Incentive Praag

Ontdek de magie tijdens een incentive Praag

Incentive Praag

Een incentive Praag laat je op een geweldige en verrassende manier kennismaken met de stad van de 100 torens en een van de mooiste architecturale schatten van Europa.

 

Van gotiek tot barok en van renaissance tot art nouveau, je vindt er werkelijk alle stijlen. De stad is een belangrijke UNESCO-werelderfgoed site die ieder jaar weer meer toeristen aantrekt.

 

De smalle straten leiden naar prachtige pleinen omringd door middeleeuwse huizen en historische gebouwen die erom vragen om ontdekt te worden.

 

En dat is nog niet alles. Dankzij het rijke culturele aanbod is er voor ieder type bezoeker wel iets, en daarom weten we zeker dat je het naar je zin zult hebben in de hoofdstad van Tsjechië.

 

Er is zo veel te doen in Praag dat je aan een maand nog niet genoeg zou hebben!

 

Een ideale incentive bestemming dus!

Wat mag je verwachten:

 

Overnachten in de meest geweldige accommodaties!

 

Ontbijt, lunch en diner wordt voor je verzorgd tijdens de complete reis

 

We nemen je mee naar de verborgen parels die de stad of regio te bieden heeft!

 

Proef de traditionele gerechten en de lokale drankjes!

 

Alle transfers en entreegelden zijn inbegrepen

Incentive Praag

Ontdek de oude binnenstad

Incentive Praag

En proef een echt Trdelnik

Een incentive Praag -- Genieten tussen 100 torens

Het is de enige wereldstad die eeuwen lang gespaard is gebleven voor natuurrampen en bombardementen.. en dat zul je zien tijdens je incentive naar deze prachtige stad.

 

Historie en cultuur combineren we geweldige activiteiten die je de stad echt laten zien en voelen.

 

Ga je mee op ontdekking?

Incentive Praag

Bekijk de stad vanaf het water

Incentive Praag

En aanschouw de Asronomische klok

Incentive Praag

Loop over de indrukwekkende Karelsbrug

Incentive Praag

En beleef hoe de huizen dansen

Incentive Praag

Aanschouw de St. Vituskathedraal

En drink een biertje bij John Lennon

Waarom een incentive Praag ?

Ontdek het oude centrum

Het oudste deel van Praag is vaak het eerste dat toeristen bezoeken. Het Plein van de Oude Stad ligt in hartje centrum en is al meer dan 1000 jaar de plek waar de markt wordt gehouden. Aan het plein vind je belangrijke monumenten, inclusief de Astronomische Klok uit de 15e eeuw die beroemd is vanwege de Twaalf Apostelen die ieder uur over het uurwerk bewegen, van 09:00 tot 23:00 uur. Het plein is een prima plek om de prachtige architectuur van de stad op je in te laten werken, zo vind je er het stadhuis, de mooie Týn kathedraal en de monumentale St. Nicolaaskerk. Begin je wandeltour door de stad dus hier en geniet van de aanwezige straatartiesten, muzikanten en de verkopers.

 

Wandel over de Karelsbrug

De Karelsbrug in Praag is een van die plekken die niets kosten om te bezoeken, maar die tegelijkertijd onbetaalbaar zijn. Deze 14e-eeuwse brug is een van de mooiste dingen die je tegen zult komen in Praag en een wandeling over de brug is genoeg om verliefd te worden op de stad. In 1357 werd opdracht gegeven voor de bouw. De brug zou de vorige brug, de Judith brug, vervangen, die door overstromingen was weggevaagd. In 1390 was de bouw klaar, maar de 30 opvallende beelden (waarvan het beeld van Johannes van Nepomuk de bekendste is) werden pas in de 17e eeuw toegevoegd. En de naam de Karelsbrug stamt uit de 19e eeuw. De brug is gebouwd van zandsteenblokken, met verdedigingstorens aan beide kanten, de Bruggetoren in de Oude Stad en de Bruggetorens in de Kleine Zijde.

 

Drink wereldberoemd bier

Tsjechië is al sinds de 10e eeuw de bierhoofdstad van Europa en nergens ter wereld wordt meer bier per inwoner gedronken dan hier. De Tsjechen zeggen dat ze het beste bier ter wereld hebben, of pivo, zoals ze het zelf noemen. Er is geen betere plek om hun claim te testen dan in Praag. Aangezien men best traditioneel is als het om bier gaat, zul je hier vooral lager vinden, en weinig ale. De vele cafes in het centrum bieden beroemde Tsjechische bieren zoals Budvar en Staropramen, naast ambachtelijk bier van top brouwerijen uit het landDe meeste Tsjechische bieren zijn licht, en natuurlijk gebrouwen met hand geplukte hop. Bierfans moeten zeker een bezoek brengen aan het Biermuseum van Praag, waar meer dan 30 soorten kwaliteitsbier getapt worden.

 

Proef de plaatselijke cuisine

Niet alleen het bier is lekker in Tsjechië. Tijdens je tour door de hoofdstad raden we je aan om fastfood te vermijden en te kiezen voor traditionele Tsjechische gerechten. De Tsjechische cuisine is niet altijd even gezond, maar iedereen die het probeert heeft wel een paar favoriete gerechten. Er is zo veel om uit te kiezen, maar deze gerechten vinden wij een absolute ‘must’. De meest favoriete soep (polevka) is de aardappel-knoflook soep. Verder is rundergoulash zeer populair, net als geroosterd varkensvlees met knoedels, gefrituurde kaas, varkensschnitzel, geroosterde kip, allerlei soorten sauzen en heerlijke nagerechten zoals honingcake (medovnik), trdelnik, appelstrudel en nog veel meer.

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden voor een incentive Praag

Beyond Your Boundaries International

 

Where dreams come true

 

info@beyondyourboundaries.nl

www.beyondyourboundaries.nl

 

0031 6 5807 3305

#incentives

#uniek netwerken

#businessclub

#grensverleggend netwerken

#leef, beleef en ervaar

#inspiratiereizen

#better results with happy people

#netwerkreizen

#unieke netwerkevenementen

#bedrijfsreizen

#Nederlandwereldwijd