Incentive Madrid

De Spaanse hoofdstad wacht je op voor een incentive Madrid

Incentive Madrid

Een incentive Madrid?

Madrid is in meerdere opzichten een geweldige incentive bestemming of een bezoek waard als bestemming voor uw personeelsreis of bedrijfsuitje.

 

Hoewel we het hebben over de hoofdstad van Spanje, voelt het in het centrum een stuk intiemer dan gemiddelde grote steden. De doorgaande wegen zijn erg druk, maar goed georganiseerd.

Er zijn veel stoplichten met oversteekplaatsen en het metro systeem werkt erg goed. Dit geeft je als bezoeker voldoende gelegenheid om in je eigen tempo de stad te leren kennen.

 

Puerta del Sol is het meest centraal gelegen plein in het centrum van Madrid. Hiervandaan zijn er verschillende routes te bewandelen die je leiden naar bezienswaardigheden als Palacio Real, El Retiro Park of het Prado Museum.

Puerta del Sol is een plein met daarop twee fonteinen, wat standbeelden van onder andere Karel III en het symbool van de stad, de beer bij de Madroño boom. Ook ‘s avonds is dit een geliefde plek om af te spreken. Verschillende straatartiesten vermaken het publiek en her en der worden er wat marktspullen verkocht.

 

Tapas staat klaar, dus op naar Spanje voor een incentive Madrid

Wat mag je verwachten:

 

Overnachten in de meest geweldige accommodaties!

 

Ontbijt, lunch en diner wordt voor je verzorgd tijdens de complete reis

 

We nemen je mee naar de verborgen parels die de stad of regio te bieden heeft!

 

Proef de traditionele gerechten en de lokale drankjes!

 

Alle transfers en entreegelden zijn inbegrepen

Incentive Madrid

Plaza de Mayor

Incentive Madrid

Het indrukwekkende koninklijk paleis

Wat kun je verwachten van een incentive Madrid ?

Veel! Heel veel zelfs!

Een incentive Madrid brengt je naar de hoofdstad van Spanje. 

Naar de geweldige historische plekken en veel verborgen parels die we jullie allemaal laten zien!

 

Met andere woorden.. teveel om op te noemen en eigenlijk gewoon het bezoek meer dan waard! Vamos!

Incentive Madrid

Hoppen door de wijken!

Incentive Madrd

Mercado de San Miguel

Incentive Madrd

Plaza de Cibeles

Altijd op zoek naar de lokale beleving

Natuurlijk ontbreken de hidden Gems niet

En natuurlijk de leukste barretjes en restaurants

Waarom een incentive Madrid ?

Op het moment dat je je incentive Madrid in gedachten hebt dan is de eerste vraag die waarschijnlijk naar boven komt ‘Wat moet ik gaan zien en doen in Madrid?’. Onze eerste reactie is altijd dat je niets moet, maar je mag. Dat is ene andere benadering en voel je nooit verplicht om de hele lijst aan bezienswaardigheden en activiteiten van Madrid af te “moeten” werken. Kijk vooral waar de persoonlijke interesses liggen en wat er in Madrid goed daar op aansluit. Om je toch een klein idee te geven hierbij het “waarom” voor een incentive Madrid.

 

Palacio Real

Van alle bezienswaardigheden die Madrid telt, is het Palacio Real toch wel één van de meest indrukwekkende bouwwerken die te bezoeken valt. Hier kun je de pracht en praal bekijken die in de vele vertrekken van het paleis nadrukkelijk aanwezig is. Je kunt hier goed zien dat Spanje een enorm rijk en machtig land geweest is. Persoonlijk was ik vooral onder de indruk van het wapenmuseum dat onderdeel van het koninklijk paleis is. Met je entreeticket mag je ook de paleistuinen bezoeken; de Campo del Moro. Als het enigszins goed weer is zou je dat zeker mee moeten pakken.

 

Mercado de San Miguel

Voor ons staat Spanje synoniem voor lekker eten. In de loop der jaren hebben we de vele smaken van Spanje mogen ontdekken. Ieder bezoek aan dit fantastische land is een culinair feestje. In Madrid zijn er volop plekken waar je heerlijk kunt eten en drinken. Een geliefde locatie om van het aanbod aan lekkernijen te genieten is de Mercado de San Miguel. Deze overdekte markt laat je met verschillende Spaanse gerechten en drankjes kennismaken, vaak ook in kleine porties. Het is een zeer geliefde hotspot onder toeristen en locals, waardoor er vrijwel altijd een gezellige drukte heerst.

 

Eten en drinken in Madrid

De eetgewoontes en tijden zijn in Madrid iets anders dan wij in Nederland gewend zijn. Het ontbijt (desayuno) bestaat vaak uit een espresso met daarbij een zoet gerecht als churro, een croissant of een gebakje. Vervolgens vindt de lunch pas plaats tussen 14.00 een 16.00. De lunch (comida) is vaak heel wat uitgebreider. Een drie-gangen menu is zeker niet ongebruikelijk. Menu del día is een uitstekend keuze menu waarin je vaak kunt kiezen uit een aantal voorgerechten, hoofdgerechten en nagerecht of koffie/thee. 

Later op de dag maken de meeste Spanjaarden, en dus ook de Madrilenen, gebruik van de hapjes (tapas) die je bij drankjes geserveerd krijg. De betere bars serveren namelijk bij elke ronde een passend hapje wat doorgaans begint met olijven en chips. Wanneer je een volgend drankje besteld krijg je bijvoorbeeld voor ieder een ‘pincho’, een stokbroodje met daarop bijvoorbeeld een omelet of vis of vlees en gegarneerd met kruiden of groente. Er zijn heel veel variaties hierop.

Voor voetballiefhebbers

Omdat niet iedereen van voetbal houdt vinden we het toch lastig deze te benoemen, maar een bezoek aan het stadion van Real Madrid, een van de grootste clubs ter wereld, is echt de moeite meer dan waard. Dan mag een bezoek aan het Bernabéu Stadion natuurlijk niet overgeslagen worden, tenzij je misschien een uitgesproken FC Barcelona-fan bent en daarom niet geconfronteerd wilt worden met de successen van ‘De Koninklijke’. Anders moet je een bezoek aan het Real Madrid natuurlijk toevoegen aan het lijstje van must-sees in Madrid. De uit 1902 stammende club behoort tot de meest succesvolle voetbalclubs ter wereld. Tijdens een bezoek aan het stadion zie je de tribunes, het speelveld, de enorme prijzenkasten en de kleedkamers waar de voetbalsterren zich omkleden en douchen.

Laat ons je incentive Madrid samenstellen!

Beyond Your Boundaries International

 

Where dreams come true

 

info@beyondyourboundaries.nl

www.beyondyourboundaries.nl

 

0031 6 5807 3305

#incentives

#uniek netwerken

#businessclub

#grensverleggend netwerken

#leef, beleef en ervaar

#inspiratiereizen

#better results with happy people

#netwerkreizen

#unieke netwerkevenementen

#bedrijfsreizen

#Nederlandwereldwijd