Incentive Friesland

Een incentive Friesland laat je verrassen van het begin tot het eind

Incentive Friesland

Een incentive Friesland plannen?  Dan zit je hier natuurlijk goed!

 

Wist je trouwens dat Friesland als enige provincie een officiële taal heeft? Alhoewel je daarover niet in discussie moet gaan met de Limburgers die eenzelfde mening hebben.

 

Maar natuurlijk is dat niet het enige dat de provincie Friesland uniek maakt. Hoofdstad Leeuwarden is met haar grachten, monumenten en winkelstraten één van de best bewaarde geheimen van Nederland. En absoluut een geweldig startpunt om de provincie te ontdekken!

 

De wadden vormen een uniek natuurgebied dat tussen eb en vloed compleet verandert. Breng ook een bezoek aan de pittoreske Elfsteden of neem de veerpont naar de Waddeneilanden. Wist je dat je de Elfstedentocht ook per fiets kunt afleggen??

 

Niet voor niets zette Lonely Planet de provincie Friesland op 3 in de lijst van verborgen parels in Europa! En wij dagen je uit om die top notering zelf te ontdekken!

 

Wij zorgen voor een unieke programma, de leukste plekken om te eten en slapen en een geweldige ambiance.

Dus wacht niet langer en plan je incentive reis naar Friesland!

Wat mag je verwachten:

 

Overnachten in de meest geweldige accommodaties!

 

Ontbijt, lunch en diner wordt voor je verzorgd tijdens de complete reis

 

We nemen je mee naar de verborgen parels die de stad of regio te bieden heeft!

 

Proef de traditionele gerechten en de lokale drankjes!

 

Alle transfers en entreegelden zijn inbegrepen

Incentive Friesland

Levendig Leeuwarden

Incentive Friesland

Sensationeel Sneek!

Wat is er allemaal te doen tijdens een incentive Friesland ?

Tijdens een incentive Friesland is de keuze reuze! 

Natuurlijk kennen we Friesland van het water, de Elfstedentocht en hun geweldige tradities.

 

En juist die willen we je laten zien, ervaren, beleven en ontdekken!

 

Durf jij te fierljeppen? 

De terpen en wierden

Incentive Friesland

Het indrukwekkende Woudagemaal

Incentive Friesland

Varen over de Friese wateren

Incentive Friesland

Of ontdek Friesland "Vintage style"

Incentive Friesland

Genieten op de Waddeneilanden

I.p.v. 11 steden hebben we 11 Fonteinen!

Ontdek Friesland tijdens een incentive Friesland

Ontdek Friesland

Friesland, in het noorden van Nederland is net even wat anders dan de rest van Nederland. Zo is het de enige provincie met een officiële tweede taal. De Waddenzee is een natuurgebied dat zo bijzonder is dat het sinds 2009 op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat. Maar Friesland heeft meer dan dat. Over de Friese meren kunt u prachtig varen, in Leeuwarden kunt u op zoek naar de stadse gezelligheid en de historische Elfsteden hebben elk hun eigen charme en sfeer. Ontdek de mooiste bestemmingen in Friesland!

 

Waddeneilanden

De provincie kent vier eilanden: Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Ze zijn allemaal met de boot bereikbaar. Op de eilanden geniet u van de uitzonderlijke natuur en het bijzondere leven in de kleine pittoreske dorpjes.

 

Activiteiten in Friesland

Watersport is misschien wel de beste reden om naar Friesland te komen. Het uitgebreide netwerk van sloten en meren leent zich uitstekend voor mooie vaar- en zeiltochten. Bezoek bijvoorbeeld de jaarlijkse Sneekweek. Ook voor cultuurliefhebbers is Friesland bijzonder. Bij het Koninklijke Eise Eisinga Planetarium ziet u het oudste nog werkende planetarium ter wereld. Bij het Woudagemaal ziet u het grootste door stoom aangedreven gemaal. En het werkt nog steeds.

 

Sneekermeer en nog veel meer

Een van de bekendste meren van Friesland is het Sneekermeer. Het is in de middeleeuwen ontstaan door veenafgravingen en tegenwoordig is het voorzien van alle nodige watersportfaciliteiten om elke waterrecreant te bedienen. Alles is mogelijk van zwemmen, waterskiën en surfen tot zeilwedstrijden en pleziervaart. Maar er is meer dan alleen het Sneekermeer.

In totaal bestaat het gebied van de Friese meren uit 35 meren met een totale oppervlakte van 9300 hectare. In en rondom het gebied liggen de Nationale Landschappen Zuidwest Fryslân, de Noardlike Fryske Wâlden, de Nationale Parken Lauwersmeer, Schiermonnikoog, het Drents-Friese Wold en de Alde Feanen.

 

Activiteiten voor jong en oud

Hoewel de Friese meren en de omringende natuur het hele jaar prachtige plaatjes opleveren en een geweldig gebied is om tot rust te komen, is het vooral een belevenis in het voorjaar en de zomer. De natuurgebieden staan in bloei en het merengebied wordt volop benut door waterrecreanten. Tot slot worden er wekelijks wedstrijden, evenementen en festivals georganiseerd in de omringende dorpen en steden, waar u uiteraard van harte welkom bent.

Stel hier je incentive Friesland samen

Beyond Your Boundaries International

 

Where dreams come true

 

info@beyondyourboundaries.nl

www.beyondyourboundaries.nl

 

0031 6 5807 3305

#incentives

#uniek netwerken

#businessclub

#grensverleggend netwerken

#leef, beleef en ervaar

#inspiratiereizen

#better results with happy people

#netwerkreizen

#unieke netwerkevenementen

#bedrijfsreizen

#Nederlandwereldwijd