Incentive Rome

Incentive Rome, een must see en must do op jouw bucketlist

Incentive Rome

Een incentive Rome? Absoluut doen! Want teleurgesteld worden zal je zeker niet in de Italiaanse hoofdstad

 

Rome is een stad vol geschiedenis en cultuur. Waar je ook kijkt, op elke straathoek is er wel een bezienswaardigheid.

En waar je ook loopt, je stapt in de voetsporen van bijzondere namen uit de geschiedenis van deze stad.

Van de keizers Ceasar en Augustus en de familie Borgia.

 

De bijzondere gebouwen zoals de Sixtijnse kapel, de Trevi Fontijn, het Forum Romanum en het Colosseum. En natuurlijk, de kleinste staat ter wereld, Vaticaan Stad.

 

Rome is de hoofdstad van Italië. Het is de belangrijkste stad van het land op politiek, cultureel en historisch vlak. En dat is te zien.

 

Niet alleen mooie architectuur uit het oude Rome zijn overweldigend. Ook de schilderijen en fresco’s van kunstenaars als Rafael en Michelangelo zijn onvergetelijk door hun indrukwekkende schoonheid.

 

Fraais voor de maag is o.a. te vinden op Piazza Testaccio, een van de meest authentieke markten van de stad. Heerlijke etenswaren zijn daar te vinden in een sfeer van het echte Romeinse leven. Winkelen kan onder meer aan de Via Nazionale.

 

Uw incentive Rome wordt door ByB tot in de puntjes geregeld!

 

Wat mag je verwachten:

 

Overnachten in de meest geweldige accommodaties!

 

Ontbijt, lunch en diner wordt voor je verzorgd tijdens de complete reis

 

We nemen je mee naar de verborgen parels die de stad of regio te bieden heeft!

 

Proef de traditionele gerechten en de lokale drankjes!

 

Alle transfers en entreegelden zijn inbegrepen

Incentive Rome

Vaticaanstad

Incentive Rome

Neptunus waakt over de Trevi Fontein

Incentive Rome - Cultuur, Historie en heerlijk eten!

Op de Vespa door Rome

Incentive reizen Italie

Het Colosseum

Castel Sant'Angelo

Een mooier uitzicht ga je niet vinden!

Incentive Rome

De Via Appia

Incentive Rome

La Dolce Vita .. met de Fiat500 natuurlijk

Waarom een incentive Rome?

Vele wegen leiden naar Rome

Er leiden vele wegen naar Rome, zegt het spreekwoord. Wij weten waarom. Want waar u ook naartoe gaat in uw leven, in Rome moet u ooit een keer geweest zijn. De hoofdstad van Italië is namelijk één grote kunst- en cultuurtempel. Met misschien wel de meest tot de verbeelding sprekende bezienswaardigheden ter wereld. Maar Rome is ook een opvallend moderne stad. Met leuke winkeltjes, hippe uitgaansgelegenheden en een keuken om uw vingers bij af te likken.

 

Ontdek de Romeinse sfeer van de Italiaanse hoofdstad

Al wandelend door Rome tikt u uw medereiziger aan: “kijk het Colosseum!”. Nog geen twee minuten later wordt ú aangetikt: “kijk daar; de Trevi fontein!”. Tijdens incentive reizen naar Rome kom je ogen tekort.

De hoofdstad van Italië is één groot openluchtmuseum. Bewonder de ‘Eeuwige Stad’ met haar mystieke verleden. Of reis af naar Vaticaanstad, waar alle pracht en praal adembenemend is gedurende deze rondreis.

 

Ontdek ‘la Bella Roma’

Ontdek la Bella Roma; de hoofdstad van Italië. Bezoek de ‘Eeuwige Stad’ tijdens een groepsreis Rome. Deze ‘Italiaanse verleidster’ laat cultuurharten razendsnel kloppen. Begin een incentive Rome bijvoorbeeld met een excursie naar het centraal gelegen Colosseum. Wandel door dit 49 meter hoge Amfitheater en waan u in de Romeinse oudheid. Vooral de talloze Dorische, Ionische en Korinthische kapitelen in de halfzuilen maken de historie voelbaar. Vanaf het Colosseum bent u overigens zo op het Piazza di Trevi, waar de sierlijke Trevi-fontein pronkt! Het standbeeld van de god Neptunus trekt hier snel de aandacht. Vanuit zijn schelpvormige strijdwagen kijkt hij uit over zijn publiek. En vergeet geen muntje in de fontein te gooien tijdens deze incentive Rome. Volgens de legende keert u dan ooit terug in de stad! Alhoewel er ook veel andere mythes de ronde doen…

 

Adembenemend Vaticaanstad

Tijdens en incentive Rome komt u mogelijk ook in ‘hogere sferen’. Bezoek hiervoor de kleinste onafhankelijke staat ter wereld; Vaticaanstad, gelegen in het westen van Rome. Bewonder tijdens deze ‘mini’ stedentrip de Sint-Pieterskerk, volgens vele de mooiste kerk ter wereld. De entree is al bijzonder. Hier loopt u de sculptuur van Michelangelo tegen het ‘lijf’. Eenmaal binnen komt u ogen te kort. Al wandelend door de kerk laat u alle pracht en praal tot u komen. Boven het pauselijk altaar pronkt bijvoorbeeld het 26 met hoge bronzen baldakijn van Berini. In de schaduw van de basiliek treft u de Sixtijnse Kapel tijdens een incentive Rome. Hier bewondert u bezienswaardigheden als de creatie van Adam en andere adembenemende fresco’s van Michelangelo.

Een uitstapje naar het buitenverblijf van de Paus is ook absoluut aan te bevelen.. al is het maar voor het uitzicht tijdens de lunch!

Stel hier je incentive Rome samen

Beyond Your Boundaries International

 

Where dreams come true

 

info@beyondyourboundaries.nl

www.beyondyourboundaries.nl

 

0031 6 5807 3305

#incentives

#uniek netwerken

#businessclub

#grensverleggend netwerken

#leef, beleef en ervaar

#inspiratiereizen

#better results with happy people

#netwerkreizen

#unieke netwerkevenementen

#bedrijfsreizen

#Nederlandwereldwijd