Incentives in Nederland

De allerleukste incentive bestemmingen in Nederland vindt je gewoon hier.

Waarom iets van ver halen als het dichtbij ook te vinden is?

incentives in nederland

Ervaar Holland in zijn puurste vorm met de incentives in Nederland!

 

Ons eigen kikkerlandje kent talloze bezienswaardigheden waar je wellicht wel eens over hebt gehoord, maar waar je eigenlijk nog nooit bent geweest.

 

En dan hebben we het nog niet eens over de plekken die je eigenlijk helemaal niet kent maar je op een geweldige manier zullen verbazen en verrassen.

 

Smul bijvoorbeeld van een Bossche bol, terwijl u uitkijkt op de sierlijke voorgevel van de Sint-Janskathedraal in De Bosch.

 

Kom tijdens het wandelen een hele populaties van Soay schapen en Schotse Hooglanders te bewonderen, die uitgebreid staan te grazen op de groene duinen van Vlieland.

 

Wist je dat je in Nederland zeer hoog aangeschreven wijnen vindt die vanuit hun eigen wijngaard komen? 

 

Er zijn teveel plaatsen om op te noemen, maar je weet zeker dat je je geen moment zult gaan vervelen!

 

Vertrouw ons maar en laat je overrompelen, verrassen, verbazen en probeer vooral te genieten van al het moois van wat Nederland te bieden heeft!

Wat mag je verwachten:

 

Onverwachte leuke bestemmingen

Overnachten o.b.v. logies en ontbijt

De leukste dingen om te doen

Nederland ontdekken op een onvergetelijke manier

Lunch & diner en de vetste after parties!

Alle transfers en entreegelden

Een unieke ervaring

Je zakelijke netwerk uitbreiden

Onvergetelijke herinneringen

Vaals - Drielandenpunt
Zuid Limburg

bourgondisch genieten

incentive zuid limburg

Een incentive Zuid Limburg brengt je naar een van de meest bourgondische plekken in Nederland!

Pittoreske dorpjes, geweldige steden als Maastricht en Valkenburg en natuurlijk de Limburgse heuvels zijn een garantie voor een geweldig uitje met je team, collega’s of relaties!

Incentive Maasplassen
Maasplassen

Het grootste aaneen gesloten binnenwater van Nederland

incentive bij De Maasplassen

Verscholen in het Midden Limburgse landschap liggen de Maasplassen verscholen. Verscholen in wellicht niet het beste woord om het grootste aaneengesloten binnenwater van Nederland te beschrijven. Hou je van watersport of genieten op het water? Dan worden hier al je wensen vervult!

Amsterdam3
Amsterdam

incentive amsterdam

Onze hoofdstad mag natuurlijk niet ontbreken op het overzicht van de top bestemmingen voor een incentive in Nederland. Van varen tot lekker eten en van historie tot de Jordaan.. Met recht een wereldstad in Nederland

Incentives in Nederland
Den Haag

incentive den haag

Naast de hoofdstad mag natuurlijk ook de hofstad niet ontbreken! Den Haag is en meer dan bruisende stad met vele verrassingen. Van het Vredespaleis tot Scheveningen en van Madurodam tot het Binnenhof .. en alles wat daar tussenin zit!

Incentive Friesland
friesland

incentive friesland

Wereldberoemd van de Elfstedentocht natuurlijk maar een incentive naar Friesland biedt je heel veel meer! Friese nuchterheid, een adembenemend landschap en natuurlijk heel veel water zorgen ervoor dat we een programma op maat maken voor jouw unieke uitje!

Incentive in Maastricht
Maastricht

incentive Maastricht

Voor velen een echt vakantiegevoel als je deze wereldstad in Limburg bezoekt. Maastricht is echt met recht een top bestemming voor je bedrijfsreis. De bourgonidische levensstijl is overal terug te vinden in een stad waar heden, verleden en toekomst perfect samenkomen! En vergeet die heerlijke Limburgse vlaai niet te proeven!

Incentive Zeeland
Zeeland

incentive zeeland

De meeste zonne uren van het land, ellenlange stranden voor de leukste activiteiten, bruisende beachclubs, overheerlijk eten en de Zeeuwse gastvrijheid.. wie wil dat nou niet? En natuurlijk passen we jouw wensen en eisen volledig in ons programma zodat je gegarandeerd bent van een groot aantal onvergetelijke momenten!

Waarom incentives in Nederland?

De duinengrazers van Vlieland

Ontdek het bourgondische Limburg, de zandduinen van Brabant of het natuurrijke Waddengebied tijdens een incentive in Nederland. Wie prachtige steden en natuurgebieden wil bewonderen, kan prima terecht in ons eigen ‘kikkerlandje’. Het noordelijke Waddengebied staat vooral bekend om de fascinerende natuurlijke bezienswaardigheden. Bezoek bijvoorbeeld Vlieland, vanuit het westen gerekend het 2e eiland van de Waddeneilanden. Gedurende de excursie ‘De kop rond’ van Kras, wandelt u over de schitterende zandstranden van dit Waddeneiland. Met een beetje geluk spot u hier wel zeehonden, die heerlijk liggen te luieren op de zandbanken van de Waddenzee. Andere opvallende dieren die te bewonderen zijn op Vlieland zijn Soay schapen en Schotse Hooglanders. Hele populaties van deze graseters lopen namelijk te grazen op de groene duinen van dit eiland.

 

 

Zandhappen in Noord-Brabant

Niet alleen het waddengebied staat bekend om de duinen, ook in het zuiden van Nederland zijn zulke natuurvlaktes te vinden. Ga vooral eens op excursie door Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen, centraal gelegen in Noord-Brabant. In deze ‘Brabantse Sahara’ loopt u dwars door dorre zandverstuivingen, die licht begroeid zijn met puntige dennenbomen en helmgras. Natuurliefhebbers kunnen hier overigens ook dassen, reeën en grote bonte spechten spotten. Wie liever niet aan het ‘zandhappen’ is, kan zijn tanden zetten in een overheerlijke Bossche Bol bij banketbakkerij Jan de Groot in Den Bosch. In deze hoofdstad van Noord-Brabant kan de Sint-Janskathedraal, gelegen aan de Torenstraat, worden gezien als een van de meest indrukwekkende bezienswaardigheden. Binnen deze gotische kerk bepalen kleurrijke glas-in-lood ramen, sierlijke beeldhouwwerken en de rijk gedecoreerde orgelkast het decor.

 

Bourgondisch leven in Limburg

In de andere provincie van Nederland waar veelvuldig met de ‘zachte g’ wordt gesproken, zijn de bezienswaardigheden niet minder indrukwekkend te noemen. Tijdens een singlereis Nederland door het zuidelijke Limburg, ontdekt u namelijk schitterende steden en natuurgebieden. Ga bijvoorbeeld op excursie door het Gerendal natuurgebied nabij Valkenburg, waar fleurige orchideeëntuinen het natuurpark roze en paars kleuren. In het zuiden van Limburg is het ook mogelijk om de bourgondische sfeer te proeven van Maastricht. Centraal in de stad ligt het sfeervolle plein Vrijthof, waar u plaats kunt nemen op het terras van restaurant Fameuse. Hier is het smullen geblazen dankzij de witte asperges die vers van het Limburgse land komen, terwijl u een schitterend uitzicht heeft op de Basiliek van Sint Servaas.

Staat jouw geliefde incentive bestemming in Nederland er niet tussen?

Geen paniek!

Wij verzorgen een complete incentive reis op maat waar dan ook in Nederland.

Uitgaande van uw wensen en eisen zorgen we voor een onvergetelijk programma waarmee we u de belofte doen dat alle verwachtingen worden overtroffen!

 

Vul onderstaand contactformulier in en wij gaan voor u aan de slag!

Contact Us

Laat ons je unieke incentive in Nederland samenstellen

Email Address

info@beyondyourboundaries.nl

Call Us

+31 6 2470 5056

waarom beyond your boundaries?

jouw partner in netwerken en incentive reizen

Personal Touch

Bij ons geen afgebakende kaders, maar een reis die volledig is afgestemd op jullie wensen en eisen! Wij zorgen ervoor dat deze worden ingevuld met een overtreffende trap

Kennis & Ervaring

Waar we de kennis zelf niet hebben, halen we deze bij geselecteerde lokale partners die werken volgens dezelfde principes als die van ons en met een ruime ervaring in het organiseren van de meest geweldige events ben je er zeker van dat al je verwachtingen van begin tot eind worden overtroffen

Magisch

Wij openen deuren die voor andere gesloten blijven en zorgen voor een verbluffende sfeer, onvergetelijke momenten waarover jaren later nog gesproken wordt

Beyond Your Boundaries International

 

Where dreams come true

 

info@beyondyourboundaries.nl

www.beyondyourboundaries.nl

 

0031 6 2470 5056

#incentives

#uniek netwerken

#businessclub

#grensverleggend netwerken

#leef, beleef en ervaar

#inspiratiereizen

#better results with happy people

#netwerkreizen

#unieke netwerkevenementen

#bedrijfsreizen

#Nederlandwereldwijd