Netwerkreis Krakau

Laat je verrassen tijdens een netwerkreis Krakau

Netwerkreis Krakau

Onze netwerkreis Krakau is er bij voorbaat al een die je niet mag missen! We gaan je meenemen naar verschillende aspecten uit het verleden, laten je kennismaken met het heden en nemen je mee achter de schermen van het marketing succes van deze stad!

 

Vier maal op rij uitgeroepen tot meest gewaardeerde en favoriete stedentrip bestemming volgens Zoover! Je moet dan ook wel echt iets te bieden hebben als je steden als New York, Berlijn, Parijs, Londen en Barcelona het nakijken heeft.

 

We laten je kennismaken met de typische Poolse keuken en natuurlijk mag daarbij de nationale alcoholische versnapering, Vodka!, niet ontbreken.

 

Een bomvol programma dat je laat kennismaken met de historie van Krakau, met de gruwelen van de Tweede Wereldoorlog, met het communisme en de pracht en praal van het Florence van Polen!

 

En ook hier krijg je meer dan genoeg momenten om kennis te maken met, kennis te delen met en genieten met je medereizigers!

Wat mag je verwachten:

 

De leukste plekken om te overnachten

 

Overnachten o.b.v. logies en ontbijt

 

All in concept – u hoeft zich nergens zorgen om te maken

 

Alle transfers en entreegelden

 

Kennismaken met de hidden gems van Krakau

 

Proef en ervaar de Poolse keuken en natuurlijk de Vodka

 

Kom jij netwerken, kennis delen, je netwerk uitbreiden en genieten tijdens onze netwerkreis Krakau?

Netwerkreis Krakau

Auschwitz & Birkenau

Ervaar met eigen ogen hoe de gruwelen van Nazi Duitsland vandaag de dag nog levend zijn.

Netwerkreizen

De emaille fabriek van Oskar Schindler

Voor velen herkenbaar door de film Schindlers List en vandaag de dag nog te bezoeken als museum. En dat doen we natuurlijk ook.

Netwerkreis Krakau

Zapiekanka

Een Poolse lekkernij die je zeker een keer geprobeerd moet hebben!

Incentive Krakau

De oude binnenstad

Verbaas je op het middelseeuwse handelsplein midden in de oude stad

Netwerkreis Krakau - Auschwitz, Zoutmijnen en Trabantjes

“Ja dat heb ik ook gehoord, Krakau schijnt echt heel erg mooi te zijn!” 

Een meer dan terugkomende reactie als we over onze bezoeken aan de voormalige hoofdstad van Polen vertellen en toch kiezen mensen voor een veilige bestemming.. totdat ze met ons mee zijn geweest!

 

Onze netwerkreis Krakau laat je op een onnavolgbare wijze kennis maken met alle facetten die de stad te bieden heeft! En dat zijn er echt ontzettend veel. Je zult van de ene in de andere verbazing vallen en overrompeld worden door indrukken.

Daarom ook de keuze voor 4 bomvolle dagen met cultuur, historie, netwerken, geweldige verhalen, trieste gebeurtenissen en onvergetelijke herinneringen.

 

 

Wat mag je verwachten van een netwerkreis Krakau??

Tot 1609 was Krakau de hoofdstad van Polen en werd het stokje overgegeven aan Warschau, dat hedentendage nog steeds de hoofdstad van Polen is. Alle vroegere koningen van het Poolse rijk vestigden zich in het kasteel dat is gebouwd op de heuvel genaamd Wawel.. Een bezoek meer dan waard en dat zullen we dan ook zeker doen! Geweldige verhalen en mythes zullen de revue passeren.

 

Wawel Castle zullen we uiteraard combineren met de historische binnenstad. Hier vindt je nog steeds een van de grootste middeleeuwse pleinen van Europa ( ca 40.000 m2) met in het midden de Lakenhal waar je niet omheen kunt. Grenzend aan het plein ( Rynek Glowny .. De Grote Markt) ligt de geweldige Mariakerk .. pracht en praal van binnen en duidelijk herkenbaar aan de 2 ongelijke torenspitsen. Het verhaal hierachter is een geweldige mythe maar bewaren voor daar!

 

Via Florianska straat (onderdeel van de Koninklijke Route) kom je bij de oude stadspoorten en stuit je op de Barbacan (vroegere gevangenis en nu nationaal historisch museum). Je zult je ogen uitkijken in het oude stadscentrum ( Stare Miasto ) en zorg dat de batterij van je telefoon vol is want je zult genoeg fotomomenten hebben.

 

Krakau is de stad met de meeste barretjes, clubs, kroegen en restaurants per vierkante meter ter wereld. Veel in ondergrondse gewelven maar tijdens onze stadswandeling zul je zien dat er bovengronds ook meer dan voldoende te eten en drinken is.

 

Voor veel mensen is Auschwitz & Birkenau een van de hoofdredenen om deze Poolse stad te bezoeken. Ongeveer 65 kilometer buiten Krakau vindt je dit voormalig concentratie en vernietigingskamp en wordt je geconfronteerd met de gruwelen van Nazi Duitsland. Adolf Hitler vond Krakau schijnbaar zo ontzettend mooi dat deze stad als een van de weinige Poolse steden volledig gespaard is gebleven tijdens de vernietigingstocht van Nazi Duitsland aan het einde van de Tweede Wereldoorlog. Een van de weinige dingen die deze man goed gedaan heeft.  

De Oscar winnende film Schindlers List is grotendeels opgenomen in Krakau waarbij je veel herkenningspunten zult zien. Niet alleen de emaillefabriek van Oscar Schindler zelf, maar ook de Getto, het Heldenplein en de Aptheka zijn nog in originele staat te bezoeken en bezichtigen in de wijk Podgorze.

 

Waar men in Polen na de bevrijding op Nazi Duitsland dacht in rustig vaarwater te komen kwam men terecht in het Communistische tijdperk dat heeft geduurd tot de val het IJzeren gordijn. In Polen was dat op 4 juni 1989, vandaar dat 4 juni nog  steeds als nationale feestdag wordt gevierd vandaag de dag. De wijk Nowa Huta ( Nieuwe Ijzerfabriek) is een wijk die volledig gebouwd is volgens het communistische gedachtegoed en geeft perfect weer hoe het communisme floreerde in deze tijd. De ijzerfabriek, waar deze complete wijk omheen is gebouwd, is nog steeds actief in gebruik overigens.

 

De grootste toeristische attractie vindt je net buiten Krakau.. De Zoutmijnen van Wieliczka. De geschiedenis van de zoutmijn bij Krakau gaat terug tot ver in de Middeleeuwen. Toen was zout van grote waarde, zeker op plekken ver weg van de zee. De zoutmijn bij Krakau staat tegenwoordig op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Als bezoekers krijg je in verschillende tours uitleg over het werken in de mijn door de eeuwen heen. Ook komen de ondergrondse meren en indrukwekkende kunstwerken gemaakt van zout ruimschoots aan bod. Het meest opvallende is een complete ondergrondse kathedraal, waarin alles is opgetrokken uit zout. De kathedraal en andere ruimtes zijn zo nu en dan nog in gebruik voor feesten en speciale missen.

 

Tot zover “toeristisch” Krakau.. maar geen nood.. alle hierboven genoemde facetten zullen de revue passeren en je zult ook alles met eigen ogen aanschouwen, maar natuurlijk is er nog veel meer! 

Krakau is Hip & Happening! En dat laten we je natuurlijk ook zien! Die Zapiekanka en Kielbasa moet je gewoon geproefd hebben anders is je bezoek aan Karkau niet compleet geweest! En dan hebben we het nog niet over de zelfgemaakte Vodka in wel meer dan 100 smaken gehad!

 

Krakau heeft een ongekend nachtleven dat zich grotendeels afspeelt in de Joodse wijk Kazimierz (dat we natuurlijk ook uitgebreid meenemen in de te bezoeken gebieden). Geweldige barretjes als de Alchemist, waar je je 50 jar terug in de tijd waant zijn immens populair. En wat te denken van de foodtrucks, van de Oostblok hotels die zijn omgebouwd tot geweldige hedendaagse etablissementen of een oude sigarenfabriek waar je ruim 30 verschillende restaurants en barretjes vinden in de oude industriële look.

 

En ook hier.. geen nood.. je bezoekt ze allemaal..

 

En hoe gaan we dat allemaal zien en doen?? Met onze eigen trabantjes natuurlijk!!

Alleen dat is al een reden om een bezoek te brengen aan Krakau!

Incentive Krakau

Hop & Happening Kazimierz

Netwerkreis Krakau

Het heldenplein en de Joodse Getto

Incentive Reizen

Communisme in Nowa Huta

Incentive Krakau

Kielbaski en food trucks

Incentive Krakau

Wawel en de mythe van de draak!

Incentive Krakau

Industrieel erfgoed Tytano

Aanmelden 4 daagse netwerkreis Krakau

Donderdag 17 t/m zondag 20 september 2021

Netwerkreis Krakau

825,00
Excl. b.t.w.

Inclusief

  • Retourvlucht Dusseldorf - Krakau
  • 3 overnachtingen o.b.v. logies en ontbijt
  • Volledig programma incl. lunch en diner
  • entreegelden en transfers
  • Nederlandstalige reisleiding
  • Een geweldige ervaring
  • Nieuwe zakelijke contacten

Aanmeldformulier

waarom beyond your boundaries?

jouw partner in netwerken en incentive reizen

Personal Touch

Bij ons geen afgebakende kaders, maar een reis die volledig is afgestemd op jullie wensen en eisen! Wij zorgen ervoor dat deze worden ingevuld met een overtreffende trap

Kennis & Ervaring

Waar we de kennis zelf niet hebben, halen we deze bij geselecteerde lokale partners die werken volgens dezelfde principes als die van ons en met een ruime ervaring in het organiseren van de meest geweldige events ben je er zeker van dat al je verwachtingen van begin tot eind worden overtroffen

Magisch

Wij openen deuren die voor andere gesloten blijven en zorgen voor een verbluffende sfeer, onvergetelijke momenten waarover jaren later nog gesproken wordt

Beyond Your Boundaries International

 

Where dreams come true

 

info@beyondyourboundaries.nl

www.beyondyourboundaries.nl

 

0031 6 2470 5056

#incentives

#uniek netwerken

#businessclub

#grensverleggend netwerken

#leef, beleef en ervaar

#inspiratiereizen

#better results with happy people

#netwerkreizen

#unieke netwerkevenementen

#bedrijfsreizen

#Nederlandwereldwijd