Hamburg

Doe hier de inspiratie op voor je incentive Hamburg

Incentive Hamburg

Hamburg wordt wel het ‘Venetië van het Noorden’ en ‘Elbparel’ genoemd en door velen veregeten als een ideale incentive bestemming. En dat is natuurlijk ontzettend jammer, want het is wél een feit dat je naar bezienswaardigheden in Hamburg nooit lang hoeft te zoeken omdat de stad zoveel te bieden heeft.

 

De stad is groen, staat vol prachtige gebouwen en bijzondere historische locaties en een even zo roerige historie zelf. En het heeft een berg mooie musea waar je u tegen zegt.

 

Natuurlijk brengen we een bezoek aan de befaamde en soms beruchte Reeperbahn.. dat mag namelijk niet ontbreken!

Incentive Hamburg - Genieten van het Venetië van het Noorden

Incentive Hamburg

Beroemd en berucht... de Reeperbahn!

Incentive Hamburg

Het imposante Rathaus

Incentive Hamburg

In het havengebied is altijd wat te beleven

Incentive Hamburg

En vindt je er de meest verrassende plekjes

Waarom een Incentive Hamburg ?

Reeperbahn

Hamburgs ‘sündige Meile’, ofwel de rosse buurt. Een lange en drukke straat vol seksclubs, karaokebars, en restaurants van, laten we zeggen, wisselende kwaliteit.

Een mooie straat is het zeker niet, maar er is wel degelijk iets te zien, bijvoorbeeld de Davidwache of de Beatles-Platz. Naar het toneel ga je in het  Schmidt-Tivoli Theater, het St. Pauli Theater of het Operettenhaus. Voor een inkijkje in Hamburgs cult scene ga je naar Udo Lindenbergs eigen museum, Panik City

 

Landungsbrücken/haven

Ook de Landungsbrücken zijn een belangrijke toeristische trekpleister. Het is er dus vaak druk en ook hier vind je best wat dubieuze tentjes uit de categorie ‘tourist trap’. Als je neerploft op het terras bij Watergate of Block-Bräu, heb je echter wel geweldig uitzicht op de haven.

Loop ook de alte Elbtunnel even in! Een wandeling langs de Elbe verveelt bovendien nooit, hoeveel toeristen er ook zijn. De terrassen aan de haven spreken niet voor niets van ‘Hafenkino’!

 

Speicherstadt

inds 2015 staan de Speicherstadt, met zijn typische bakstenen pakhuizen, en het Kontorhausviertel, met zijn imposante kantoorgebouwen, op de UNESCO-Werelderfgoedlijst. Heel terecht, als je het mij vraagt.

De wijk ernaast, het hypermoderne HafenCity, zorgt voor een spannend contrast. In de Speicherstadt vindt je een aantal interessante musea en restaurants, in HafenCity schieten steeds meer galeries en restaurants uit de grond.

 

Binnenalster

De Alster is een rivier, maar mondt in de Altstadt van Hamburg uit in twee meren, de Binnenalster en de Außenalster. Aan de Binnenalster is het goed flaneren of een ijsje eten. Je kunt hier ook op een bootje stappen voor een boottochtje.

Op de Außenalster kun je ook zelf varen, of SUP-en. Of je gaat op een van de terrasjes eens een goed gesprek aan met de Alsterzwanen.

.

Fischmarkt

Voor de Fischmarkt moet je vroeg opstaan, op zondag nog wel. Of misschien ga je beter gewoon helemaal niet naar bed. De Fischmarkt is ‘s morgens tussen 6 en 7 u het leukst. Je loopt er van alles tegen het lijf: feestgangers uit St. Pauli die de hele nacht doorgegaan zijn, mensen die hun boodschappen komen doen, toeristen, meeuwen. Als de Fischmarkt sluit ga je ontbijten (al dan niet met een biertje) en murals bekijken aan de Große Elbstraße.

Incentive Hamburg

De Hamburger Cruise Days

Uniek dineren

Incentive Hamburg

Het schitterende Elbphilharmonie

De Binnenalster

Incentive Hamburg

Speicherstadt

Fischmarkt voor de vroege vogels

Contact Us

Laat ons je unieke incentive Hamburg samenstellen

Email Address

info@beyondyourboundaries.nl

Call Us

+31 6 2470 5056

waarom beyond your boundaries?

jouw partner in netwerken en incentive reizen

Personal Touch

Bij ons geen afgebakende kaders, maar een reis die volledig is afgestemd op jullie wensen en eisen! Wij zorgen ervoor dat deze worden ingevuld met een overtreffende trap

Kennis & Ervaring

Waar we de kennis zelf niet hebben, halen we deze bij geselecteerde lokale partners die werken volgens dezelfde principes als die van ons en met een ruime ervaring in het organiseren van de meest geweldige events ben je er zeker van dat al je verwachtingen van begin tot eind worden overtroffen

Magisch

Wij openen deuren die voor andere gesloten blijven en zorgen voor een verbluffende sfeer, onvergetelijke momenten waarover jaren later nog gesproken wordt

Beyond Your Boundaries International

 

Where dreams come true

 

info@beyondyourboundaries.nl

www.beyondyourboundaries.nl

 

0031 6 2470 5056

#incentives

#uniek netwerken

#businessclub

#grensverleggend netwerken

#leef, beleef en ervaar

#inspiratiereizen

#better results with happy people

#netwerkreizen

#unieke netwerkevenementen

#bedrijfsreizen

#Nederlandwereldwijd