Incentive reizen in Europa

Incentive reizen in Europa

Met de incentive reizen in Europa krijg je een bijzonder lastig keuze om de leukste incentive bestemmingen te kiezen. Met zoveel moois dat er in Europa te vinden is snappen we dat ook zeker! 

Maar gelukkig heb je ons en kun je steunen en teren op onze kennis en ervaringen!

 

Omdat wij net wat verder gaan als de andere aanbieders vindt je bij ons ook een behoorlijk aantal verrassende bestemmingen die je niet zou verwachten!

Maar waarvan wij weten dat ze absoluut de moeite waard zijn! En daarmee drukken we ons nog voorzichtig uit.

 

We gaan graag voor je aan de slag om jouw wensen en eisen te overtreffen zodat alle deelnemers nog genoeg gespreksstof zullen hebben voor de komende jaren! Onze incentive reizen in Europa klinken niet alleen geweldig maar worden nog geweldiger met ons programma.

 

Alles zullen we eruit halen, Zodat jij als organisator niet alleen zo trots als een pauw zult zijn, maar er ook voor zorgt dat de deelnemers een “once in a lifetime” beleving gaan krijgen.

Wat mag je verwachten:

 

Overnachten in de meest geweldige accommodaties!

 

Ontbijt, lunch en diner wordt voor je verzorgd tijdens de complete reis

 

We nemen je mee naar de verborgen parels die de stad of regio te bieden heeft!

 

Proef de traditionele gerechten en de lokale drankjes!

 

Alle transfers en entreegelden zijn inbegrepen

Incentive reizen in Europa

Incentive reizen Italie

Bella Italia! Incentive reizen naar Italië

Zoek hier je perfecte incentive bestemming in Italië uit
Incentive reizen binnen Europa

Incentive Warschau

Klik hier voor de opties

Waarom incentive reizen in Europa ?

Terugverdienen van een incentive reis

 

Ik ben van mening dat het organiseren van een incentive zich terugverdient. Toch vraag ik me af hoe je dit kunt bewijzen. Is het bijvoorbeeld mogelijk een ROI (Return on Investment) te bepalen voor een incentive? Uit een onderzoek van de Amerikaanse Incentive Research Foundation is gebleken dat de omzet van organisaties die een incentive organiseren, drie keer zo snel stijgt dan de omzet van andere organisaties. Daarnaast stellen zij dat een goed vastgesteld en uitgevoerd incentive travel programma de salesproductiviteit tot 18% kan verhogen en een ROI van 112% kan bereiken.

 

WKR-Regeling

Wat levert een incentive de genodigden op? Ten eerste is een uitnodiging een blijk van waardering. Tijdens de incentive leer je leveranciers en hun product, maar ook je concurrenten en collega’s op een ontspannen manier beter kennen. Uiteraard hangt dit af van de invulling van de incentive. Indien de incentive goed georganiseerd is, kan dit uiteindelijk voor de leverancier mogelijk meer omzet opleveren. De gunfactor speelt hierbij een rol. Essentieel is ook de opvolging van een incentive: het persoonlijk in contact blijven van de leverancier met de klant. Daarnaast is het ook belangrijk om u te laten adviseren over de mogelijkheden en onmogelijkheden binnen de nieuwe WKR-regeling, zodat u niet onverwacht extra belasting hoeft af te dragen.

 

Advies

Mits goed georganiseerd is en passend bij de doelgroep, loont het organiseren van een incentive. Mijn advies is derhalve om de organisatie van de reis aan een professional over te laten en je vooral niet laten leiden door die “goede vriend” die er wel verstand van heeft. Zij kunnen u adviseren over de WKR-regeling en daarnaast hoeft u zich geen zorgen te maken over de kwaliteit van de diverse onderdelen binnen uw reis. U kunt zich dan puur op de zakelijke inhoud van uw incentive richten. 

Ein Prosit! Incentive reizen naar Duitsland

Klik hier voor de ideale incentive bestemming in Duitsland
Incentive reizen binnen Europa

Incentive Kopenhagen

Comming soon
Incentive reizen binnen Europa

Incentive Riga

Comming soon

Contact Us

Laat ons je unieke incentive reizen in Europa samenstellen

Email Address

info@beyondyourboundaries.nl

Call Us

+31 6 2470 5056

waarom beyond your boundaries?

jouw partner in netwerken en incentive reizen

Personal Touch

Bij ons geen afgebakende kaders, maar een reis die volledig is afgestemd op jullie wensen en eisen! Wij zorgen ervoor dat deze worden ingevuld met een overtreffende trap

Kennis & Ervaring

Waar we de kennis zelf niet hebben, halen we deze bij geselecteerde lokale partners die werken volgens dezelfde principes als die van ons en met een ruime ervaring in het organiseren van de meest geweldige events ben je er zeker van dat al je verwachtingen van begin tot eind worden overtroffen

Magisch

Wij openen deuren die voor andere gesloten blijven en zorgen voor een verbluffende sfeer, onvergetelijke momenten waarover jaren later nog gesproken wordt

Beyond Your Boundaries International

 

Where dreams come true

 

info@beyondyourboundaries.nl

www.beyondyourboundaries.nl

 

0031 6 2470 5056

#incentives

#uniek netwerken

#businessclub

#grensverleggend netwerken

#leef, beleef en ervaar

#inspiratiereizen

#better results with happy people

#netwerkreizen

#unieke netwerkevenementen

#bedrijfsreizen

#Nederlandwereldwijd