Beyond Your Boundaries - Incentive Oeganda

Een incentive Oeganda zou je eigenlijk niet zo snel verwachten waarschijnlijk, maar wij zouden Beyond your Boundaries niet zijn als we er niet alles aan zouden doen om jouw grenzen op te zoeken en daar eigenlijk overheen te gaan. 

Als heel eerlijk… een incentive Oeganda zal je werkelijk doen verbluffen en verrassen!

 

Oeganda is een ideale incentive bestemming voor een authentieke kennismaking met en door ongerepte natuur! Niet voor niets wordt Oeganda ook wel de “Parel van Afrika” genoemd. In het regenwoud tref je gorilla’s en chimpansees, maar ook daarbuiten vind je in de bergen, savannes en rivieren veel wildleven.

 

Ontdek het groene Oeganda! Natuurlijk op de Beyond your Boundaries manier die er voor zorgt dat je van begin tot eind ogen en oren tekort komt!

 

Incentive Oeganda - Ontdek de Parel van Afrika

Incentive Oeganda

Avontuurlijk de natuur ontdekken

Murchison National Park

Incentive Oeganda

Oog in oog met de Gorilla's

Incentive Oeganda

Ontdek de hoofdstad Kampala

Waarom een Incentive Oeganda

Een avontuurlijke incentive reis staat u te wachten in het Afrikaanse Oeganda. Dit land wordt bedekt door ongerepte nationale parken, dichte jungles, de snelstromende Nijl én de Evenaar. Een van de hoogtepunten van een vakantie Oeganda is de gorilla-tracking in Bwindi. Maar vergeet ook de vele krokodillen en nijlpaarden in Murchinson National Park niet. Overnachten doet u in ‘lodges’ of in tenten. U maakt het zelf zo avontuurlijk mogelijk!

 

Een avontuurlijke reis door Oeganda

In Oeganda spot u de ene dag krokodillen en nijlpaarden in de Nijl, terwijl u de volgende dag op expeditie gaat naar de befaamde berggorilla’s. Dit Afrikaanse land wordt versierd door snelstromende rivieren, dichte jungles en woeste gebergtes. En het mooie is dat u bij ons kunt kiezen hoe avontuurlijk de reis precies wordt.

Zo kunt u een incentive Oeganda samenstellen inclusief een kampeersafari waarbij u overnacht in tenten. Spannend als u in de verte de leeuwen hoort brullen! Maar kiezen voor een lodgesafari en slapen in comfortabele lodges kan natuurlijk ook.

Wist u trouwens dat de Evenaar dwars door Oeganda loopt? Tijdens de reis zult u deze denkbeeldige lijn een paar keer oversteken en is het mogelijk om met het ‘Evenaars-bord’ op de foto te gaan.

 

Oog in oog met de berggorilla’s

Een van de hoogtepunten die u tijdens een incentive Oeganda mee kunt gaan maken is de expeditie naar de berggorilla’s. Deze indrukwekkende apen leven in het Bwindi Impenatrable Forest in het zuidwesten van het land. Bwindi bestaat uit een vulkanische gebied vol drassige paden, dichte oerwouden en tropische temperaturen.

Alleen al de ‘hike’ tijdens de gorilla-tracking is een avontuur op zich. Als u dan ook nog eens oog in oog komt te staan met een gorillafamilie is de onvergetelijke ervaring helemaal compleet. En na de tocht door Bwindi overnacht u in een comfortabele safaritent langs het sprankelende Lake Bunyonyi-meer. Een ervaring als deze gaat u nooit meer vergeten!

 

Wild spotten in Murchison National Park

Net zo avontuurlijk als de tocht door Bwindi is het bezoek aan Murchison National Park. Dit natuurgebied ligt in het noorden van Oeganda en laat zich vooral kenmerken door de gelijknamige waterval die de Nijl instroomt. Dé plek om tijdens een boottocht nijlpaarden en krokodillen te spotten. Die leven hier in grote getale. Maar dankzij de mahoniebossen, graslanden en savanne kunt u hier ook per 4×4 jeep op safari. Olifanten, leeuwen, buffels en giraffes zijn maar een paar dieren die tijdens de incentivereis naar  Oeganda in het wild tegen kunt komen. Geen wonder dat Murchison bekend staat als een van de beste nationale parken van Oeganda. 

 

Kampala en Entebbe

Kampala werd in 1890 ontdekt door Britse kolonisten die een fort wilde bouwen op de Impala heuvel. Het is uitgegroeid tot een stad verspreid over 10 heuvels en sinds 1962, toen het land onafhankelijk werd, is het de hoofdstad van Oeganda en het gelijknamige district Kampala. Voor deze tijd was Entebbe de hoofdstad. De stad Kampala heeft 1,2 miljoen inwoners en is de grootste stad van het land. Kampala ligt op 1189 m boven de zeespiegel, vlakbij het Victoriameer en is het economische en bestuurlijke centrum van Oeganda.

In Kampala vindt u veel groen, moderne kantoorgebouwen, brede boulevards en de typische rode huizen met de groene daken. Er is een wijk waar nog huizen staan uit het begin van deze eeuw. Helaas bevinden zij zich nu in een vervallen staat. Zij behoorden toe aan de koloniale Engelse middenstand toen de spoorlijn van Mombasa naar Oeganda grote exportmogelijkheden gaf. In deze wijk vindt u ook een grotendeels overkapte markt. Zeker een bezoek waard zijn het paleis van de Kabaka, de Kibulimoskee. de protestantse kathedraal, het fort van Lugard en de Makerere-universiteit, de belangrijkste universiteit van het land die verspreid liggen over de diverse heuvels waaruit Kampala bestaat.

Entebbe is de voormalige hoofdstad van Oeganda. Het ligt op een schiereiland in het Victoriameer en bevindt zich op circa 35 kilometer afstand van de hoofdstad Kampala. De stad heeft ongeveer 90.000 inwoners. Tevens bevindt zich bij Entebbe het internationale vliegveld van Oeganda.

 

 

Incentive Oeganda

Wildlife in Oeganda

Incentive Oeganda

Op de koffie bij inheemse stammen

Incentive Oeganda

Adembenemende accommodaties

Incentive Oeganda

Relaxen aan het Victoriameer in Entebbe

Waarom een incentive Oeganda met Beyond Your Boundaries ?

Ervaring

Met een ruime ervaring in het organiseren van de meest geweldige uitjes ben je er zeker van dat al je verwachtingen van begin tot eind worden overtroffen

Personal Touch

Bij ons geen afgebakende kaders, maar een reis die volledig is afgestemd op jullie wensen en eisen! Wij zorgen ervoor dat deze worden ingevuld met een overtreffende trap

Kennis

Waar we de kennis zelf niet hebben, halen we deze bij geselecteerde lokale partners die werken volgens dezelfde principes als die van ons

Magisch

Wij openen deuren die voor andere gesloten blijven en zorgen voor een verbluffende sfeer, onvergetelijke momenten waarover jaren later nog gesproken wordt

Je incentive Oeganda op maat laten samenstellen door Beyond your Boundaries?

De werkwijze van Beyond your Boundaries

Meet & Greet

Met een kopje koffie bespreken we de wensen, eisen en verwachtingen

Voorstel

We presenteren het voorstel om te kijken of we daarmee aan de eerste verwachtingen hebben voldaan

Finetunen

De laatste puntjes worden op de welbekende i gezet om niets aan het toeval over te laten

Let the magic begin

Ready, set and go ! Laat de onvergetelijke momenten en herinneringen maar komen !

Beyond Your Boundaries International

Where dreams come true

 

info@beyondyourboundaries.nl

www.beyondyourboundaries.nl

 

0031 6 5803 3305

#incentives

#uniek netwerken

#businessclub

#grensverleggend netwerken

#leef, beleef en ervaar

#inspiratiereizen

#better results with happy people

#netwerkreizen

#unieke netwerkevenementen

#bedrijfsreizen

#Nederlandwereldwijd