Incentive
Los Angeles

Een incentive Los Angeles neemt je mee naar de stad der Engelen!

Incentive Los Angeles

Een incentive Los Angeles brengt je naar Rodeo Drive, Venice Beach, Hollywood en Santa Monica.

 

De stad Los Angeles is één grote Walk of Fame. Hier treed je in de voetsporen van ‘s werelds beroemdste film- en televisiesterren. ‘Love it or leave it’. Dat is het motto van L.A.

 

De metropool ligt in het westen van California, aan de Stille Oceaan.

Dwars door de stad loopt de Los Angeles rivier, die uitmondt in zee. De stad, die ook wel de City of Angels wordt genoemd, zit vol bezienswaardigheden en verschillende wijken zoals Hollywood, Beverly Hills en Santa Monica.

 

Natuurlijk proberen we alle toeristische highlights voor je mee te nemen in het programma, maar laten je ook “the local life” meemaken!

 

Hip and Happening City of Angels zal je ongekend enerverend beleven via een incentive Los Angeles.

Wat mag je verwachten:

 

Overnachten in de meest geweldige accommodaties!

 

Ontbijt, lunch en diner wordt voor je verzorgd tijdens de complete reis

 

We nemen je mee naar de verborgen parels die de stad of regio te bieden heeft!

 

Proef de traditionele gerechten en de lokale drankjes!

 

Alle transfers en entreegelden zijn inbegrepen

Incentive Los Angeles

The rich and famous in Hollywood

Incentive Los Angeles

Venice beach

Wat is er allemaal te doen tijdens een incentive Los Angeles ?

Love it or Leave it 

Je had het al eerder voorbij zien komen. Maar wij weten eigenlijk wel dat je het gaat “loven”

 

Zeker met de opties die wij je te bieden hebben om het onvergetelijke Los Angeles nog onvergetelijker te maken!

Universal Studio's

Incentive Los Angeles

Beverly Hills

Incentive Los Angeles

Abbot Kinney Boulevard

Adembenemende accommodaties

Incentive Los Angeles

Vergezichten vanaf Runyon Canyon

Incentive Los Angeles

Santa Monica Pier... nog mooier in het donker

Waarom een incentive
Los Angeles

City of Angels

De ‘City of Angels’ is niet alleen de grootste stad van California, maar ook de op één na grootste stad van Amerika. Bijna vier miljoen mensen wonen in het centrum van Los Angeles en met de buitenwijken erbij telt de stad ruim zestien miljoen inwoners.

Niet zo gek dus dat het in L.A. op ieder tijdstip van de dag druk is. Of je nu met het openbaar vervoer reist of met je eigen auto, overal word je omringd door mensen. Daarnaast heeft de stad de grootste autopopulatie ter wereld.

 

Bezienswaardigheden Los Angeles

Zeker 140 verschillende nationaliteiten zijn in de City of Angels vertegenwoordigd. Daardoor kent de stad verschillende culturele wijken. Iedere buurtje heeft een geheel eigen karakter. Goedkoop shoppen doe je in Koreatown, lekker eten in Little Ethiopia en feest vieren in Chinatown.

Los Angeles bestaat uit meerdere districten waaronder Harbour Area, Downtown, Hollywood, Venice Beach, Bel Air en het Financial District. Los Angeles telt veel bezienswaardigheden, maar de meeste toeristen komen richting L.A. voor een bezoek aan Disneyland en Hollywood

.

Hollywood

Denk je aan Los Angeles, dan denk je aan Hollywood. Deze wijk vormt met vier filmstudios het hart van de Amerikaanse filmindustrie. Je loopt hier over de wereldberoemde Walk of Fame op de Hollywood Boulevard waar inmiddels ruim 2000 sterren liggen en die nog altijd groeit.

Even weg van de gekte en drukte van Hollywood Boulevard? Zoek dan Griffith Park op. In dit ruim zeventien vierkante kilometer grote park liggen tennis-en golfbanen en een dierentuin. Vanaf de oostzijde van het park zie je hoog in de heuvels het allerbekendste symbool van Los Angeles liggen: het Hollywood Sign!

 

Beverly Hills

Beverly Hills is glitter en glamour en de thuisbasis van veel beroemdheden, filmsterren en miljonairs. Veel mensen denken dat Beverly Hills een wijk van Los Angeles is, omdat het midden in de stad ligt, maar het is in werkelijkheid een eigen stad die omringd wordt door L.A.

Op vrijwel elke straathoek koop je een Star Map. Met deze kaart in de hand loop je langs de grote villa’s van film- en muzieksterren. Met een beetje geluk kom je een bekende acteur of actrice tegen. Een goede plek om filmsterren te spotten is de dure winkelstraat Rodeo Drive waar de paparazzi klaar ligt om de sterren op de gevoelige plaat vast te leggen.

 

Venice Beach

De buitenwijk Venice Beach vormt een groot contrast met de glitter en glamour van Hollywood en Beverly Hills. Straatartiesten, waarzeggers, kunstenaars, fietsers, skaters en bodybuilders bepalen hier het straatbeeld. Zij maken van Venice Beach een kleurrijke en creatieve buitenwijk van Los Angeles.

Het strand bij Venice Beach ligt aan de Stille Oceaan en is een van de populairste stranden van California. Loop over de levendige boardwalk, huur een fiets of ga een rondje hardlopen langs het strand. Even afkoelen van de warme zon in California? Neem dan een duik in het heldere water bij Venice Beach.

 

Santa Monica

Nog zo’n fijne wijk is Santa Monica. Als je nu door Santa Monica loopt, is het nauwelijks voor te stellen dat dit ooit een slaperig kustplaatsje was. De badplaats bij Los Angeles werd wereldberoemd dankzij de televisieserie Baywatch en wordt nu overspoeld met reizigers en toeristen.

Openbare kunstwerken sieren de grote winkelstraat Maine Street, die net achter het strand ligt. Een gebouw in de vorm van een verrekijker is de opvallendste bezienswaardigheid in de straat. Google gebruikt het pand als kantoorgebouw. Loop ook een rondje over de Santa Monica Pier, langs het pretpark, de vele winkeltjes en eettentjes.

Laat hier je gegevens achter voor het samenstellen van een unieke incentive Los Angeles

Beyond Your Boundaries International

Where dreams come true

 

info@beyondyourboundaries.nl

www.beyondyourboundaries.nl

 

0031 6 5803 3305

#incentives

#uniek netwerken

#businessclub

#grensverleggend netwerken

#leef, beleef en ervaar

#inspiratiereizen

#better results with happy people

#netwerkreizen

#unieke netwerkevenementen

#bedrijfsreizen

#Nederlandwereldwijd