Incentive Texas

Een incentive Texas? Dan kom je terecht in een staat waar alles “Bigger” is..

 

En dat klopt: Texas is gigantisch. Het is de tweede staat van Amerika. Niet alleen in oppervlakte, maar ook met haar 22 miljoen bewoners in steden als Dallas, Fort Worth, Houston en hoofdstad Austin.

In het uiterste zuidwesten van de Verenigde Staten voel je de Latino invloeden van buurland Mexico. Hier eet je Tex-Mex gerechten in een steakhouse. Cowboy verhalen komen hier tot leven. In de grote steden loop je van de ene highlight naar de andere.

 

In personeelsreis naar Texas of een geweldige incentive in deze fascinerende staat geeft zoveel mogelijkheden om je personeel of deelnemers een onvergetelijke herinnering mee te geven.. en natuurlijk werken we daar graag aan mee!

Incentive Texas - Houston we got a problem!

Incentive Texas

De geweldige hoofdstad Austin

Incentive Texas

En de River Walk in San Antonio

Incentive Texas

Geniet van de TexMex cultuur en maaltijden

Incentive Texas

Of voel je een Astronaut in het Space Center

Waarom een Incentive Texas

Austin

Begin je incentive Texas in hoofdstad Austin. Deze stad ademt muziek met haar tientallen podia. Zeker in het voorjaar tijdens het jaarlijkse South by Southwest festival (SXSW). Muziekliefhebbers van over de hele wereld trekken dan voor een vakantie naar de de hoofdstad van de zuidelijkste staat van Amerika.

In diezelfde periode is het nabijgelegen Hill Country op haar mooist: een zee van wilde bloemen staat dan in bloei en verandert het heuvellandschap in een kleurrijk pallet. Hill Country start net ten noorden van Austin en strekt zich uit richting het westen en het zuiden. Maak vanuit Austin een dagtripje naar dit gebied en neem een duik in een van de meren of rivieren die tussen de heuvels kronkelen.

 

Dallas

In ongeveer drie uur rijd je vanuit Austin naar Dallas. Deze stad geniet vooral bekendheid door de gelijknamige televisieserie die hier eind jaren zeventig werd opgenomen. De dramatische soap draait om de Ewing familie die op Southfork Ranch woont. Deze boerderij is een populaire bezienswaardigheid in Dallas.

Bezoek in Dallas ook het Sixth Floor Museum op Dealey Plaza. Dit is de plek waar de Amerikaanse president John F. Kennedy op 22 november 1963 vermoord werd. Vanuit de zesde verdieping van het gebouw schoot Lee Harvey Oswald op de president die in een auto over het plein reed. 

 

Fort Worth

Dallas is zeer uitgestrekt en loopt over in de stad Fort Worth, ook wel Cowtown genoemd. In het zogenoemde Stockyards District zie je nog echte cowboys op paarden die hun vee drijven. Op een zaterdagavond bezoek je hier een echte Amerikaanse rodeo of ga je linedansen bij Billy Bob’s Texas.

 

Houston

In Houston verruil je cowboys voor astronauten. ‘Houston, we have problem!’, sprak een commandant vanuit het Space Centre van NASA na een explosie op de Apollo 13 die op weg was naar de maan. Dit centrum is een van de bekendste bezienswaardigheden in de miljoenenstad.

Met ruim twee miljoen inwoners is Houston de dichtstbevolkte stad van Texas. Onder de stad loopt een indrukwekkend ondergronds tunnelnetwerk. Zes meter onder de oppervlakte verbindt een twaalf kilometer lange tunnel de verschillende wolkenkrabbers met elkaar. In de tunnels met airconditioning vlucht je even weg van de hitte van de stad.

 

San Antonio

Een bezoek aan San Antonio maakt je rondreis langs de grote steden van Texas compleet. De River Walk is een van de voornaamste attracties in de stad. Door het centrum van San Antonio kronkelt een rivier met daaromheen tientallen restaurants, winkels, hotels en terrassen versierd met parasols in allerlei felle kleuren.

Op loopafstand van de River Walk ligt de Alamo : een eeuwenoud gebouw dat de geschiedenis van Texas vertelt. Hier vond de Slag om Alamo plaats waarbij Texas vocht voor zijn onafhankelijkheid van Mexico.

 

Big Bend National Park in Texas

Texas is meer dan een verzameling van grote steden vol culturele en historische highlights. Natuurliefhebbers halen in deze staat ook hun hart op. Big Bend National Park is een van de meest afgelegen natuurgebieden van Amerika. Hier loop je door een droog woestijnachtig landschap met grillige rotsen en diepe canyons.

Incentive Texas

Amerika met een vleugje Mexico

Incentive Texas

Ervaar het leven van een Cowboy

Incentive Texas

Historie met de Battle of Alamo

Incentive Texas

En geweldige Nationale Parken

Waarom een incentive Texas met Beyond Your Boundaries ?

Ervaring

Met een ruime ervaring in het organiseren van de meest geweldige uitjes ben je er zeker van dat al je verwachtingen van begin tot eind worden overtroffen

Personal Touch

Bij ons geen afgebakende kaders, maar een reis die volledig is afgestemd op jullie wensen en eisen! Wij zorgen ervoor dat deze worden ingevuld met een overtreffende trap

Kennis

Waar we de kennis zelf niet hebben, halen we deze bij geselecteerde lokale partners die werken volgens dezelfde principes als die van ons

Magisch

Wij openen deuren die voor andere gesloten blijven en zorgen voor een verbluffende sfeer, onvergetelijke momenten waarover jaren later nog gesproken wordt

Je incentive Texas op maat laten samenstellen door Beyond your Boundaries?

De werkwijze van Beyond your Boundaries

Meet & Greet

Met een kopje koffie bespreken we de wensen, eisen en verwachtingen

Voorstel

We presenteren het voorstel om te kijken of we daarmee aan de eerste verwachtingen hebben voldaan

Finetunen

De laatste puntjes worden op de welbekende i gezet om niets aan het toeval over te laten

Let the magic begin

Ready, set and go ! Laat de onvergetelijke momenten en herinneringen maar komen !

Beyond Your Boundaries International

 

Where dreams come true

 

info@beyondyourboundaries.nl

www.beyondyourboundaries.nl

 

0031 6 5807 3305

#incentives

#uniek netwerken

#businessclub

#grensverleggend netwerken

#leef, beleef en ervaar

#inspiratiereizen

#better results with happy people

#netwerkreizen

#unieke netwerkevenementen

#bedrijfsreizen

#Nederlandwereldwijd