Incentive Japan

Sushi of Samurai tijdens je incentive Japan

Incentive Japan

Een incentive Japan betekend onwerkelijk hoge wolkenkrabbers versus eeuwenoude tempels; high-tech elektronica versus samurai zwaarden, extravagante mangafreaks versus streng gestileerde geisha’s en karaoke versus keurslijf.

 

Nergens ter wereld gaan traditie en mystiek zo harmonieus samen met technologisch futurisme en extreme subculturen als in Japan. Heel duur is het land allang niet meer. Wel is het superveilig en gemakkelijk te bereizen, zeker hoofdeiland Honshuū.

 

Kies Japan als incentive bestemming en krijg de cultuur shock van je leven. Sowieso bezoeken: hoofdstad Tokyo, de vulkaankrater van Mount Fuji, keizerlijk Kyoto en historisch Takayama!

 

Je mengt jezelf in een historisch zeer gesloten land vol met verhalen over beroemde samoerais, bloeddorstige shoguns en mythische kami’s.

 

Het ontelbaar unieke culturele erfgoed is een stevige match voor de fenomenale ongerepte natuur vol met machtige vulkanen, in warmwatergeisers badende makaken en uitgestrekte oerbossen.

 

Welkom in Japan het land van uiterste, avontuur en met een culinaire keuken vol kleuren, geuren en smaken voor elke reiziger.

Wat mag je verwachten:

 

Overnachten in een hotel centraal gelegen!

 

Ontbijt, lunch en diner wordt voor je verzorgd tijdens de complete reis

 

We nemen je mee naar de verborgen parels die de stad te bieden heeft!

 

En natuurlijk nemen we een kijkje in het bruisende nachtleven van Kiev!

 

Proef de traditionele gerechten en de lokale drankjes!

 

Alle transfers en entreegelden zijn inbegrepen

Incentive Japan

Hip & Happening Tokyo

Japanse Sushi mag niet ontbreken!

Wat kun je verwachten tijdens een incentive Japan ?

Tijdens een incentive Japan kom je in een uniek land! 

 

Japan behoort net als Singapore, Taiwan en Hongkong al jaren tot één van de meest ontwikkelde landen in Azië, dit zie je bijvoorbeeld terug in de infrastructuur, de moderne steden, het sociale welzijn van de bewoners en de faciliteiten voor elke buitenlandse bezoeker.

Incentive Japan

De bloesembomen in Japan

Incentive Japan

De oudste stad Kyoto

Incentive Japan

Neon in Shibuya

Incentive Japan

Japanse pracht ...............

.............en praal

Adembenemende tempels in overvloed

Incentive Japan

Sake in de Bar Alley

Mount Fuji met de eeuwige sneeuw

Waarom een incentive Japan ?

Japan zal u verrassen, verwonderen en verbazen

Kleurrijke natuur, torenhoge wolkenkrabbers en karakteristieke tempels: een onvergetelijke incentive reis naar Japan toont u de mooiste plekjes van dit bijzondere land. Tokyo is het bruisende handelscentrum van Azië en prachtige geisha’s kleuren de straten van Kyoto. Bewonder de adembenemende Mount Fuji, hét symbool van Japan.

 

Onvergetelijke vakantie naar bruisend Oost-Azië

Ontdek Tokyo, een van de grootste en meest magische steden ter wereld, tijdens een van de incentives naar Japan. Torenhoge wolkenkrabbers en lichtgevende gevelreclame kleuren de straten van deze metropool gelegen aan de oostkust van Japan. Tijdens een unieke incentive naar Azië kunt u in het centrum van Tokyo het keizerlijk paleis Kokyo bewonderen, dat omgeven wordt door waterrijke paleistuinen. Via de Japanse bloesembomen kun je ontsnappen aan de drukte van de stad en reis je verder richting het zuiden, waar je Mount Fuji vindt, hét symbool van Japan. De sneeuwwitte top van deze symmetrische berg steekt magisch af tegen de frisgroene theevelden. Een bezoek aan de adembenemende natuur van Hakone mag zeker niet ontbreken. In de natuurlijke warmwaterbron kunt je na deze indrukwekkende momenten heerlijk bijkomen met een koel glas sake.

 

Een waanzinnige incentive door veelzijdig Japan

Dankzij de Shinkansen is het tijdens een van de incentive reizen naar Japan mogelijk om nóg meer unieke bezienswaardigheden te ontdekken. Over dit netwerk van hogesnelheidslijnen reis je razendsnel naar de levendige havenstad Hiroshima. Een excursie brengt u naar de ruïne van de Genbakukoepel, een van de weinige overblijfselen van de atoombomaanval in 1945.

Kyoto op het eiland Honshu is, naast Tokyo een absolute must see als je in Japan bent tijdens je incentive Japan. De oudste stad van Japan verbergt meer dan duizend tempels tussen felgekleurde Japanse bomen. Je kijkt je ogen uit bij het Gouden Paviljoen, dat belegd is met zuiver bladgoud en magisch weerspiegelt in het water. Beleef, bezoek en ervaar de wijk Gion, bekend van de geisha’s. Deze karakteristieke Japanse dames kleuren de straten met hun parelwitte gezichten en traditionele gewaden.

 

Ontdek de veelzijdigheid van Japan tijdens een onvergetelijke incentive Japan! Spijt zul je daar zeker niet van krijgen.. alleen van het feit dat je er niet van kunt gaan genieten!

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden voor een incentive Japan

Beyond Your Boundaries International

 

Where dreams come true

 

info@beyondyourboundaries.nl

www.beyondyourboundaries.nl

 

0031 6 5807 3305

#incentives

#uniek netwerken

#businessclub

#grensverleggend netwerken

#leef, beleef en ervaar

#inspiratiereizen

#better results with happy people

#netwerkreizen

#unieke netwerkevenementen

#bedrijfsreizen

#Nederlandwereldwijd