Wintersport Incentive

Ontdek deze verrassende stad tijdens een netwerkreis Kiev

Wintersport Incentive

De naam Wintersport Incentive verklapt eigenlijk al grotendeels wat je kunt verwachten van deze geweldige incentive trip.

 

En toch weten we het doorgaans voor elkaar te krijgen om onze gasten met een verbluffend gevoel achter te laten. Te voorzien van een rugzak nieuwe herinnering die men lang met zich mee zal dragen.

 

Geweldige ski gebieden, de mooiste pistes, volledig verzorgd, unieke activiteiten en de beste plekken om te vertoeven.

 

En uiteraard vergeten we ook de mensen niet die naast skiën iets anders willen doen, Of de mensen die gewoon niet kunnen of willen skiën.

 

M.a.w. .. Een wintersport incentive via Beyond Your Boundaries zorgt ervoor dat iedereen een top tijd heeft, gecombineerd met onvergetelijke herinneringen!

Wat mag je verwachten:

 

Overnachten in de meest geweldige accommodaties!

 

Ontbijt, lunch en diner wordt voor je verzorgd tijdens de complete reis

 

We nemen je mee naar de verborgen parels die de stad of regio te bieden heeft!

 

Proef de traditionele gerechten en de lokale drankjes!

 

Alle transfers en entreegelden zijn inbegrepen

Wintersport Incentive - Genieten in de sneeuw

Waarom een Wintersport Incentive ?

Een stedentrip is leuk, hoe leuk is het om met z’n allen een onvergetelijke tijd in de sneeuw te beleven? Wil je ervoor zorgen dat jouw team na de wintersport incentive reis het beste uit zichzelf gaat halen? Of wil je een mooie herinnering samen met je relaties creëren? Kies dan voor een wintersport trip!

Het prettige aan de reis is dat deze volledig naar wens kan worden ingevuld: luxe hotel of een kneuterige chalet? Veel (après-)skiën of liever wandelen door de bergen? Voor collega’s die niet skiën of snowboarden regelen wij graag een alternatief programma. Neem gerust contact op over de mogelijkheden.

Weekend skiën?

Een paar dagen naar de Oostenrijkse sneeuw? Waarom ook niet?! Met het vliegtuig zit je snel in verschillende grote skigebieden en sta je binnen een aantal uur op de latten. Wij zorgen ervoor dat er een transfer is geregeld die de groep naar het hotel brengt. Eventueel kunnen diner en alternatieve dagprogramma’s worden samengesteld. De sfeer als gevolg is uniek. Jouw team of relaties zullen gegarandeerd terugkeren met een “wow-gevoel”!

Alternatieve programma’s

Voor de reisgenoten die graag mee op reis willen maar niet van sneeuwsport houden is er ook een mogelijkheid om een alternatief programma samen te stellen. Denk aan een stadsbezoek, uitstapje naar een kasteel, arrensleetocht, schnapps proeven of iets sportiever zoals sneeuwschoenwandelen of snowbiken.

Stel hier je unieke Wintersport Incentive samen

Beyond Your Boundaries International

 

Westhoven 6

6042 NV Roermond ( The Netherlands )

 

info@beyondyourboundaries.nl

www.beyondyourboundaries.nl

 

0031 6 5807 3305

#incentives

#uniek netwerken

#businessclub

#grensverleggend netwerken

#leef, beleef en ervaar

#inspiratiereizen

#better results with happy people

#netwerkreizen

#unieke netwerkevenementen

#bedrijfsreizen

#nederlandwereldwijd