Incentive reizen Duitsland

De mooiste en meest verrassende incentive reizen Duitsland vindt je hier!

Incentive reizen Duitsland

Waarom incentive reizen Duitsland?

 

Daar kunnen we heel simpel een antwoord op geven eigenlijk…

De Duitse gemoedelijkheid, het heerlijke Duitse bier (waar je geen kater van krijgt), de geweldige steden, brattwursten en currywursten en natuurlijk de geweldige hoeveelheid aan verschillende activiteiten om het iedereen naar de zin te kunnen maken!

 

Duitsland is een geliefde bestemming voor je incentive, bedrijfsuitje of jubileumreis. Eigenlijk omdat je alles kunt doen wat je van een Bestemming voor een korte trip verwacht.

Steden bezoeken, cultuur snuiven, wandelen, fietsen, zwemmen, rondreizen, kastelen bezoeken, borrelen, relaxen, geweldig eten, varen… Missen we nog iets? Dan zoeken we net zo lang tot we het hebben gevonden!

 

Maar dat is nog niet alles. Wij gaan er namelijk alles aan doen om je verblijf in Duitsland nog spectaculairder, leuker en verrassender te maken dan je van te voren ooit kon bedenken!

 

Laat ons het werk doen! Dan kunnen jullie optimaal genieten van een geweldige incentive in Duitsland!

Wat mag je verwachten:

 

Overnachten in de meest geweldige accommodaties!

 

Ontbijt, lunch en diner wordt voor je verzorgd tijdens de complete reis

 

We nemen je mee naar de verborgen parels die de stad of regio te bieden heeft!

 

Proef de traditionele gerechten en de lokale drankjes!

 

Alle transfers en entreegelden zijn inbegrepen

Ontdek hier de leukste incentive bestemmingen in Duitsland

Wat is er allemaal te doen tijdens Incentive reizen Duitsland?

Incentive reizen Duistland bieden je echt alles wat je maar zou willen tijdens een uitje dat mensen moet verrassen en verbazen! Indruk maken doe je namelijk vrij makkelijk bij onze Oosterburen!

 

Wereldsteden als Munchen, Berlijn, Hamburg of Keulen bieden een keur aan activiteiten, cultuur, historie en gastronomie.

Maar wat dacht je van de geweldige natuurgebieden als de Moesel, Eiffel, Zwarte Woud, Beierse Alpen of de Harz?

 

Keuzestress zou je zeggen. Daarom zijn wij hier om je te helpen de juiste keuze te maken!

Incentive reizen Duitsland

Wordt het De Eiffel, De Moezel, Het Zwarte Woud of de Harz ...

Ontdek Duitsland tijdens de incentive reizen Duitsland

Een flinke dosis UNESCO Werelderfgoed

Als cultuurliefhebber ben je aan het goede adres in Duitsland. Dat blijkt alleen al uit de 41 vermeldingen op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Enkele voorbeelden zijn de Dom van Aken, de Hanzestad Lübeck, industriecomplex Zeche Zollverein in Essen, de zes mondernistische wijken in Berlijn en het stadhuis in Bremen.

Over cultuur gesproken; Berlijn is misschien wel een van de meest cultuurrijke hoofdsteden van Europa. Mocht je deze nog niet gezien hebben, dan moet je toch echt een keer naar deze geweldige stad toe!

Maar er is meer dan Berlijn en de UNESCO Werelderfgoederen als het aankomt op cultuur in Duitsland. Zo schopte het industriële Ruhrgebied het in 2010 tot culturele hoofdstad van Europa. Ook leuk: je vindt in Duitsland de Oranjeroute. Deze route, die 29 koninklijke plaatsen verbindt, neemt je mee naar de wortels van het Nederlandse koningshuis.

 

De mooiste kastelen

Eigenlijk zijn de kastelen in Duitsland onderdeel van de cultuur, maar ze zijn te bijzonder om niet apart te vermelden. Het bekendste kasteel is zonder twijfel Schloss Neuschwanstein, dat jaarlijks door meer dan 1 miljoen (!) mensen wordt bezocht. Het sprookjesachtige kasteel in het zuiden van Duitsland was de inspiratie voor Walt Disney’s kasteel.

Andere kastelen die zeker de moeite waard zijn, zijn Burg Hohenzollern, het Schwerin kasteel, Schloss Drachenburg, Reichsburg Cochem en de Burcht van Burghausen.

 

Berlijn én andere hippe steden

Eerder al genoemd; een van de meest culturele steden van Europa is Berlijn. Maar het is ook de stad van contrasten. Waar je aan de ene kant de resten vind van de Berlijnse muur en gedenktekens uit het verleden, zie je aan de andere kant hippe wijken met dito restaurants, marktjes en galerieën. Berlijn wordt daardoor vaak gezien als de hipste stad van Duitsland.

Maar daarmee worden steden als Hamburg en Leipzig naar een underdog positie geschoven. Van Hamburg verwachten we nog veel te horen in 2017, mede met dank aan het hippe havengebied. En Leipzig is eveneens in opkomst. Het wordt veelal het nieuwe Berlijn genoemd.

 

Meer natuur dan je je kunt voorstellen

De Duitse steden zijn welbekend onder Nederlanders, maar wist je dat Duitsland ook een erg natuurrijk land is? En dan hebben we het niet alleen over het Zwarte Woud. Met dank aan 103 natuurparken, 15 UNESCO-biosfeerreservaten en 16 nationale parken is Duitsland met recht een groene parel te noemen.

Uniek is bijvoorbeeld Nationaal Park Jasmund op het noordelijk gelegen eiland Rügen. Al zo’n 200 jaar geleden werd de schilder Caspar David Friedrich verliefd op de krijtrotsen. Bezoek dit park en je zult snappen waarom.

 

Mogelijkheden te over voor een sportieve vakantie

Met zoveel natuur is het eigenlijk niet verrassend dat Duitsland hét land is voor sportievelingen. Je vindt er maar liefst 70.000 km aan wandelpaden en 200.000 km aan fietsroutes.

De bekendste wandelroute is de Europese langeafstandsroute E9. Al wandelend breng je een bezoek aan mondaine badplaatsen, gezellige vissersdorpje en statige Hanzesteden. Ook deze route geeft weer de veelzijdigheid van Duitsland aan.

 

Het land van de (culinaire) tradities

Grappig hoe de Duitsers dat voor elkaar krijgen; eeuwenoude tradities hebben en ze toch niet ouderwets laten lijken. Neem nu bijvoorbeeld het Oktoberfest. Elk jaar knalt het dak eraf in München. De inwoners dragen veelal officiële kledij, maar jij kunt daar prima komen binnenlopen in je spijkerbroek en je toch onderdeel van het geheel voelen. Het is het grootste bierfeest ter wereld en bier is immers van alle tijden!

Overigens is bier niet de enige culinaire traditie. Groene saus, Frankfurter worstjes, Frankische ‘sneeuwballen’, Harzer kaas, Thüringer kartoffelklöße…. Verwacht niet dat je afvalt tijdens een vakantie in Duitsland.

En laten we ook nog even de wijn aankaarten. De heuvelachtige gebieden en rivieren maken Duitsland tot een geschikt land om wijn te verbouwen. Je vindt er daardoor maar liefst 13 wijngebieden, waar wijnbouw vaak nog met de hand wordt bedreven. Dit draagt bij aan de uitstekende kwaliteit.

 

Laat ons je unieke incentive reizen Duitsland samenstellen

Beyond Your Boundaries International

 

Where dreams come true

 

info@beyondyourboundaries.nl

www.beyondyourboundaries.nl

 

0031 6 2470 5056

#incentives

#uniek netwerken

#businessclub

#grensverleggend netwerken

#leef, beleef en ervaar

#inspiratiereizen

#better results with happy people

#netwerkreizen

#unieke netwerkevenementen

#bedrijfsreizen

#Nederlandwereldwijd