Incentive Minsk

Een incentive Minsk zal niet de eerste bestemming zijn die je als bruisende bestemming op je lijst hebt staan.. 

Dat snappen wij natuurlijk, maar we heten niet voor niets Beyond your Boundaries en dagen je graag uit om je eigen grenzen te verleggen!

 

En dan zorgen wij ervoor dat Minsk een onuitwisbare indruk achter zal laten, want wij weten inmiddels wat er achter het communistische Sovjet regime schuilt… en dat laten we graag zien!

Incentive Minsk - Verrassend Communisme

Incentive Minsk

Ooit een volledig rode kerk gezien?

Incentive Minsk

Lenin is watching you

Incentive Minsk

Waanzinnige kastelen met hun eigen verhaal

Incentive Minsk

The Holy Spirit Kathedraal

Waarom een incentive Minsk ?

Wit-Rusland staat misschien niet op de lijst van meest populaire incentive bestemmingen, toch zijn er meerdere redenen om dit land op je ontdekkings radar te zetten. Ondanks haar reputatie, is Minsk een moderne, schone stad met gezellige cafés en trendy restaurants die je meteen op zullen vallen als je de stad gaat verkennen.

Ook al heeft Minsk niet zo veel hotspots als andere Europese hoofdsteden, toch biedt het veel verborgen schatten voor bezoekers die geïnteresseerd zijn in het Sovjettijdperk en de Lukashenko periode. Ben je een geschiedenis liefhebber dan kun je terecht in de vele stadsmusea. 

 

Prachtige architectuur

Je zult versteld staan van de Soviet architectuur, de enorme betonnen gebouwen die je herinneren aan de arbeidersklasse en de macht van de staat. De Kathedraal van de Heilige Geest, in barokstijl en met twee torens, is het meest opvallende gebouw in het oude centrum, samen met de Rode Kerk (op het pl Nezalezhnastsi plein). Deze roomskatholieke kerk werd gebouwd van stenen die werden meegenomen vanaf het Pools pelgrimsoord Częstochowa. De toegangspoorten van Minsk zijn ook zeer opvallend, met hoge torens, vergelijkbaar met de poorten van Berlijn, Moskou en Warsaw. Wat opvalt aan de poorten is de klok aan de ene kant en het Sovjet schild aan de andere kant.

 

De plaatselijke cuisine

Je moet echt de plaatselijke cuisine proberen tijdens je bezoek aan Minsk. Je zult te afvragen hoe de lokale bevolking zo slank blijft met zoveel heerlijke gerechten. Begin bijvoorbeeld met aardappelpannenkoeken (draniki) met machankasaus, gecombineerd met solyanka soep en een soort loempia’s. Probeer ook eens met haring gevulde tomaten en gegrild varkensvlees, waarbij je kunt genieten van zelfgemaakte likeur van honing en mierikswortel. Traditionele gerechten worden geserveerd op boerenhoeves en worden bereid met verse producten van de boerderij. Denk bijvoorbeeld aan babka (gebakken aardappeltaart) en vereshchaka (varkensvlees).

 

Visumvrij reizen

Wat je misschien nog niet wist is dat Wit-Rusland een gemakkelijk land is om te bezoeken. Overal vind je informatie in het Engels, inclusief in het metronetwerk en op alle belangrijke toeristische locaties. Ook de musea bieden informatie in het Engels en restaurants bieden menukaarten in het Engels. Bezoekers uit 80 landen kunnen sinds februari 2017 naar het vliegveld van Minsk reizen en maximaal 5 dagen in het land blijven zonder visum.

Incentive Minsk

Ballet in het Bolshoy Theater

Smakelijk eten! Wit Russische hoogstandjes

Incentive Minsk

De City Gates are open!

Incentive Minsk

De Hidden Gems van Minsk

Waarom een incentive Minsk met Beyond Your Boundaries ?

Ervaring

Met een ruime ervaring in het organiseren van de meest geweldige uitjes ben je er zeker van dat al je verwachtingen van begin tot eind worden overtroffen

Personal Touch

Bij ons geen afgebakende kaders, maar een reis die volledig is afgestemd op jullie wensen en eisen! Wij zorgen ervoor dat deze worden ingevuld met een overtreffende trap

Kennis

Waar we de kennis zelf niet hebben, halen we deze bij geselecteerde lokale partners die werken volgens dezelfde principes als die van ons

Magisch

Wij openen deuren die voor andere gesloten blijven en zorgen voor een verbluffende sfeer, onvergetelijke momenten waarover jaren later nog gesproken wordt

Je incentive Minsk laten samenstellen door Beyond your Boundaries?

De werkwijze van Beyond your Boundaries

Meet & Greet

Met een kopje koffie bespreken we de wensen, eisen en verwachtingen

Voorstel

We presenteren het voorstel om te kijken of we daarmee aan de eerste verwachtingen hebben voldaan

Finetunen

De laatste puntjes worden op de welbekende i gezet om niets aan het toeval over te laten

Let the magic begin

Ready, set and go ! Laat de onvergetelijke momenten en herinneringen maar komen !

Beyond Your Boundaries International

 

Where dreams come true

 

info@beyondyourboundaries.nl

www.beyondyourboundaries.nl

 

0031 6 5807 3305

#incentives

#uniek netwerken

#businessclub

#grensverleggend netwerken

#leef, beleef en ervaar

#inspiratiereizen

#better results with happy people

#netwerkreizen

#unieke netwerkevenementen

#bedrijfsreizen

#Nederlandwereldwijd