Incentive Hawaii

Een incentive Hawaii als droom? Het hoeft echt niet bij een droom te blijven hoor!

 

Hawaii is absoluut een van de mooiste plekken op aarde. Deze bijzondere groep eilanden in de midden van de Stille Oceaan vormen samen een waar paradijs, en zijn één van de staten van de Verenigde Staten. De meeste bezokers trekken naar Oahu, een van de grootste eilanden met hoofdstad Honolulu en het beroemde strand Waikiki Beach. Maar ook de eilanden Maui en Kauai mag je niet overslaan. Op Hawaii is heel veel te zien en te beleven. Hawaii heeft niet alleen een paar van de mooiste stranden ter wereld, en de beste golven voor surfers, maar ook op gebied van cultuur moet je hier zijn.  

Incentive Hawaii - Aloha

Incentive Hawaii

De mooiste stranden die je ooit hebt gezien

Incentive Hawaii

En op het water is er ook genoeg te doen!

Incentive Hawaii

Of geniet van de wereld onder water!

Uitbuiken op unieke plekken

Waarom een Incentive Hawaii

Het draait allemaal om dansen

Hula-dansen is waarschijnlijk een van de beroemdste dingen waar deze eilandengroep om bekendstaat, en dat gaat over zoveel meer dan alleen de grasrokjes en leis (die bloemenkettingen die je bijna in elke film ziet die is opgenomen in Hawaï). Het is een bizarre, atletische kunst vol gebogen knieën en blaren. Zo’n dans vertelt het verhaal en de legendes van eeuwenoude Hawaïaanse cultuur en tradities. 

 

En om de feestjes

Een luau is eigenlijk de kahuna (een surfwoord voor een heel grote golf) van de feestjes. Er is dan meestal een all-you-can-eat-buffet met vis, vlees en alles wat daartussenin zit, dus je krijgt niet eens de kans om na te denken over diëten of hoe je eruitziet in je bikini. Het draait allemaal om het hebben van een leuke tijd, met zo min mogelijk zorgen. Als je je buik rond hebt gegeten, kun je wat traditionele Polynesische dans bekijken en misschien treedt er nog een Samoaanse vuurdanser op.

 

De onderwaterwereld is er prachtig

In Hawaï zijn snorkelen en duiken een echte must. Er is toch geen betere manier om je dag te beginnen dan langs een vissen-hoaloha (Hawaïaans voor ‘vriend’) te zwemmen en een schildpad te aanschouwen die waarschijnlijk ouder dan je oma is? Molokini is een geweldige plek om te beginnen: het is eerder een vulkaankrater die boven het water uitsteekt dan een klein eiland en je vindt hier meer dan 250 typen zeedieren. De zeebodem in al z’n kleuren te zien shinen, is een ervaring die je nooit meer vergeet.

 

De vulkanen zijn nog actief

De dik 3 kilometer hoge top van de Haleakala beklimmen, is niet weggelegd voor mietjes. Door nieuwe regels moet je tegenwoordig een plek reserveren voordat je de zonsopkomst vanaf de vulkaan kunt zien, maar het gevecht naar de top is echt de moeite waard. Daarnaast telt Hawaï ook vijf actieve vulkanen. Ik raad je aan om de Kilauea-vulkaan te bekijken, die sinds 1983 continu uitbarst en als een van de actiefste vulkanen ter wereld wordt beschouwd. En ja, dat zorgt inderdaad voor van die de bizarre, National Geographic-achtige beelden van lava die de zee in stroomt.

 

Er zwemmen bultruggen rond

Hoewel er ontzettend veel interessante dieren te spotten zijn op Hawaï, zijn de indrukwekkendste beesten misschien wel de 30.000 kilo zware bultruggen die rondom Maui zwemmen. Ze zijn het beste te spotten tussen januari en maart, als meer dan 10.000 walvissen op weg zijn naar Alaska om te paren, te bevallen en hun nageslacht te verzorgen.

 

Je vindt er overal geweldige koffie

Nee, ik heb het niet over Starbucks. Op het eiland Kona zijn honderden koffieboerderijen die hun eigen koffie verbouwen en produceren: deze drankjes vind je overal in de vele koffietentjes op het eiland. Door de hoge ligging, de continue aanwezigheid van wolken daar en de vruchtbare aarde van de Hulalai-vulkaan heeft deze koffie een typische, unieke smaak.

Incentive Hawaii

Actieve en slapende vulkanen ontdekken

Of op zoek naar de verlaten stranden

Incentive Hawaii

Genieten zoals je nog nooit hebt gedaan!

Met Pearl Harbor mag historie niet ontbreken

Waarom een incentive Hawaii met Beyond Your Boundaries ?

Ervaring

Met een ruime ervaring in het organiseren van de meest geweldige uitjes ben je er zeker van dat al je verwachtingen van begin tot eind worden overtroffen

Personal Touch

Bij ons geen afgebakende kaders, maar een reis die volledig is afgestemd op jullie wensen en eisen! Wij zorgen ervoor dat deze worden ingevuld met een overtreffende trap

Kennis

Waar we de kennis zelf niet hebben, halen we deze bij geselecteerde lokale partners die werken volgens dezelfde principes als die van ons

Magisch

Wij openen deuren die voor andere gesloten blijven en zorgen voor een verbluffende sfeer, onvergetelijke momenten waarover jaren later nog gesproken wordt

Een incentive Hawaii op maat laten maken door Beyond your Boundaries?

De werkwijze van Beyond your Boundaries

Meet & Greet

Met een kopje koffie bespreken we de wensen, eisen en verwachtingen

Voorstel

We presenteren het voorstel om te kijken of we daarmee aan de eerste verwachtingen hebben voldaan

Finetunen

De laatste puntjes worden op de welbekende i gezet om niets aan het toeval over te laten

Let the magic begin

Ready, set and go ! Laat de onvergetelijke momenten en herinneringen maar komen !

Beyond Your Boundaries International

 

Where dreams come true

 

info@beyondyourboundaries.nl

www.beyondyourboundaries.nl

 

0031 6 5807 3305

#incentives

#uniek netwerken

#businessclub

#grensverleggend netwerken

#leef, beleef en ervaar

#inspiratiereizen

#better results with happy people

#netwerkreizen

#unieke netwerkevenementen

#bedrijfsreizen

#Nederlandwereldwijd