Incentive Warschau

Een incentive Warschau is meer dan verrassend!

Incentive Warschau

Plannen voor een incentive Warschau?

 

Dan kunnen wij dat alleen maar toejuichen! Want wij weten zeker dat u volledig wordt verrast door deze onbekende incentive bestemming!

 

Warschau is de hoofdstad van Polen en kent vele historische en culturele bezienswaardigheden.

Wat dacht u van het Oude stadsplein dat omringd wordt door kleurige patriciërs huizen? Het Cultuurpaleis dat het hoogste gebouw van de stad is (mét panoramaterras!) en het indrukwekkende Nationaal Museum waar u de grootste collectie Poolse kunst kunt bezichtigen.

 

Warschau is op het einde van de Tweede Wereldoorlog volledig verwoest door de Duitsers, maar heeft zich in relatief korte tijd toch weer opgebouwd tot een regelrechte topbestemming!

Veel herinneringen aan de Tweede Wereldoorlog zijn echter nog terug te vinden in de stad.

 

Warschau heeft nog niet de naam, maar zeer zeker wel de mogelijkheden om u een heerlijke incentive reis of personeelsreis te bezorgen! 

 

Aan ons de taak om te laten zien dat we het niet alleen bij woorden laten!

Wat mag je verwachten:

 

Overnachten in de meest geweldige accommodaties!

 

Ontbijt, lunch en diner wordt voor je verzorgd tijdens de complete reis

 

We nemen je mee naar de verborgen parels die de stad of regio te bieden heeft!

 

Proef de traditionele gerechten en de lokale drankjes!

 

Alle transfers en entreegelden zijn inbegrepen

Incentive Warschau

Paleis van Cultuur en Wetenschappen

Incentive Warschau

De Barbakan

Wat is er allemaal te doen tijdens een incentive Warschau ?

Neem naast je wandelschoenen ook je dansschoenen maar mee, want Warschau kent een bruisend uitgaansleven!

 

Je zult zien dat de stad meerdere gezichten heeft en deze laten we je ook allemaal zien. 

Incentive Warschau

Lazienkie en Chopin

Incentive Warschau

Het Koninklijke Paleis

De oude binnenstad

Incentive Warschau

Graf van de Onbekende Soldaat

Incentive Warschau

De Joodse Getto

Incentive Warschau

Indrukwekkende Rooftop bars

Waarom een incentive Warschau

OLD TOWN LAAT DE DONKERE GESCHIEDENIS VAN DE STAD ZIEN

Doordat dit gedeelte van Warschau in WOII bijna helemaal is verwoest, is de stad in feite nog niet zo oud. Maar alle gebouwen zijn bijna exacte replica’s van hetgeen er voor de oorlog stond, daardoor lijkt dit helemaal niet zo en juist dat maakt de stad extra interessant om te bekijken. Nergens ter wereld is een compleet verwoeste stad, op zo’n manier weer heropgebouwd. Vooral bijzonder is de restauratie van de binnenmuur van het Royal Castle, hier hebben de architecten besloten zowel de middeleeuwse versie als de versie daarna te laten zien, waardoor er twee raampartijen door elkaar te zien zijn! Zeker één van de must-see bezienswaardigheden in Warschau dus!

 

DE LUISTERBANKJES VAN CHOPIN

De beroemde pianist Chopin is geboren in Warschau en daar zijn de Polen trots op. Ter nagedachtenis aan hem staan op diverse plekken in de stad bankjes waar pianomuziek van Chopin uitkomt. 

 

De hippe Powiśle wijk

Deze levendige buurt heeft veel aangename bistro’s waar je kan verbroederen met studenten, jonge professionals en kunstzinnige medemensen; terwijl je tijdens je incentive Warschau van de omgeving geniet. Hier kan je even een pauze nemen en iets drinken of een hapje eten vooraleer de wandeling verder te zetten.

 

Het Paleis van Cultuur en Wetenschap

Het Paleis van Cultuur en Wetenschap is het hoogste gebouw in Polen en het 8ste hoogste gebouw binnen de EU. Het werd gebouwd in de jaren 1950, en heeft een theater, sportveld en een terras op de 30ste verdieping met adembenemende uitzichten over de stad.

 

OUD EN MODERN ONTMOETEN ELKAAR

Warschau is een stad waar het moderne leven het oude leven ontmoet. Stap je uit op het station in Warschau, dan bevind je je in het midden van het moderne gedeelte. Vanaf het station ben je omringd door winkelcentra, kantoren en hoge gebouwen. Een opvallend gebouw is een Russisch geschenk dat Palac Kultury i Nauki (paleis van Cultuur en Wetenschap) heet. Dit gebouw kun je beklimmen en het uitzicht is adembenemend. Helemaal op de top van het gebouw kun je in één oog opslag zien waar de grens tussen het nieuwe en het oude gedeelte van Warschau ligt. Ook in het oude gedeelte van Warschau is een leuk uitkijkpuntje waar je de overgang heel mooi kunt zien.

 

VRIENDELIJKE MENSEN

Nog een reden voor een incentive Warschau: de locals zijn ontzettend vriendelijk! Het vooroordeel van ‘’grimmige mensen’’ neem je meteen terug als je in Warschau bent geweest. Want oh oh, wat wonen er toch lieve mensen! Heb je een vraag over Warschau tijdens je verblijf? Stel deze dan gerust aan een local en ze beantwoorden hem met liefde. De wat oudere generatie heeft vaak wat meer moeite met Engels. Maar neem gewoon de tijd en je zult zien dat ze hun best voor je willen doen. Verder is de jongere generatie wat Engels betreft helemaal up-to-date en houden zij ook erg van socializen met bezoekers van hun indrukwekkende stad.

 

Laat ons je incentive Warschau samenstellen

Beyond Your Boundaries International

 

Where dreams come true

 

info@beyondyourboundaries.nl

www.beyondyourboundaries.nl

 

0031 6 5807 3305

 

#incentives

#uniek netwerken

#businessclub

#grensverleggend netwerken

#leef, beleef en ervaar

#inspiratiereizen

#better results with happy people

#netwerkreizen

#unieke netwerkevenementen

#bedrijfsreizen

#Nederlandwereldwijd