Beyond Your Boundaries - Welcome to Holland

 
Door onze grote schat aan buitenlandse ervaring merken we dat, wat voor velen als vanzelfsprekend wordt ervaren, door expats of buitenlandse studenten als cultuurshock wordt ervaren.
Nederland is een mooie en goed georganiseerde plek, maar net als op elke andere plek verwachten we dat mensen zich aanpassen aan de Nederlandse gewoontes.. en als aanpassen niet lukt, dan in ieder geval respecteren.
 
Alleen is het dan wel handig om te weten waarom er bepaalde tradities zijn, waar deze vandaan komen en hoe bepaalde dingen werken in Nederland. 
 
Dat maakt accepteren, respecteren en eventueel anticiperen een heel stuk makkelijker!
 
 

Zomaar wat mogelijkheden voor een warm welcome to holland

Welcome to holland

Kaasklompen

Vraag een willekeurige toerist waar hij/zij aan denkt als men het over Nederland heeft.. De kans is groot dat men het idee heeft dat iedereen in Nederland op klompen loopt, iedereen alleen maar kaas eet en iedereen een molen in zijn tuin heeft staan omringd door tulpen. Natuurlijk zijn we trots op onze gewoontes, maar het land ziet er toch net iets anders uit en we nemen jouw buitenlandse gasten graag mee op de ontdekking van de echte Hollandse gewoontes.

Hoe werkt het eigenlijk?

Simpele kleine dingen worden door de Nederlanders als "gewoon" ervaren.. maar toch is het wel handig als je even wordt uitgelegd hoe ons openbaar vervoer werkt, waar je kunt pinnen (en tot hoe laat!), hoe de Nederlandse keuken werkt, hoe je kaartjes voor Bioscoop of theater regelt en waar je kunt zien of vinden wat er op een bepaalde plek te doen is. Waar haal je online je informatie over dingen die je wilt weten of die noodzakelijk zijn voor jezelf. Beyond Your Boundaries neemt jouw gasten mee in de normale Nederlandse wereld.

Welcome to Holland

Ontdek Nederland

En natuurlijk blijft het bij ons niet alleen bij theorie!  We laten graag en vol trots zien wat ons land zo geweldig mooi maakt! De absolute toeristische hoogtepunten van Nederland zullen worden bezocht in groepsverband waarbij er ook nog uitleg wordt gegeven over het hoe en waarom. En ondertussen kan men genieten van overheerlijke stroopwafels, drop, haring en kroketten!!

Welcome to Holland

EU, Regering, Provincie en Gemeente

Waar zit de regering en hoe zie de Nederlandse democratie eruit? Waar worden welke beslissingen genomen en waar kun je terecht voor je vragen? Hoe is de politiek verdeeld in Nederland en waarom zie je op lokaal niveau heel andere partijen dan op het landelijk niveau. Goed om te weten hoe het in elkaar zit zodat je Nederland wat beter leert begrijpen.

Welcome to Holland

Regeltjes en Wetten

Ondanks het feit dat Euopa 1 is heeft elk land toch zijn eigen regeltjes.. en dan vergelijken we het nog niet met landen buiten de EU. Hoe hard mag je rijden, wat betekenen verkeersborden, maar ook tot hoe laat een cafe open mag zijn. En dan zijn er natuurlijk nog de ongeschreven regeltjes.. die wij normaal achten in de omgang..  Toch handig om te weten wat er van je wordt verwacht.

Tradities en gewoontes

Ieder land heeft zo zijn eigen tradities en gewoontes. Zo vieren de Nederlanders Koningsdag, bevreidingsdag en hebben we geweldige evenementen zoals carnaval, vlaggetjesdag, de intocht van Sinterklaas en de bloemencorso's .. Maar waar komen deze tradities vandaan, waarom komen deze elk jaar terug en waarom doen mensen er aan mee.  Wanneer doe je een oranje shirt aan en wanneer niet?

Typisch Hollands en essentiele welcome to holland wetenswaardigheden!

Voor Nederlandsers doodnormaal en voor mensen van buiten Nederland totaal onbekend.

Wie als buitenlander aan Nederland denkt krijgt visioenen van windmolens, klompen en tulpen. Daarbij is de Nederlandse tolerantie, oftewel ‘het land waar alles mag’ beroemd. Gecombineerd met typisch Nederlandse tradities zoals Delfts blauw, het kaasmaken, het verorberen van een rauwe haring en het uit de automaat trekken van een kroket, ontstaat er al een aardig beeld van het karakteristieke Nederland. Nederland in een notendop!

Welcome to Holland

Delfts Blauw

welcome in holland

Kroketten en bitterballen

Drop

Welcome to holland

Hollandse nieuwe

Nederland Kaasland

welcome to holland

Molens, dijken en water

Welcome to holland

Klompen

Welcome to Holland

`Tulpen en bloemen

Soms kleuren we Oranje

Waarom Welcome to Holland met Beyond Your Boundaries ?

Ervaring

Met een ruime ervaring in het organiseren van de meest geweldige uitjes ben je er zeker van dat al je verwachtingen van begin tot eind worden overtroffen

Personal Touch

Bij ons geen afgebakende kaders, maar een reis die volledig is afgestemd op jullie wensen en eisen! Wij zorgen ervoor dat deze worden ingevuld met een overtreffende trap

Kennis

Waar we de kennis zelf niet hebben, halen we deze bij geselecteerde lokale partners die werken volgens dezelfde principes als die van ons

Magisch

Wij openen deuren die voor andere gesloten blijven en zorgen voor een verbluffende sfeer, onvergetelijke momenten waarover jaren later nog gesproken wordt

Je eigen Welcome to Holland Course op maat laten samenstellen door Beyond your Boundaries?

De werkwijze van Beyond your Boundaries

Meet & Greet

Met een kopje koffie bespreken we de wensen, eisen en verwachtingen

Voorstel

We presenteren het voorstel om te kijken of we daarmee aan de eerste verwachtingen hebben voldaan

Finetunen

De laatste puntjes worden op de welbekende i gezet om niets aan het toeval over te laten

Let the magic begin

Ready, set and go ! Laat de onvergetelijke momenten en herinneringen maar komen !

Beyond Your Boundaries International

Where dreams come true

 

info@beyondyourboundaries.nl

www.beyondyourboundaries.nl

 

0031 6 5803 3305

#incentives

#uniek netwerken

#businessclub

#grensverleggend netwerken

#leef, beleef en ervaar

#inspiratiereizen

#better results with happy people

#netwerkreizen

#unieke netwerkevenementen

#bedrijfsreizen

#Nederlandwereldwijd