Incentive Reizen

Incentive reizen naar de mooiste en meest verrassende bestemmingen!

Incentive Reizen

De incentive reizen van Beyond Your Boundaries inzetten als motivatie voor uw werknemers of om uw relaties en/of resellers te bedanken zal u geen windeieren leggen.

 

Niet alleen wordt een incentive reis als de ultieme beloning gezien, maar het is ook echt een geweldig instrument om nog meer te halen uit uw eigen medewerkers of relaties!

 

Het is een krachtig instrument voor teambuilding binnen de organisatie, beloning voor uitmuntende prestaties en het is natuurlijk een onmisbaar hulpmiddel bij uw inspanningen voor goed relatiebeheer.

 

De kracht zit hem in een groepsreis op maat die met persoonlijke aandacht voor elke deelnemer wordt samengesteld omdat iedereen uniek is! Iedereen heeft zijn eigen wensen en behoeftes. En iedereen wil zijn eigen onvergetelijke herinneringen maken.

 

En laat ons daar nou net de aangewezen persoon voor zijn. Wij proberen met onze incentive reizen alle verwachtingen te overtreffen! Herinneringen te maken voor het leven! 

En dat op zo’n manier dat u er als opdrachtgever de grootste waardering van uw gasten voor terug krijgt!

Wat mag je verwachten:

 

Overnachten in de meest geweldige accommodaties!

 

Ontbijt, lunch en diner wordt voor je verzorgd tijdens de complete reis

 

We nemen je mee naar de verborgen parels die de stad of regio te bieden heeft!

 

Proef de traditionele gerechten en de lokale drankjes!

 

Alle transfers en entreegelden zijn inbegrepen

Onze top incentive bestemmingen binnen Europa

Klik hier voor alle Europese incentive bestemmingen

Klik hier voor alle incentive bestemmingen in Azie

Incentive reizen naar Zuid Amerika

Klik hier voor alle incentive bestemmingen in Zuid Amerika

Wat zijn incentive reizen ?

Een incentive stimuleert, motiveert en inspireert uw medewerkers, uw relaties of resellers.. Eigenlijk iedereen die ergens een bepaald steentje bijdraagt aan het succes van de onderneming.

Dit kan op diverse manieren, denk aan een 13e maand of een andere vorm van (financiële) beloning. Maar uit onderzoek blijkt dat een incentive reis zeker net zoveel – en misschien nog wel meer – effect heeft dan uw collega’s met extra geld te belonen.

Een incentive is een ervaring die met het hele team of een hele groep wordt beleefd. Tijdens een incentive reis spreken collega’s elkaar buiten de vertrouwde werkomgeving en is persoonlijk, onderling contact snel gelegd. De teamleden leren elkaar beter kennen en maken samen herinneringen tijdens de reis.

Iets waar nog lang over na gesproken wordt en de deelnemers lang bij blijft, mits het uiteraard goed wordt georganiseerd.

Daar waar een financiële bonus vaak ‘op de grote hoop’ verdwijnt en men vaak later niet meer kan terughalen waar het aan besteed is.

Een incentive is een herinnering die blijft en zichzelf dubbel en dwars terugverdient!

 

Beloning

Er zijn vele redenen om uw personeel, relaties of resellers een incentive aan te bieden. Of het nu gaat om het vieren van behaalde doelstellingen, het bedanken voor de goede inzet of het teamgevoel te versterken, een incentive reis is hiervoor een geweldig middel.

Voor iedereen een geheel op maat en exclusief programma ontwikkelen is de drijfveer van Beyond Your Boundaries.

Uitwaaien op een waddeneiland, overnachten in een paleis in India, ontwaken in een exclusieve tent midden in de woestijn? Waar ook ter wereld, u en uw medewerkers ervaren een ‘lifetime experience’ om nooit meer te vergeten.

 

Persoonlijke aandacht voor zowel u als opdrachtgever als voor de deelnemers staat voorop. En dit begint al voorafgaand aan de incentive; een originele uitnodiging voor de deelnemers die opeens thuis op de deurmat ligt of een leuke gimmick om de deelnemers nieuwsgierig te maken naar de bestemming. Ook tijdens de incentive reis wordt aan kleine, persoonlijke details gedacht. Denk hierbij aan een welkomstcadeautje bij de check-in of op de hotelkamer maar ook een persoonlijke noot voor de ‘thuisblijvers’.

Contact Us

Laat ons je unieke incentive reizen samenstellen

Email Address

info@beyondyourboundaries.nl

Call Us

+31 6 2470 5056

Beyond Your Boundaries International

 

Where dreams come true

 

info@beyondyourboundaries.nl

www.beyondyourboundaries.nl

 

0031 6 2470 5056

#incentives

#uniek netwerken

#businessclub

#grensverleggend netwerken

#leef, beleef en ervaar

#inspiratiereizen

#better results with happy people

#netwerkreizen

#unieke netwerkevenementen

#bedrijfsreizen

#Nederlandwereldwijd