Beyond Your Boundaries - Incentive Kenia

Een incentive Kenia betekend: Jambo! Tijdens een personeelsreis naar Kenia heet de lokale bevolking u welkom in het safariland van Afrika.

Deze bakermat van de safari’s in het oosten van Afrika laat menig droom in vervulling gaan. Schitterende foto’s kunt u nemen bij het Nakuru meer dat roze kleurt van de miljoenen flamingo’s. Of ga op safari in het Masai Mara Nationaal Park, het thuis van vele wilde dieren waaronder de beroemde Big Five.

 

‘Hakuna matata’ tijdens een onvergetelijke incentive Kenia! Natuurlijk op de verbluffende manier zoals u dat kan en mag verwachten van Beyond your Boundaries!

Incentive Kenia - Hakuna Matata

Incentive Kenia

Geweldige trekkings tussen de Wild Life

Incentive Kenia

Het Nakuru Meer

Incentive Kenia

Fantastische accommodaties

Incentive Kenia

Ontdek de hoofdstad Nairobi

Waarom een Incentive Kenia

Miljoenen flamingo’s kleuren het Nakuru meer

Pronkt een bezoek aan de Big Five ook al jaren bovenaan uw wensenlijstje? Kenia, de bakermat van de Afrikaanse safari’s laat uw dromen in vervulling gaan tijdens een incentive Kenia.

Ook de adembenemende landschappen en glasheldere meren vol vogels van het Oost-Afrikaanse land zorgen voor menig wow-gevoel. Vanuit een luxe hotel in hoofdstad Nairobi kunt u het bekendste vogelreservaat van Kenya aan doen, het Lake Nakuru National Park. Al van verre spot u het beroemde Nakuru meer vanwege de roze gloed die hier overheen hangt. Eenmaal dichtbij zult u de ogen niet geloven. Miljoenen flamingo’s bedekken het meer als een roze deken. Een adembenemend decor voor de meest schitterende foto’s tijdens een personeelsreis naar Kenia. Als u een beetje geluk heeft kunt u hier ook bedreigde zwarte en witte neushoorns tegen het robuuste lijf lopen.

Vooral in het noordoosten van het park bij de klaterende Makalia waterval kunt u meer bewoners van dichtbij bekijken. Onder andere gazellen, zebra’s, giraffes en leeuwen laten hier graag hun gezicht zien. Ook de duizenden pelikanen die in de Makalia rivier hun bad nemen zijn een lust voor het oog. Vogelliefhebbers vallen absoluut met de neus in de boter tijdens een incentive Kenia.

 

Het thuis van de Big Five

Het Afrika ten top, waar u alle wilde dieren van dichtbij kunt zien, vormt het Masai Mara National Park. Ga ‘off the beaten track’ tijdens een incentive Kenia en voel de wind in uw haren terwijl u per jeep de wildernis verkent. Weidse grasvlakten en savanne vol acacia’s vormen het woongebied van miljoenen wilde dieren, waaronder de Big Five.

Zodra u de toegangspoort passeert spot u dieren in overvloed en ook nog eens ongelooflijk dichtbij. Kuddes gnoes grazen vredig naast elkaar, leeuwen doen in de schaduw een middagdutje en nijlpaarden komen omhoog uit het water zodra deze de jeep horen. Misschien vangt u tijdens de trip in Kenia wel een glimp op van jagende cheeta’s of ziet u een krokodil met een enorme snelheid toe slaan. ‘Hakuna matata’!

 

Een kijkje in het leven van de Masaï

Naast de Big Five vormt het Masai Mara land in oost-Afrika ook het woongebied van de bekende nomadenstam, de Masaï. Tijdens een bezoek aan deze kleurrijke stam, met hun opvallende rode gewaden, wordt u met open armen ontvangen. Het traditionele leven gaat hier gewoon door. Een omheining van doorntakken biedt het dorp met karakteristieke hutjes en vee bescherming tegen roofdieren. Met de Masaï kunt u tijdens een actieve incentive een wandeling maken door de savanne waarbij ze maar al te graag de meest interessante verhalen over de jacht vertellen.

Als kers op de taart trakteert de vriendelijke bevolking u op hun zang- en danskwaliteiten waarbij imposant hoge sprongen worden getoond. Aan het eind van de middag heeft u het gevoel zelf deel uit te maken van de Masai gemeenschap

Incentive Kenia

Op bezoek bij de Masai

Incentive Kenia

Magnifiek Mombassa

Incentive Kenia

Tropische stranden bij Diani Beach

De Kilimanjaro houdt je in de gaten!

Waarom een incentive Kenia met Beyond Your Boundaries ?

Ervaring

Met een ruime ervaring in het organiseren van de meest geweldige uitjes ben je er zeker van dat al je verwachtingen van begin tot eind worden overtroffen

Personal Touch

Bij ons geen afgebakende kaders, maar een reis die volledig is afgestemd op jullie wensen en eisen! Wij zorgen ervoor dat deze worden ingevuld met een overtreffende trap

Kennis

Waar we de kennis zelf niet hebben, halen we deze bij geselecteerde lokale partners die werken volgens dezelfde principes als die van ons

Magisch

Wij openen deuren die voor andere gesloten blijven en zorgen voor een verbluffende sfeer, onvergetelijke momenten waarover jaren later nog gesproken wordt

Je incentive Kenia op maat laten samenstellen door Beyond your Boundaries?

De werkwijze van Beyond your Boundaries

Meet & Greet

Met een kopje koffie bespreken we de wensen, eisen en verwachtingen

Voorstel

We presenteren het voorstel om te kijken of we daarmee aan de eerste verwachtingen hebben voldaan

Finetunen

De laatste puntjes worden op de welbekende i gezet om niets aan het toeval over te laten

Let the magic begin

Ready, set and go ! Laat de onvergetelijke momenten en herinneringen maar komen !

Beyond Your Boundaries International

Where dreams come true

 

info@beyondyourboundaries.nl

www.beyondyourboundaries.nl

 

0031 6 5803 3305

#incentives

#uniek netwerken

#businessclub

#grensverleggend netwerken

#leef, beleef en ervaar

#inspiratiereizen

#better results with happy people

#netwerkreizen

#unieke netwerkevenementen

#bedrijfsreizen

#Nederlandwereldwijd