Incentive in Den Haag

Genieten in de hofstad tijdens een incentive in Den Haag

Incentive in Den Haag

Een incentive in Den Haag brengt je naar die mooie stad achter de duinen!

De Lange Poten en het Plein!

 

Wie kent het liedje niet? Maar wordt het niet tijd om deze stad echt te ontdekken? En wordt het niet tijd om van deze stad echt te gaan genieten?

 

Den Haag.. 

Waar je aan het strand heerlijk uit kunt waaien en kunt genieten van een cocktail en verse vis, is er achter de duinen een culturele bom ontploft!


De stad telt ruim 1100 rijksmonumenten en meer dan 1300 gemeentelijke monumenten. Denk bijvoorbeeld aan de statige herenhuizen, paleizen en lommerrijke parken.

Ook als kunstliefhebber bent je in Den Haag aan het juist adres. Laat u inspireren door bijzondere musea en prachtige tentoonstellingen. Ontdek het grootste schilderij van het land: Panorama Mesdag of bewonder het werk van Rembrandt in het Mauritshuis.


Al eeuwenlang is Den Haag het politieke centrum van ons land en daarmee is een bezoek aan het Binnenhof, de Ridderzaal en en het torentje van de minister-president een must! 

 

Natuurlijk laten we alle deelnemers genieten van een hapje en een drankje? In Den Haag vindt u niet alleen veel maar vooral een gevarieerd aanbod van winkels, restaurants en cafés! En dat is natuurlijk wel een essentieel onderdeel van een incentive in Den Haag!

Wat mag je verwachten:

 

Overnachten in de meest geweldige accommodaties!

 

Ontbijt, lunch en diner wordt voor je verzorgd tijdens de complete reis

 

We nemen je mee naar de verborgen parels die de stad of regio te bieden heeft!

 

Proef de traditionele gerechten en de lokale drankjes!

 

Alle transfers en entreegelden zijn inbegrepen

Incentive in Den Haag

Op bezoek bij de ministerraad

Incentive in Den Haag

Uitwaaien en genieten op Scheveningen

Wat is er allemaal te doen tijdens een incentive in Den Haag ?

Natuurlijk mag je tijdens een incentive in Den Haag niets missen van het politieke landschap en even op de koffie gaan bij de Koning en Koningin natuurlijk. Zwart of met suiker en melk?

 

Maar naast deze, vaak al bekende, toeristische plekken heeft deze stad nog ontzettend veel meer te bieden natuurlijk. En op basis van jullie wensen en eisen gaan we alles uit het bezoek aan deze stad halen!

Incentive in Den Haag

Het Vredespaleis

Incentives in Nederland

Cultuur en historie in overvloed

Een Koninklijk bezoek

Koninklijk Genieten tijdens een incentive in Den Haag

Welkom in Den Haag, de koninklijke stad aan zee! Sommige plekken sluit je voor altijd in je hart, en Den Haag is daar een van. De internationale stad van vrede en recht; nieuwe stijlen en oude meesters; exotische keuken en Hollandse vishaven; stranden en woonplaats van de koning en koningin; Hagenaars en Hagenezen.

 

Stad aan zee

Den Haag is de enige grote Nederlandse stad aan zee. Op 15 minuten afstand van de historische binnenstad ervaar je hier, met maar liefst 11 kilometer strand, vier seizoenen lang het ultieme vakantiegevoel. Het Haagse strand is de ideale plek om uit te waaien. Maak een lange wandeling langs de zee. Flaneer over de vernieuwde Pier, draai een rondje in het reuzenrad en loop over de boulevard naar de Scheveningse haven. Of geniet gewoon van de zon in een van de vele gezellige strandpaviljoens. Maar het Haagse strand biedt ook onverwachte extra’s: het is dé plek voor sporten als beachvolleybal en kitesurfen. Het is zelfs de beste surfspot aan de Noordzee.

 

Koninklijke stad

Den Haag is niet alleen de woon- en werkplek van de koning. Het is ook een koninklijke stad met allure dankzij de vele historische monumenten, woon– en werkpaleizen, Koninklijke routes en koetsen. De Koninklijke Familie kun je zomaar tegenkomen op straat of in één van ‘hun’ winkeltjes. Paleis Noordeinde is traditiegetrouw het werkpaleis van het staatshoofd, de koning. En koning Willem-Alexander heeft, net zoals zijn voorgangster prinses Beatrix, het Haagse Paleis Huis ten Bosch als residentie gekozen. In de zomer zijn zowel paleis Noordeinde als de Koninklijke Stallen een korte periode geopend voor individuele bezoekers.

 

Stad van Vrede & Recht

Met het Vredespaleis als kloppend hart is Den Haag de internationale stad van vrede en recht. Hier werken iedere dag duizenden mensen aan een veiliger en rechtvaardiger wereld en komen uit alle windstreken mensen om met elkaar mondiale problemen op te lossen. Voor iedereen, nu en in de toekomst. Den Haag is dan ook een logische plek voor internationale conferenties. In het verlengde van de rechtspraak wordt in Den Haag in ruim 160 internationale organisaties ook volop gewerkt aan internationale veiligheidsissues. Zoals door de OPCW, de organisatie voor het verbod op chemische wapens, die in 2013 de Nobelprijs voor de Vrede kreeg.

Vraag hier vrijblijvend naar de mogelijkheden voor een incentive in Den Haag

Beyond Your Boundaries International

 

Where dreams come true

 

info@beyondyourboundaries.nl

www.beyondyourboundaries.nl

 

0031 6 5807 3305

#incentives

#uniek netwerken

#businessclub

#grensverleggend netwerken

#leef, beleef en ervaar

#inspiratiereizen

#better results with happy people

#netwerkreizen

#unieke netwerkevenementen

#bedrijfsreizen

#Nederlandwereldwijd