Beyond Your Boundaries - Incentive Lapland

Het ultieme Winteravontuur beleef je met je team, relaties of resellers tijdens je incentive Lapland !

 

De noordelijke regionen van Noorwegen, Zweden en Finland worden ook wel Lapland genoemd. Geniet met elkaar van de dikke pakken sneeuw, ongerepte natuur, lange ijsvlaktes, snelle sneeuwscooters, grazende rendieren en vriendelijke huskyhonden. Lapland moet je samen absoluut een keer beleefd hebben: een once in a lifetime experience wat zal zorgen voor een positieve boost!

 

Je stoutste dromen over een winterwonderland worden realiteit tijdens een incentive naar Fins Lapland. Bestuur een rendierslede, ontmoet de kerstman en zwem tussen ijsschotsen. Jaag met je eigen horde husky’s op het noorderlicht of bekijk het groene verschijnsel heerlijk warm vanuit je bed in een glazen bubbel. Adem de witte stilte tijdens een sneeuwhike, waag je in een wak, rijd over een bevroren rivier of bouw je eigen iglo. Maak ’s zomers mee dat de zon niet onder gaat en de Finnen dus niet slapen! Eet Finse witte kaas met gele bosbramenjam of warm op met een rendiersoepje. Lapland: als het ijs eenmaal gebroken is, wordt het liefde voor altijd. Wij lopen warm voor een incentive naar Fins Lapland. Loop je mee?

Incentive Lapland - Walking in a Winter Wonderland

Incentive Lapland

Unieke overnachtingsplekken voor jullie!

Incentive Lapland

Geweldige sleetochten

Incentive Lapland

Het unieke Noorderlicht aanschouwen

Breng een bezoek aan de Kerstman!

Waarom een Incentive Lapland ?

Sneeuwschoenen, ijsklimmen en ijsgrotten

Per sneeuwscooter reis je samen met je team of relaties naar een locatie die perfect is voor een sneeuwschoenentocht. Laat de gids jullie leiden door een uitgestrektheid van ongerepte sneeuw, in een anders ontoegankelijk gebied. Wandelen op sneeuwschoenen is een geweldig avontuur! Samen leer je meer over de arctische natuur. Onderweg zullen jullie genieten van warme dranken en heerlijke lokale lekkernijen om op te warmen en te ontspannen. Deze tour duurt ca. vijf uur (korter is ook mogelijk). Een onvergetelijke ervaring!

 

Husky safari’s, sneeuwscootertocht en ijsvissen

Beleef een gezellige tijd en maak uitgebreid kennis met de roedel husky’s van Jeremiah en Hannah. Beide gidsen hebben jarenlange ervaring in het werken met deze prachtdieren. Gedurende twee uur gaan jullie samen met de hondensleeën op pad en halverwege de tocht wordt van bestuurder gewisseld. Een leuke activiteit en goed voor de teamspirit!

 

Racen op ijs

Dit koninklijke landschap van sneeuw en ijs is niet alleen een plek om in stilte de overweldigende natuur in je op te nemen, het is ook een uitgelezen kans samen met de meest krachtige sneeuwscooters en rallywagens door de sneeuw te racen! Helmen op, goed opletten bij de veiligheidsbriefing en daarna kan iedereen zelf alleen op pad. Speciaal voor jouw incentive reis laten we professioneel afgestelde BMW rallywagens en opgevoerde sneeuwscooters aanrukken. Laat je verbazen door alle PK’s onder je stoel en probeer deze monsterlijke voertuigen maar eens onder controle te houden op de spekgladde ijsbaan. Versla alle collega-teams en ga met je ploeggenoten aan de haal met de grote Snow Rally Rings Trofee. Neem de beker mee voor thuis of op kantoor als herinnering aan een onvergetelijke incentive reis!

 

Santa Claus Village

Per bus reis je samen met je team vanuit Levi naar de Lapse hoofdstad Rovaniemi om een bezoek te brengen aan Santa Claus Village, waar de enige echte Kerstman woont (afstand is 170 km). Elke brief die naar de Kerstman gestuurd wordt, komt automatisch hier terecht.

In het dorp van de Kerstman kan uiteraard de Kerstman zelf bezocht worden, even een praatje met hem gemaakt worden en een wens in zijn oor gefluisterd worden. Daarnaast kan het postkantoor bekeken worden, waar alle post binnenkomt en waarvandaan de elven brieven van de Kerstman versturen naar kinderen in de hele wereld, voorzien van een speciaal poststempel. In Rudolf’s gift factory shop kunnen er kerstkadootjes geshopt worden.

Er kan ook gekozen worden voor een bezoek aan het Arktikum of Santa Park. Zeker een aanrader als je samen met je relaties meer te weten wilt komen over het leven in Fins Lapland. Het Arktikum is een museum én een wetenschapscentrum. Het laat jullie in zowel tijdelijke als permanente tentoonstellingen kennismaken met de cultuur, tradities, fauna, geschiedenis en het moderne leven in het hoge noorden. Welke activiteit het in deze prachtige stad dan ook mag worden, na een bezoek zal er zeker sprake zijn van meer saamhorigheid!

Incentive Lapland

Uitdagende sneeuwscooter tochten

Meehelpen op een rendieren farm

Husky tochten door winter wonderland

Incentive Lapland

Bezoek de fascinerende IJsgrotten

Waarom een incentive Lapland met Beyond Your Boundaries ?

Ervaring

Met een ruime ervaring in het organiseren van de meest geweldige uitjes ben je er zeker van dat al je verwachtingen van begin tot eind worden overtroffen

Personal Touch

Bij ons geen afgebakende kaders, maar een reis die volledig is afgestemd op jullie wensen en eisen! Wij zorgen ervoor dat deze worden ingevuld met een overtreffende trap

Kennis

Waar we de kennis zelf niet hebben, halen we deze bij geselecteerde lokale partners die werken volgens dezelfde principes als die van ons

Magisch

Wij openen deuren die voor andere gesloten blijven en zorgen voor een verbluffende sfeer, onvergetelijke momenten waarover jaren later nog gesproken wordt

Je incentive Lapland op maat laten samenstellen door Beyond your Boundaries?

De werkwijze van Beyond your Boundaries

Meet & Greet

Met een kopje koffie bespreken we de wensen, eisen en verwachtingen

Voorstel

We presenteren het voorstel om te kijken of we daarmee aan de eerste verwachtingen hebben voldaan

Finetunen

De laatste puntjes worden op de welbekende i gezet om niets aan het toeval over te laten

Let the magic begin

Ready, set and go ! Laat de onvergetelijke momenten en herinneringen maar komen !

Beyond Your Boundaries International

Where dreams come true

 

info@beyondyourboundaries.nl

www.beyondyourboundaries.nl

 

0031 6 5803 3305

#incentives

#uniek netwerken

#businessclub

#grensverleggend netwerken

#leef, beleef en ervaar

#inspiratiereizen

#better results with happy people

#netwerkreizen

#unieke netwerkevenementen

#bedrijfsreizen

#Nederlandwereldwijd