Beyond Your Boundaries - Incentive Marokko

Dompel u tijdens een incentive Marokko onder in een typische arabische sfeer en smul van een rijk gevulde harira soep in het openluchtrestaurant Djemaa el Fna. In kuststad Casablanca vindt u direct aan de Atlantische Oceaan de grootste Moskee van Marokko, Hassan II Moskee. Een indrukwekkend bouwwerk versierd met prachtig marmer en graniet.

 

De cultuur van Marokko is één van de redenen voor een vakantie in Marokko. U maakt hier kennis met een geheel andere cultuur dan de Nederlandse cultuur. Een aanrader tijdens een vakantie in Marokko is het bezoeken van een ‘Soeks’. Dit zijn marktjes die u het idee geven dat u zich in een sprookje bevindt. Er hangt een bijzondere geur en er zijn allerlei bijzondere spullen te koop zoals tapijten, stoffen, kralen en houtsnijwerken. De ideale manier om wat cultuur te snuiven in dit bijzondere land!

Incentive Marokko - Genieten van de Arabische sfeer

Machtig Marrakesh

Incentive Marokko

Casablanca

Incentive Marokko

Struin de Souks af!

Incentive Marokko

Voel je de koning te rijk!

Waarom een Incentive Marokko

Verdwalen door de souks van Marrakech

In het uiterste noorden van Afrika ontmoet u tijdens een incentive Marokko een land met eeuwenoude koningssteden, magische medina’s en zonovergoten stranden. Een bezoek aan de historische stad Marrakech is zeker een aanrader.

Marrakech, gelegen in het westen van Marokko, is één grote bezienswaardigheid op zich. In het centrum van de stad kunt u kennis maken met de overdekte souks oftewel markten waar vaklieden hun handelswaar verkopen. Een grote diversiteit aan kleurrijke producten wordt hier aangeboden zoals handgemaakte zeepjes, tajines en tassen gemaakt van leer.

Een andere belangrijke trekpleister in het hart van Marrakech vormt het grote marktplein Djemaa el Fna. Tijdens een incentive Marokko stapt u hier letterlijk in een Arabisch sprookje waar kraampjes met de lekkerste producten, verhalenvertellers, magiërs en dansers uw zintuigen zullen prikkelen.

’s Avonds verandert Djemaa el Fna in een waar ‘openluchtrestaurant’ waar u voor een authentieke maaltijd kunt kiezen uit meer dan honderd stalletjes. Tussen de ‘locals’ kunt u smullen van een rijk gevulde harira soep en op uw gemakje het leven in Marrakech gadeslaan.

 

Witte huizen alom in Casablanca

Tijdens een incentive Marokko kunt u ook de westelijke kuststad Casablanca aan doen. Deze grootste stad van Marokko heeft een geweldige ligging aan de Atlantische Oceaan. Het zal u vast niets verbazen dat Casablanca letterlijk ‘het witte huis’ betekent. Ook de grootste Moskee van Marokko, de beroemde Hassan II Moskee, kleurt wit.

De Moskee is met haar met marmer, graniet en 210 meter hoge minaret de grootste Moskee van Marokko. De Moskee is voor de helft boven de Atlantische Oceaan gebouwd en biedt plaats aan maar liefst 25.000 gelovigen.

Een ideale plek om even bij te komen van hectisch Casablanca is het park van de Arabische Liga. Een lange laan van palmbomen en pergola’s geven het park een statige sfeer. Op één van de terrasjes rond het park kunt u met een kopje verse munt thee heerlijk bijkomen en genieten van alles dat om u heen gebeurt.

 

Culinair genieten met Nana en Beghrir

Tijdens een incentive Marokko zult u ongetwijfeld worden verleid door de voortreffelijke Marokkaanse keuken waar de geur van kruiden en verse munt u doet watertanden. Het eten wordt namelijk op smaak gemaakt met talloze kruiden zoals koriander, gember, saffraan en komijn. Dampende Tajines met couscous, lamsvlees en kruiden zijn een feestje voor de smaakpapillen.

Een feestelijke maaltijd tijdens een incentive Marokko kunt u afsluiten met een traditionele Beghrir, kleine pannenkoekjes geserveerd met honing en boter.

Heeft u bij deze traditionele maaltijd behoefte aan een traditioneel drankje? Wat dacht u van een kopje Nana? Dit is thee gemaakt van groene Chinese thee en verse muntbladeren. De thee wordt traditioneel gezoet met veel suiker. 

Incentive Marokko

Ontdek de Westelijke Sahara

Incentive Marokko

Ga op expeditie in het Atlas Gebergte

Incentive Marokko

Het dal van Draa

Ouzoud Watervallen

Waarom een incentive Marokko met Beyond Your Boundaries ?

Ervaring

Met een ruime ervaring in het organiseren van de meest geweldige uitjes ben je er zeker van dat al je verwachtingen van begin tot eind worden overtroffen

Personal Touch

Bij ons geen afgebakende kaders, maar een reis die volledig is afgestemd op jullie wensen en eisen! Wij zorgen ervoor dat deze worden ingevuld met een overtreffende trap

Kennis

Waar we de kennis zelf niet hebben, halen we deze bij geselecteerde lokale partners die werken volgens dezelfde principes als die van ons

Magisch

Wij openen deuren die voor andere gesloten blijven en zorgen voor een verbluffende sfeer, onvergetelijke momenten waarover jaren later nog gesproken wordt

Je incentive Marokko op maat laten samenstellen door Beyond your Boundaries?

De werkwijze van Beyond your Boundaries

Meet & Greet

Met een kopje koffie bespreken we de wensen, eisen en verwachtingen

Voorstel

We presenteren het voorstel om te kijken of we daarmee aan de eerste verwachtingen hebben voldaan

Finetunen

De laatste puntjes worden op de welbekende i gezet om niets aan het toeval over te laten

Let the magic begin

Ready, set and go ! Laat de onvergetelijke momenten en herinneringen maar komen !

Beyond Your Boundaries International

Where dreams come true

 

info@beyondyourboundaries.nl

www.beyondyourboundaries.nl

 

0031 6 5803 3305

#incentives

#uniek netwerken

#businessclub

#grensverleggend netwerken

#leef, beleef en ervaar

#inspiratiereizen

#better results with happy people

#netwerkreizen

#unieke netwerkevenementen

#bedrijfsreizen

#Nederlandwereldwijd