Incentive reizen verdienen zichzelf dubbel en dwars terug

Incentive reizen verdienen zichzelf dubbel en dwars terug!

Wist u dat een geldbeloning één van de minst effectieve manieren is om medewerkers te belonen? Dus de bonusregelingen kunnen de kast in want incentive reizen verdienen zichzelf dubbel en dwars terug!

 

Toch blijkt dat iedereen gek is op extraatjes en hiervoor bereid is een stapje extra te zetten. Een incentive reis, ofwel een beloningsreis, is voor medewerkers één van de meest gewaardeerde vormen van beloning!

Een incentive reis is een zeer doeltreffend instrument om medewerkers te motiveren en leidt tot een extra verkoopstimulans.

Maak eerst uw werknemer gelukkig, dan volgt de klant vanzelf! Bij Beyond your Boundaries weten uit ervaring dat incentive reizen, mits goed georganiseerd, zichzelf dubbel en dwars terugverdienen.

 

Discover the world

Bij Beyond your Boundaries beseffen we als geen ander dat het ontdekken van de wereld al uniek is op zichzelf, maar proberen we het nog een beetje unieker te maken door onze personal touch! Naast de “bekende” bestemmingen proberen we juist de onontdekte parels eruit te vissen, net die activiteiten te doen die de kers op de slagroom zijn en zorgen voor de onvergetelijke momenten en herinneringen.

 

Waan uzelf in het sprookjesachtige Fins Lapland… U kijkt 360 graden rond en laat u betoveren door het indrukwekkende Noorderlicht, het meest bijzondere natuurfenomeen op aarde! Tevens maakt u samen met uw team een prachtige tocht door het besneeuwde landschap met husky’s, sneeuwscooters en rendieren. Als de avond valt, is er een meeting bij het gezellige kampvuur onder het genot van een heerlijk warm drankje en Finse specialiteiten.

 

Of stelt u zich voor, u beklimt per mountainbike samen met uw medewerkers de hoogste vulkaan van Europa, de Etna op het authentieke Sicilië en gaat toch de beklimming aan van de andere vulkaan in Italië, de Vesuvius, en ontdekt het pure en echte Napels op ongekende wijze. Wanneer u de top heeft bereikt geniet u van een adembenemend uitzicht onder het genot van een glas Prosecco. In de avond leert u van een Italiaanse kok verse pasta bereiden met lokale ingrediënten en is teambuilding vereist wanneer u samen de lekkerste gerechten op tafel tovert.

 

Onvergetelijke ervaringen en herinneringen

Het is toch fantastisch om deze ervaringen met uw team, relaties of partners te delen en hier nog lang over na te praten? Tijdens een incentive reis leren collega’s en relaties elkaar in een paar dagen beter kennen dan in een heel jaar op het kantoor. Dat is ontzettend veel waard en biedt een langdurig rendement voor de toekomst! Denk hierbij aan: lager ziekteverzuim, omzetverhoging, lager personeelsverloop, betrokken medewerkers en versterking van de onderlinge saamhorigheid. Daarnaast zorgt plezier en ontspanning op de werkvloer voor een verhoging van de productiviteit van medewerkers!

 

Kortom, genoeg redenen om incentive reizen te organiseren, want zoals gezegd.. incentive reizen verdienen zichzelf dubbel en dwars terug

incentive reizen verdienen zichzelf dubbel en dwars terug

Waarom Beyond Your Boundaries ?

Ervaring

Met een ruime ervaring in het organiseren van de meest geweldige uitjes ben je er zeker van dat al je verwachtingen van begin tot eind worden overtroffen

Persoonlijke touch

Als een echte partner in crime zullen we op alle mogelijke gebieden meedenken en adviseren om eenieder met een onvergetelijke herinnering op te zadelen

Kennis

Door samen te werken met een bijzonder hoogwaardig geselecteerd partnerkanaal bent u er zeker van dat u alles uit uw event zult halen. Go Local!

Magisch

Wij openen deuren die voor andere gesloten blijven en zorgen voor een verbluffende sfeer, onvergetelijke momenten waarover jaren later nog gesproken wordt

Je eigen incentive reis op maat laten samenstellen?

Werkwijze

Meet and Greet

Onder het genot van een kopje koffie nemen we de wensen, eisen en verwachtingen door

Voorstel

We presenteren het voorstel om te kijken of we daarmee aan de eerste verwachtingen hebben voldaan

Finetunen

De laatste puntjes worden op de welbekende i gezet om niets aan het toeval over te laten

Let the magic begin

Ready, set go !

Laat de onvergetelijke momenten maar komen !

Beyond Your Boundaries International

Where dreams come true

 

info@beyondyourboundaries.nl

www.beyondyourboundaries.nl

 

0031 6 5803 3305

#incentives

#uniek netwerken

#businessclub

#grensverleggend netwerken

#leef, beleef en ervaar

#inspiratiereizen

#better results with happy people

#netwerkreizen

#unieke netwerkevenementen

#bedrijfsreizen

#Nederlandwereldwijd