Incentive Wenen

Optimaal genieten tijdens een incentive Wenen

Incentive Wenen

Een incentive Wenen plannen?

 

Altijd een heel goed idee en we leggen graag uit waarom!

 

Wenen is de perfecte plek voor een incentive of personeelsreis, maar gek genoeg staat de Oostenrijkse hoofdstad niet zo top of mind als Londen, Parijs of Berlijn. 

 

Wenen is de grootste stad in Oostenrijk en daarmee ook meteen de “belangrijkste” stad van het land met een toch wel magische sfeer er omheen.

 

Toeristisch gezien kun je er echt alle kanten op. Denk bijvoorbeeld aan de enorme paleizen van de keizers, musea in overvloed (leuke ook nog!) voor de mensen die geïnteresseerd zijn in de cultuur en historie van het land. 

Daarnaast vindt je een groot aantal schilderachtige en geweldige plekken die op je netvlies blijven staan.

 

De historische binnenstad staat ook niet voor niets op de UNESCO wereld erfgoedlijst en we laten je, naast de “normale” toeristische hoogtepunten graag zien wat de stad nog meer te bieden heeft tijdens een onvergetelijke incentive Wenen.

Wat mag je verwachten:

 

Overnachten in de meest geweldige accommodaties!

 

Ontbijt, lunch en diner wordt voor je verzorgd tijdens de complete reis

 

We nemen je mee naar de verborgen parels die de stad of regio te bieden heeft!

 

Proef de traditionele gerechten en de lokale drankjes!

 

Alle transfers en entreegelden zijn inbegrepen

Incentive Wenen

De Stephansdom

Incentive Wenen

Local food in Vienna

Wat is er allemaal te doen tijdens een incentive Wenen ?

Naast de Wiener Schnitsels en paleizen heeft Wenen een groot aantal leuke activiteiten om te doen!

 

Hiermee leer je de stad op een unieke manier kennen. Je komt op plekken die normaal verborgen blijven. 

En bovenal … je gaat genieten van al het lekkere eten en drinken dat Wenen te bieden heeft!

Das Hundertwasserhaus

Incentive Wenen

Hidden Gems in Wenen

Incentive Wenen

Karlskirche Vienna

Incentive Wenen

De magische staatsopera in Wenen

De befaamde Wiener Schnitsel!

Incentive Wenen

Niet te missen.. Schloss Schonbrunn

Waarom een incentive Wenen ?

Er zijn terrasjes en parken in overvloed.

Wenen in de winter kent een prachtig kleurenpalet van beiges en grijstinten, maar zodra het voorjaar zijn intrede doet, bloeit Wenen uit tot een enorm kleurrijke stad. Je struikelt er haast over de terrasjes, en ook in de vele mooie parken is het goed toeven.

 

Musea

Wat voor soort museum je voorkeur ook heeft, Wenen heeft voor ieder wat wils. Er zijn eindeloos veel mooie collecties te bekijken in indrukwekkende gebouwen. Net als in Amsterdam is er een speciale museumbuurt, waardoor je makkelijk in een middagje verschillende musea kan zien.

Bekijk de klassieke meesters in het Kunsthistorisches Museum – ook als je niet naar binnen gaat is het gebouw het bekijken waard. Het mumok (Museum Moderner Kunst) en het Leopold Museum hebben collecties met moderne kunst in allerlei stijlen. Minder van de kunst, en meer van de natuur? In het Naturhistorische Museum leer je alles over de aarde en wat er op onze planeet woont.

 

Weense keuken

In Nederland is het nog knap lastig om een goede Wiener Schnitzel te vinden. Reden genoeg om een incentive Wenen te boeken, wat ons betreft. Ben je minder van de grote lappen gefrituurd vlees? Er valt genoeg verfijnders te halen in Wenen. Voor een etentje bij Steirereck in het Stadtpark moet je even sparen, maar het is zijn dubbele Michelin-waardering meer dan waard.

 

Slapen als een prinses

Er zijn veel boutique-hotels die de moeite waard zijn, zoals Hotel Rathaus, waar ze ook gespecialiseerd zijn in wijnen – ze hebben een wijnkaart met wel 450 verschillende Oostenrijkse wijnen, en elke kamer is vernoemd naar een Oostenrijkse wijnmaker. Kan haast niet beter. Oh wel, dit is één van hun kamers:

 

Die Wiener Sängerknaben

Die Wiener Sängerknaben hebben de rijkste geschiedenis ter wereld. Dit jongenskoor stamt al uit 1498 en beroemde componisten als Mozart, Schubert en Bruckner hebben werken voor hen geschreven. Ze worden wereldwijd geroemd om hun mix van stemmen. Sinds 1926 treden ze internationaal op. Maar ook treden Die Wiener Sängerknaben nog geregeld op in Wenen, voornamelijk in de Hofburgkapelle.

 

Karlskirche

De Karlskirche dankt zijn bestaan aan de pestepidemie van 1713, die hier uitbrak. De toenmalige Keizer Karel VI belooft een kerk aan de heilige Carolus Borromeus te wijden als Wenen van de plaag wordt verlost. De Oostenrijkse barok-architect Johann Bernhard Fischer von Erlach moest de keizerlijke macht van de Habsburgers laten zien. In 1739 werd de kerk door Von Erlach’s zoon Joseph Emanuel in al zijn schoonheid voltooid. De kerk staat aan de Karlsplatz.

Vraag hier vrijblijvend naar de mogelijkheden voor een incentive Wenen

Beyond Your Boundaries International

 

Where dreams come true

 

info@beyondyourboundaries.nl

www.beyondyourboundaries.nl

 

0031 6 5807 3305

#incentives

#uniek netwerken

#businessclub

#grensverleggend netwerken

#leef, beleef en ervaar

#inspiratiereizen

#better results with happy people

#netwerkreizen

#unieke netwerkevenementen

#bedrijfsreizen

#Nederlandwereldwijd