Incentive Indonesie

Laat je onderdompelen in de magie tijdens een incentive Indonesie

Incentive Indonesie

Ontdek Indonesië tijdens een incentive Indonesie en maak kennis met een land van eindeloze diversiteit!

 

Deze uitgestrekte archipel, bestaande uit maar liefst 17.000 eilanden, biedt een scala aan culturen, mensen, talen, gewoontes en natuurschoon. 


Wat dacht je van het fantastische eiland Bali waar je niet alleen de bounty stranden hebt, maar een geweldig aanbod aan activiteiten. En dat in een omgeving die je je leven zal bijblijven!

 

Of toch de drukte van hoofdstad Jakarta, waar je ook nog veel Nederlandse invloeden zult tegenkomen. 

 

Een incentive Indonesië is zonder twijfel uniek en sensationeel!

 

En als je er dan toch bent.. vergeet die geweldige keuken niet! Pas wel op met het streetfood… dat is nogal spicy!

 

Maar wij zullen er voor zorgen dat je niets, maar dan ook echt niets tekort komt zodat je optimaal kunt genieten van deze geweldige belevenis!

Wat mag je verwachten:

 

Overnachten in de meest geweldige accommodaties!

 

Ontbijt, lunch en diner wordt voor je verzorgd tijdens de complete reis

 

We nemen je mee naar de verborgen parels die de stad of regio te bieden heeft!

 

Proef de traditionele gerechten en de lokale drankjes!

 

Alle transfers en entreegelden zijn inbegrepen

Incentive Indonesie

Indrukwekkende tempels

Rijstvelden op Bali

Wat is er allemaal te doen tijdens een incentive Indonesie ?

Wat dacht je van zon, stranden, overheerlijk eten en eindeloos staren over de blauwe zee met een heerlijke cocktail in de hand?

Klinkt mooi toch!

 

Maar het zou zonde zijn als je je alleen daar mee bezig zou houden tijdens deze incentive reis naar Indonesie!

Het is een van de betere duik en snorkelplekken ter wereld! 

 

Duik de binnenlanden in, leer de cultuur kennen, en steek de handen uit de mouwen op de rijstvelden!

 

Teveel om op te noemen. Maar wij zorgen ervoor dat het juiste programma wordt samengesteld o.b.v. jullie wensen!

Incentive Indonesie

De mooiste stranden op Bali

Incentive Indonesie

Legendarisch Lombok

Sensationeel Sumatra

Incentive Indonesie

Prambanan en het speciale ballet!

Incentive Indonesie

De botanische tuinen in Bogor

Ervaar de chaos en cahrme in Jakarta

Waarom een incentive Indonesie

Overweeg je een Incentive Indonesie? Zeker doen! Met meer dan 17.000 eilanden ben je hier voorlopig niet uitgekeken. De kleinere eilandjes zijn zeer geschikt als je graag een privé-strand wilt ontdekken en een praatje wilt maken met de vriendelijke lokale bevolking.

 

De bekendere eilanden vormen natuurlijk de grootste  trekpleister van Indonesië. Op Bali vind je zowel prachtige cultuur als geweldige stranden, terwijl Sumatra één grote jungle is waar je unieke diersoorten vindt. Wie een rauw kijkje in de moderne keuken van het land wil, gaat naar de chaotische hoofdstad Jakarta.

 

De bekendste eilanden van Indonesië

Van de 17.508 eilanden die samen Indonesië vormen, zijn Bali en Java veruit de bekendste. Vooral op Bali vind je heel veel historische tempels, zoals het op een rots voor de kust gebouwde Pura Tanaha Lot. Deze tempel is opgedragen aan de beschermheiligen van de zee en wordt naar verluid beschermd door slangen die in de grotten onder de tempel leven… De ‘moedertempel’ van Bali is Pura Besakih en ligt op de berg Gunung Agung. Eigenlijk bestaat Pura Besakih uit 80 kleinere tempels, die allemaal hun eigen geschiedenis en aantrekkingskracht hebben. Maar zelfs als je niet van plan bent alle tempels één voor één te gaan bekijken, kun je op Bali nog steeds genieten van de prachtige rijstvelden, watervallen, de heerlijke keuken én uitstekende watersport mogelijkheden. In het relaxte kustdorpje Lovina is het zelfs mogelijk om dolfijnen te spotten!

 

Java zit al net zo tjokvol bezienswaardigheden. Vooral de vele vulkanen zijn zeer indrukwekkend. Als je ‘s ochtends vroeg opstaat, kun je een schitterende wandeling maken richting de Bromo-krater. Onderweg loop je door een bizar maanlandschap en je wordt voor je inspanningen beloond met een kijkje in de kolkende kern van de aarde…

 

De steden van Indonesië

In Yogyakarta reis je terug in onze eigen geschiedenis, want je vindt er vele gebouwen die nog stammen uit de tijd van de Nederlandse overheersing in het toenmalige Indië. Naast deze koloniale architectuur kun je ook het Paleis van de Sultan bezoeken of rondzwerven in de kleine steegjes. Vanuit Yogyakarta kun je diverse grote attracties van Java aandoen, zoals het Hindoeïstische tempelcomplex Prambanan.

 

De overige Indonesische eilanden

Dan zijn er dus nog 17.506 eilanden over. Lombok is veel rustiger dan Bali en Java en een uitgelezen bestemming als je vooral wilt relaxen. Het eiland kent een tropisch klimaat en puike stranden, waar je goed kunt duiken en surfen. Vooral dat van Senggigi is erg mooi. Wil je toch wat meer actie, dan is een beklimming van vulkaan Rinjan beslist de moeite waard.

Sumatra, ten slotte, heeft op zichzelf al genoeg te bieden voor een boeiende vakantie. Dit eiland heeft het allemaal: inheemse dorpjes, vulkanen en een uitgestrekte jungle vol prachtige flora en fauna. Bezoek zeker het Togameer, met zijn sprookjesachtige omgeving, en het Nationaal Park Gunung Leuser, waar een grote populatie Orang Utans leeft.

Vraag hier vrijblijvend naar de mogelijkheden voor een incentive Indonesie

Beyond Your Boundaries International

Where dreams come true

 

info@beyondyourboundaries.nl

www.beyondyourboundaries.nl

 

0031 6 5803 3305

#incentives

#uniek netwerken

#businessclub

#grensverleggend netwerken

#leef, beleef en ervaar

#inspiratiereizen

#better results with happy people

#netwerkreizen

#unieke netwerkevenementen

#bedrijfsreizen

#Nederlandwereldwijd