Incentive Kiev

Ontdek deze verrassende stad tijdens een incentive Kiev

Incentive Kiev

Het is goud wat de klok slaat in Kiev tijdens je incentive Kiev!

En dat zul je ook merken als je door deze verrassende, maar o zo mooie stad loopt!

 

Hoewel Kiev één van de oudste steden van ons continent is, gaan er elk jaar maar weinig toeristen naar de Oekraïense hoofdstad. Dit komt deels door de politieke onrusten van een kleine 6 jaar geleden. Het onbekende continent is daarnaast een andere reden wat mensen eventueel kan tegenhouden.  Maar tegenwoordig kun je gewoon veilig afreizen naar deze wereldstad en zal je al snel merken dat alle vooroordelen van deze stad als sneeuw voor de zon zullen verdwijnen!

 

En wij raden een bezoek aan Kiev dan ook aan, want deze stad kent een meer dan rijke historie en het is een must voor de echte cultuurliefhebber.

Natuurlijk behoort een bezoek aan Tsjernobyl daarbij ook tot de mogelijkheden!

 

Iedereen komt goed tot zijn recht in Kiev. Je kan er bijvoorbeeld bijzondere gebouwen vinden. De pracht en praal bezichtigen van de Orthodoxe Kerk (als je dacht dat het Vaticaan mooi is mag je deze gouden kunstwerken zeker niet missen). Je kunt naar musea gaan (wist je dat er een museum van corruptie is in Kiev/) en genieten van de geweldige keuken. 

En als je er dan toch bent mag je het meer dan bruisende nachtleven zeker niet missen!

 

Bekijk hieronder onze redenen om juist wel een incentive Kiev te doen!

Wat mag je verwachten:

 

Overnachten in een hotel centraal gelegen!

 

Ontbijt, lunch en diner wordt voor je verzorgd tijdens de complete reis

 

We nemen je mee naar de verborgen parels die de stad te bieden heeft!

 

En natuurlijk nemen we een kijkje in het bruisende nachtleven van Kiev!

 

Proef de traditionele gerechten en de lokale drankjes!

 

Alle transfers en entreegelden zijn inbegrepen

Incentive reizen

Indrukwekkend Onafhankelijkheidsplein

Netwerk reizen

Tsjernobyl en spookstad Pripyat

Wat is er allemaal te doen tijdens een incentive Kiev ?

Natuurlijk wordt het programma in Kiev bepaald door jullie eigen wensen en eisen. 

Maar weet dat er in deze bruisende hoofdstad erg veel mogelijk is!

 

Een uitgaansleven waar je U tegen zegt

Een traditionele keuken die je laat watertanden

Een historie die erg ver terug gaat

 

Deze stad heeft alles wat je van een incentive bestemming mag verwachten!

Netwerkreis Kiev

Live like a local! Tradioneel Oekraine

Netwerk reizen

Herbeleef de opstand met ooggetuigen!

Incentive Kiev

Een meer dan bruisend Nachtleven!

Pracht en Praal van het Holenklooster

Incentive Kiev

Mother Motherland & het WWII museum

Netwerkreis Kiev

Borsjtsj - Oekraiense Cuisine

Een echt museum van corruptie!

Incentive Kiev

De Golden Gate van Kiev

Beleef Kiev tijdens een incentive Kiev

Veilige vakantiebestemming

De conflicten in Oekraïne zijn vooral merkbaar in het uiterste oosten van het land, maar ook in de Krim is het eigenlijk nooit echt rustig. Kiev is ver verwijderd van deze onrust, de stad ligt er zo om en nabij de 700 kilometer vandaan. De hoofdstad ademt juist rust uit en is volkomen veilig, de mensen zijn ontzettend gastvrij en verwelkomen je met open armen! Ze zijn maar wat trots om de geheimen van hun stad met je te delen!

 

Onafhankelijkheidsplein

Kiev is een enorme stad en qua bezienswaardigheden zal het je aan weinig tot niets ontbreken. Wij raden je wel aan om gelijk eens een kijkje te gaan nemen bij het Maidan Nezalezhnosti, oftewel het Onafhankelijkheidsplein. De lokale bevolking komt hier vaak bijéén om elkaar te ontmoeten. Er staan meerdere prachtige fonteinen op het plein, maar ook diverse kraampjes en het welbekende onafhankelijkheidszuil. Het Onafhankelijkheidsplein in Kiev kent een roerige historie, de meeste bezoekers zullen het plein wel kennen van de heftige protesten in 2014. Dat is nog niet zo heel lang geleden en je hoort dus de verhalen van toen uit de eerste hand… iedereen is er namelijk bij geweest!

 

Ruime stad

Jij kan als bezoeker geweldige plaatjes schieten in de straten van Kiev. De ruime en overzichtelijke wereldstad kent veel authenticiteit. Wandel over de gigantische pleinen, de brede boulevards en de nostalgische straatjes. Je kan ook helemaal tot rust komen in één van de vele parken die Kiev rijk is. Wil je gaan winkelen, ga dan naar de Khreschchatik boulevard. Dit is namelijk de hoofdstraat van de stad die ook grenst aan het onafhankelijkheidsplein.

 

Dnjepr

De rivier de Dnjepr stroomt dwars door het geweldige Kiev, wat natuurlijk al een bijzonder aanzicht geeft. In de zomerperiode kan je ook zeker een duik nemen in de rivier of watersporten beoefenen. De vele “beachclubs” die verrijzen in de zomerse maanden zorgen voor een meer dan geweldige plek om bij te komen van de drukte van de stad zelf. Daarnaast beschikt de stad ook over enkele stranden waar je helemaal tot rust kan komen en kan genieten van het zonnetje of juist een fris briesje. Wist je dat je een party water limousine hebt in Kiev om de blits te maken??

 

Eten en drinken

Als je op een incentive reis bent in Kiev moet je natuurlijk ook de Oekraïense keuken uitproberen. In de stad zijn diverse schattige bakkerijtjes te vinden, maar ook luxere restaurants. Een aanrader is de bietensoep (Borsjtsj) , wat een specialiteit en origineel Oekraiense maaltijd is. Maar ook de deegpasteitjes mag je zeker niet laten liggen. En als je in Oekraïne bent, dan moet je wel de lokale wodka testen die op veel plekken gewoon zelf wordt gestookt!

 

Uitgaan in Kiev

De Oekraïense hoofdstad Kiev is één van de oudste steden van Europa. Jij kan er tijdens een incentive Kiev genieten van diverse bezienswaardigheden, de lokale keuken en de winkelstraten. Maar in de nachtelijke uurtjes transformeert deze wereldstad in een walhalla voor feestgangers. Uitgaan in Kiev en zeker het nachtleven in Kiev mag dan ook wel legendarisch genoemd worden. De aangename sfeer en de  prachtige clubs zorgen voor een geweldig avondje uit. Overigens zijn ook de liefhebbers van karaoke in Kiev echt op de juiste plek! Zorg er wel voor dat je in een karaoke bar terecht komt waar ze ook Engelstalige muziek hebben.. Oekraïens lezen en zingen is toch moeilijker dan we dachten!

Vraag hier vrijblijvend naar de mogelijkheden voor een incentive Kiev

Beyond Your Boundaries International

 

Where dreams come true

 

info@beyondyourboundaries.nl

www.beyondyourboundaries.nl

 

0031 6 5807 3305

#incentives

#uniek netwerken

#businessclub

#grensverleggend netwerken

#leef, beleef en ervaar

#inspiratiereizen

#better results with happy people

#netwerkreizen

#unieke netwerkevenementen

#bedrijfsreizen

#Nederlandwereldwijd