Incentive Munchen

Wat maakt een incentive Munchen nou zo speciaal? Die vraag krijgen we zeer regelmatig voorgeschoteld en als we dan eenmaal beginnen met het vertellen komen we allemaal snel tot de conclusie dat het enthousiasme tot grote hoogtes zal lijden.

 

München is bekend om zijn Oktoberfeesten. Maar wie een personeelsreis of incentive boekt naar deze Beierse schoonheid geniet van veel meer: prachtige bouwwerken, groene parken en gezellige biertuinen.

 

Er valt zoveel te ontdekken in Munchen

Dat München in de top drie van grootste Duitse steden staat, zegt eigenlijk alles al. We hebben het hier over een wereldstad die voorziet in vertier in vele soorten en maten, kunst en cultuur. Misschien komt u speciaal voor de beroemde kunstcollecties van de musea Alte en Neue Pinakothek en de Pinakothek der Moderne. Of wilt u simpelweg ontspannen winkelen, flaneren en uit eten? Wat u ook zoekt, u zit in München goed.

Incentive Munchen - een bijzonder stukje Beieren

Incentive Munchen

De beroemdste "Platz" in Munchen

Incentive Munchen

Met het "nieuwe" raadhuis

Incentive Munchen

Hidden Gems en historie genoeg

Incentive Munchen

Waarbij de Frauenkirche niet mag ontbreken

Incentive Munchen

Net als het typisch Duits eten

Incentive Munchen

Net als de tradities en gewoontes in Munchen

Waarom een Incentive Munchen ?

Wat maakt een incentive naar München zo boeiend?

U denkt misschien meteen aan het Oktoberfest, het grootste bierfestival ter wereld, dat in het najaar de hele stad op zijn kop zet. Er mag dan een paar weken lang alleen bier geschonken en gedronken worden van lokale brouwerijen. Natuurlijk is het uniek, dit feest. Maar München biedt nog veel meer moois. Nadat de stad tijdens de Tweede Wereldoorlog behoorlijk onder vuur had gelegen, werd het oude centrum nadien prachtig in ere hersteld. De fraaie gebouwen rondom de middeleeuwse Marienplatz getuigen hiervan. Het stadhuis, het Neues Rathaus met zijn mooie klokkenspel, is er de grootste blikvanger. En op twee minuutjes lopen staat u oog in oog met de gotische Frauenkirche, een zeldzaamheid onder de Europese kerken.

Bezoekt u graag kastelen? Succes met kiezen! München telt er tientallen. Verwerk uw indrukken na afloop tijdens een wandeling door de Englischer Garten, het Olympiapark of de paleistuinen van Slot Nymphenburg.

 

Van knusse biertuin tot hippe cocktailclub

Biertuinen, bierhallen, bierkelders… u moet er niet omheen willen tijdens uw incentive München. Er zitten wel bijna tweehonderd van dit soort uitspanningen verspreid over de stad. Er neerstrijken tussen het sightseeën door en een biertje drinken; het hoort helemaal bij het ontdekken van München.

In zo’n ‘biergarten’ of ‘bierkeller’ nuttigt u de pul of het glas knus aan lange tafels, samen met andere levensgenieters. Ook kunt u er altijd een lekker bordje eten krijgen. Het Hofbräuhaus en de Augustiner in de Neuhauserstrasse zijn twee bekende adressen. Hoewel het er altijd heel druk is, moeten bierliefhebbers er toch even binnen geweest zijn.
Heeft u andere dingen in gedachten bij een avondje stappen? De dansvloer van een populaire club onveilig maken bijvoorbeeld, of een goed gesprek voeren met een hippe cocktail aan de lippen? Pak dan metro of taxi naar de noordelijke wijken. De universiteitsbuurt Maxvorstadt en het aangrenzende Schwabing staan bekend als zinderend uitgaansgebied.

 

Worst, gebraad en nog meer vlees

Lekker eten en lekker drinken, het gaat in veel landen samen. Waar de Fransen een glaasje wijn nuttigen bij hun elegante diner, klinken de Duitsers met bier boven een bord stevige kost. Heeft u zin om alles uit uw personeelsreis te halen en München tot diep in het hart te leren kennen?

Ga dan mee in de traditionele gebruiken en bestel minstens één keer een portie Weisswurst. Dit smakelijke grijswitte worstje van kalfsvlees, gecombineerd met zoete mosterd en krakelingen, zorgt voor een goed gevulde maag. Wat men in Beieren verder graag eet is vlees, vlees en nog eens vlees. Varkensgebraad, schnitzel en gebraden kip; als u er een liefhebber van bent heeft u in München de tijd van uw leven.
Zelfs wie wat anders dan worst wil, komt uit bij de vette, stevige hap.

Van oudsher heeft Duitsland nauwe banden met Turkije en in München vindt u dan ook op elke straathoek wel een kebabzaak.

Incentive Munchen

Terug naar de plek van 1988 !!

Of de indrukwekkende Allianz Arena

Bier in het Hofbrauhaus

Of de Augustiner Keller

Incentive Munchen

Munchen zit vol verrassingen

Incentive Munchen

En heeft geweldige activiteiten om te doen

Waarom je incentive Munchen met Beyond Your Boundaries ?

Ervaring

Met een ruime ervaring in het organiseren van de meest geweldige uitjes ben je er zeker van dat al je verwachtingen van begin tot eind worden overtroffen

Personal Touch

Bij ons geen afgebakende kaders, maar een reis die volledig is afgestemd op jullie wensen en eisen! Wij zorgen ervoor dat deze worden ingevuld met een overtreffende trap

Kennis

Waar we de kennis zelf niet hebben, halen we deze bij geselecteerde lokale partners die werken volgens dezelfde principes als die van ons

Magisch

Wij openen deuren die voor andere gesloten blijven en zorgen voor een verbluffende sfeer, onvergetelijke momenten waarover jaren later nog gesproken wordt

Laat je eigen incentive Munchen door ons samenstellen !

De werkwijze van Beyond your Boundaries

Meet & Greet

Met een kopje koffie bespreken we de wensen, eisen en verwachtingen

Voorstel

We presenteren het voorstel om te kijken of we daarmee aan de eerste verwachtingen hebben voldaan

Finetunen

De laatste puntjes worden op de welbekende i gezet om niets aan het toeval over te laten

Let the magic begin

Ready, set and go ! Laat de onvergetelijke momenten en herinneringen maar komen !

Beyond Your Boundaries International

 

Where dreams come true

 

info@beyondyourboundaries.nl

www.beyondyourboundaries.nl

 

0031 6 5807 3305

#incentives

#uniek netwerken

#businessclub

#grensverleggend netwerken

#leef, beleef en ervaar

#inspiratiereizen

#better results with happy people

#netwerkreizen

#unieke netwerkevenementen

#bedrijfsreizen

#Nederlandwereldwijd