Incentive Sevilla

Plannen om een incentive Sevilla te gaan organiseren? Dan kunnen we je hier al een beetje in de Spaanse sferen brengen!

 

Als je aan mensen vraagt wat de mooiste stad van Spanje is, dan zul je opvallend vaak ‘Sevilla’ als antwoord krijgen. Dat is niet voor niets, want vrijwel iedereen die Sevilla bezoekt die raakt betoverd door de charme en schoonheid van deze stad. De Arabische invloeden, de oude binnenstad, de warmte en de smalle straatjes van de oude wijken zullen zeker te weten indruk op je maken als je Sevilla bezoekt. Of het daadwerkelijk de mooiste stad van het land is, is lastig te zeggen. Het is een kwestie van persoonlijke smaak en wie weet doe je er andere Spaanse steden wel tekort mee door Sevilla zo stellig tot allermooiste van alle steden te betitelen.

 

Wij kunnen alleen je beloven dat je Sevila zult verlaten met de mooiste en meest verrassende herinneringen!

Incentive Sevilla - Op naar het zonnige Zuiden

Incentive Sevilla

Dans de Flamenco

Incentive Sevilla

En laat je verrassen op PLaze de Espana

Incentive Sevilla

We zoeken de meest geweldige Tapas plekjes

Incentive Sevilla

En bezoeken de hidden gems van Sevilla

Waarom een incentive Sevilla ?

Kathedraal van Sevilla
Samen met het Alcázar is de prachtige gotische Kathedraal van Sevilla één van de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad. De geschiedenis van de grootste gotische kathedraal ter wereld begint na de reqonquista in 1248 wanneer de heroveraars de dan nog op deze plek aanwezige Aljama-moskee gaan gebruiken voor katholieke doeleinden. Deze moskee werd uiteindelijk afgebroken en moest plaats maken voor de Kathedraal. Slechts de Giraldatoren, die diende als minaret, en de Patio de los Naranjos werden gespaard. In 1506 werd de kathedraal ingewijd. In de loop der eeuwen is er natuurlijk nog wel wat gewijzigd en bijgebouwd. Sinds 1987 staat de Kathedraal van Sevilla op de werelderfgoedlijst van Unesco.

 

Bezienswaardigheden
Naast de kathedraal en Alcázar zijn er nog tal van andere mooie trekpleisters in Sevilla.
Zo is het ook de moeite waard om het Plaza de España en het aangrenzende Parque de María Luisa te bezoeken. Het plein is er gekomen met de Ibero-Amerikaanse tentoonstelling in 1929. Het plein is in de vorm van een halve maan en heeft een aantal mooie bezienswaardigheden, zoals de 52 tegelmozaïeken onder aan de gebouwen aan de rand van het plein. Zij representeren elk een Spaanse provincie met daarop specifieke belangrijke gebeurtenissen. Tevens kun je er in de gracht een boottochtje maken en onder de vier bruggen doorvaren die elk een Spaans Koninkrijk vereren. Het karakteristieke plein is ook gebruikt in verschillende bekende films en ook in een muziekclip. Het nabijgelegen Parque de María Luisa werd in 1893 geschonken aan de gemeente Sevilla en is erg romantisch ingericht. Daarom is de kans ook aanwezig dat je kersverse bruidskoppels aan zult treffen die hier foto’s maken.
Tot slot willen we de Metropol Parasol ook niet overslaan in dit overzicht van de belangrijkste bezienswaardigheden in Sevilla. Het is een indrukwekkende houten constructie die dateert uit 2011 en staat op een plein waar tot 1974 nog een overdekte markt was. Daarna werd het een parkeerplaats en bij de graafwerkzaamheden om de parkeerplaats ondergronds te maken stuitte men op archeologische vondsten die nu nog altijd onder het plein te bezichtigen zijn in het Antiquarium. Het betreft hier vondsten uit de Romeinse periode. 

 

Eten en drinken
Ook in Sevilla kun je uitstekend eten en drinken. Er zijn meerdere restaurants, bodega’s en eethuizen in de stad waar je kennis kunt maken met typisch lokale hapjes en drankjes. Natuurlijk zijn er de wereldberoemde tapas die in Sevilla weer op een typisch voor de regio passende wijze worden gepresenteerd. Een voorbeeld daarvan is de Cola de Toro, dat een langzaam gegaarde ossenstaart is en supermals is wanneer deze als tapa aan je wordt geserveerd. Bij het ontbijt wordt er vaak tostada gegeten dat zowel zoet als hartig wordt belegd.

In Sevilla wordt veel dezelfde drank gedronken als in de rest van Spanje. De likeur Licor 43 smaakt hier goed, maar natuurlijk ook de vele Spaanse wijnen, sherry en bier worden hier vaak gedronken. Zeker voor een lunch kan het een goede indicator zijn om te kijken of er ergens veel locals zitten. Zij weten de goede plekken wel te vinden zodat je hier zelf niet naar hoeft te zoeken. Overigens geldt dit ook voor de plaatsen waar je wilt genieten van een goed glas sherry.

Incentive Sevilla

De arena.. zonder stieren natuurlijk

Incentive Sevilla

En struin lang de Torre del Oro

Oud vs Nieuw .. Metropol Parasol

Ontdek de hipste wijken van Sevilla

Waarom een incentive Sevilla met Beyond Your Boundaries ?

Ervaring

Met een ruime ervaring in het organiseren van de meest geweldige uitjes ben je er zeker van dat al je verwachtingen van begin tot eind worden overtroffen

Personal Touch

Bij ons geen afgebakende kaders, maar een reis die volledig is afgestemd op jullie wensen en eisen! Wij zorgen ervoor dat deze worden ingevuld met een overtreffende trap

Kennis

Waar we de kennis zelf niet hebben, halen we deze bij geselecteerde lokale partners die werken volgens dezelfde principes als die van ons

Magisch

Wij openen deuren die voor andere gesloten blijven en zorgen voor een verbluffende sfeer, onvergetelijke momenten waarover jaren later nog gesproken wordt

Je incentive Sevilla laten samenstellen door Beyond your Boundaries?

De werkwijze van Beyond your Boundaries

Meet & Greet

Met een kopje koffie bespreken we de wensen, eisen en verwachtingen

Voorstel

We presenteren het voorstel om te kijken of we daarmee aan de eerste verwachtingen hebben voldaan

Finetunen

De laatste puntjes worden op de welbekende i gezet om niets aan het toeval over te laten

Let the magic begin

Ready, set and go ! Laat de onvergetelijke momenten en herinneringen maar komen !

Beyond Your Boundaries International

 

Where dreams come true

 

info@beyondyourboundaries.nl

www.beyondyourboundaries.nl

 

0031 6 5807 3305

#incentives

#uniek netwerken

#businessclub

#grensverleggend netwerken

#leef, beleef en ervaar

#inspiratiereizen

#better results with happy people

#netwerkreizen

#unieke netwerkevenementen

#bedrijfsreizen

#Nederlandwereldwijd