Beyond Your Boundaries - Teambuilding

 

Teambuilding: Samen werken aan een hecht team met originele teambuilding activiteiten. Een goede sfeer op de werkvloer, collega’s die elkaar vertrouwen, elkaar goed kennen en goed kunnen samenwerken zijn zaken die ten goede komen aan de prestaties. En zeg nou zelf: je ziet toch liever iedereen lachend naar het werk komen dan met tegenzin.

 

Daarom is het helemaal geen gek idee om hierin te investeren en eens in de zoveel tijd een leuk bedrijfsuitje, afdelingsuitje of personeelsuitje te organiseren met groepsactiviteiten die bijdragen aan de teambuilding. de werksfeer en uiteindelijk een positief eindresultaat!

Je kunt hierbij denken aan een actief uitje, maar ook creatief is er van alles mogelijk. Er zijn talloze indoor en outdoor groepsactiviteiten die zeker een positief effect zullen hebben op de teambuilding. 

 

Natuurlijk worden wensen en behoeften meegenomen en hebben we geweldige mogelijkheden voor elk budget. 

Zomaar wat teambuilding mogelijkheden

Teambuilding

Expeditie Robinson

Algemeen bekend en natuurlijk het evenement voor het versterken van het teamgevoel!  Samenwerken moet om het andere team te verslaan. En het mooie... We kunnen dit in Nederland organiseren, maar ook gewoon op een echt tropisch Eiland! Zonder eiland raad zodat iedereen optimaal geniet en samenwerkt!

Binnenkort beschikbaar
Teambuilding

Actief in de Ardennen

De Ardennen zijn, op relatief korte afstand, toch wel de Place To Be als het gaat om uitdagende, verrassende, leuke en geweldige activiteiten om het teamgevoel te versterken! Voor iedereen zijn er geschikte activiteiten te bedenken en natuurlijk vergeten we de inwendige mens niet!  Een heerlijk drankje en goed eten hoort erbij!

Binnenkort beschikbaar
Teambuilding

Wie is de chef

Iedereen houdt van lekker eten natuurlijk, maar dat bereiden is toch vaak een dingetje.. En als we dat "dingetje" dan ook nog eens wat moeilijker maken op verschillende manier wordt het helemaal lachen! Wie krijgt het voor elkaar om de lekkerste maaltijd op tafel te zetten en mag zich de chef van het evenement noemen? Te organiseren op vele manieren en op vele locaties!

Binnenkort beschikbaar

Wat wil je bereiken met een teambuilding sessie?

Wat wil je met je team bereiken? Welke doelen heb je? Waar bevinden zich verbeterpunten en waar kan je team aansturing of extra motivatie gebruiken? Door vooraf te bepalen wat je met de teambuilding wilt bereiken kun je het succes ervan meetbaar maken. Daarnaast zorgt het stellen van doelen voor focus: je doet niet zomaar activiteiten en opdrachten, maar werkt samen doelgericht en planmatig aan een beter functionerend team. Dat is teambuilding met meerwaarde. Hieronder geven we je een aantal voorbeelden van doelen die je kunt hebben met de teambuilding.

 

Samenwerken

Het thema samenwerken is een van de meest voorkomende doelen bij teambuilding. We kijken hierbij naar de teamsamenstelling, het gedrag van de deelnemers tijdens de activiteiten en hoe de samenwerking kan worden verbeterd. Een zeer geschikt thema voor nieuwe (samengestelde) teams, bijvoorbeeld na een fusie of reorganisatie.

 

Vertrouwen

In ieder bedrijf zijn er situaties waarbij er wantrouwen is. Dat kan binnen een team zijn, bijvoorbeeld door verborgen agenda’s. Of nadat er een nieuw team is gecreëerd, door een fusie of reorganisatie. Het vertrouwen is weg en iedereen kiest voor zijn eigen belang. Juist dan is het essentieel dat (nieuwe) teamleden elkaar echt leren kennen, om het vertrouwen te herstellen of te creëren.

 

Communicatie

Communicatie binnen een team is cruciaal en is de verbinding tussen samenwerken en vertrouwen. Wanneer je aan dit doel wilt werken tijdens je teambuilding dan spelen kernwoorden als non-verbaal, verbaal, zender/ontvanger, metacommunicatie, lichaamstaal en feedback een grote rol.

 

Leiderschap

Heb jij de juiste leider in je team? Er bestaan verschillende vormen van leiderschap. Zo heb je charismatische leiders, die met hun enthousiasme collega’s aansturen. En je hebt managers die instructies geven volgens een duidelijk protocol. Wanneer in een team meerdere leiders zitten, kan dit tot problemen leiden. Teambuilding met dit doel geeft je inzicht in het gedrag van de deelnemers en je team.

 

Waarom teambuilding met Beyond Your Boundaries ?

Ervaring

Met een ruime ervaring in het organiseren van de meest geweldige uitjes ben je er zeker van dat al je verwachtingen van begin tot eind worden overtroffen

Personal Touch

Bij ons geen afgebakende kaders, maar een reis die volledig is afgestemd op jullie wensen en eisen! Wij zorgen ervoor dat deze worden ingevuld met een overtreffende trap

Kennis

Waar we de kennis zelf niet hebben, halen we deze bij geselecteerde lokale partners die werken volgens dezelfde principes als die van ons

Magisch

Wij openen deuren die voor andere gesloten blijven en zorgen voor een verbluffende sfeer, onvergetelijke momenten waarover jaren later nog gesproken wordt

Je teambuilding activiteit op maat laten samenstellen door Beyond your Boundaries?

De werkwijze van Beyond your Boundaries

Meet & Greet

Met een kopje koffie bespreken we de wensen, eisen en verwachtingen

Voorstel

We presenteren het voorstel om te kijken of we daarmee aan de eerste verwachtingen hebben voldaan

Finetunen

De laatste puntjes worden op de welbekende i gezet om niets aan het toeval over te laten

Let the magic begin

Ready, set and go ! Laat de onvergetelijke momenten en herinneringen maar komen !

Beyond Your Boundaries International

Where dreams come true

 

info@beyondyourboundaries.nl

www.beyondyourboundaries.nl

 

0031 6 5803 3305

#incentives

#uniek netwerken

#businessclub

#grensverleggend netwerken

#leef, beleef en ervaar

#inspiratiereizen

#better results with happy people

#netwerkreizen

#unieke netwerkevenementen

#bedrijfsreizen

#Nederlandwereldwijd