Incentive Florida

The Sunshine State wacht op je tijdens een incentive Florida

Incentive Florida

Een incentive Florida betekend een incentive naar een plek met meer dan 300 dagen zon per jaar en daarmee is Florida met recht de ‘sunshine state’.

 

Hier vind je bekende highlights zoals het swingende Miami, Orlando’s pretparken, alligators in de Everglades en Caribische sferen op de Keys.

 

Je vindt er ook lowlights, plekken die misschien minder bekend zijn maar volgens ons zeker ook de moeite van het bezoeken waard. Zoals bijvoorbeeld charmante vissersdorpen en verscholen eilanden

 

We zullen je proberen een indruk te geven, maar een incentive naar Florida moet je toch echt ontdekken, beleven en bovenal meemaken!

 

Ready to pack your bags for an amazing adventure?

 

 

Wat mag je verwachten:

 

Overnachten in de meest geweldige accommodaties!

 

Ontbijt, lunch en diner wordt voor je verzorgd tijdens de complete reis

 

We nemen je mee naar de verborgen parels die de stad of regio te bieden heeft!

 

Proef de traditionele gerechten en de lokale drankjes!

 

Alle transfers en entreegelden zijn inbegrepen

Incentive Florida

Ongelofelijk Orlando

Incentive Miami

En natuurlijk Miami en Miami Beach

Wat is er allemaal te doen tijdens een incentive Florida ?

Dat is natuurlijk een vraag die we niet zo heel snel kunnen beantwoorden. Niet omdat we het niet weten, maar omdat de keuze in dit geval echt “reuze” is!

 

O.b.v. jullie wensen en eisen stellen we de incentive op maat met jullie samen.

 

Op die manier zorgen we ervoor dat elke verwachting wordt ingevuld! En aan ons de taak deze te 

Incentive Florida

Een bezoek aan Walt Disney?

Incentive Florida

Of toch Universal Studio's ?

Alligators aaien in de Everglades

Incentive Florida

Of duiken in Biscayne National Park

Incentive Florida

Waan jezelf een astronaut bij de NASA

Incentive Florida

En ontdek Dry Tortugas National Park

Incentive Florida

De eilanden van Key West

En het meest Zuidelijke punt van de USA

Waarom een incentive Florida ?

Hip & happening Miami

De swingende start van bijna elke incentive Florida. Miami is bruisend, een beetje fout, maar volgens ons juist daardoor uniek in zijn soort. Hier hangt een gezellige latinosfeer met zwoele terrassen, salsabarretjes en een levendige strandboulevard. Flaneer langs de gebruinde zonaanbidders, drink een margarita in Cubaanse stijl en spot sterrenhuizen langs de kust. Dit laatste gaat het best per speedboot; een leuke excursie waarbij wij ons even in de serie Miami Vice of CSI Miami waanden.

 

Je kunt er snorkelen met zeekoeien

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: dit is misschien wel de gaafste excursie die je kunt doen in Florida: zwemmen tussen zeekoeien in een rivier. Geweldig toch? De meeste zeekoeien leven in de Crystal River. Het is een mooi groen gebied met veel rivieren en mondingen, plus houten huizen en steigers op palen. Heerlijk ‘smalltown USA’ waar de mensen visser, timmerman of kleine winkelier zijn. Met een gemiddelde lengte van 3 meter en een gewicht van 500 kilo, ziet een zeekoe er vrij lomp uit. Maar ze zijn zachtaardig, nieuwsgierig en vinden het vaak leuk om even bij je rond te hangen. Wij dreven een stukje met verschillende zeekoeien mee door de rivier, zo bijzonder!

 

Maak je ‘inner child’ blij met alle pretparken in Orlando

Orlando is één en al attractiepark: groots, meeslepend en van de legio mogelijkheden gaat je hoofd bijna duizelen. Bedenk van tevoren welke parken je wilt bezoeken en maak een plan voor twee of drie dagen. Walt Disney World is toch wel het paradepaardje onder de parken, met Micky & Minnie, het futuristische Epcot Center en een spectaculaire dierentuin. Of kies voor Seaworld Orlando: de uitvergrote versie van ons Dolfinarium gecombineerd met de kick van spannende attracties. Zwemmen met dolfijnen, pootjebaden tussen haaien of dineren met een orka? Het kan hier allemaal. In Universal Studios en Islands of Adventure kom je de sets van bekende films en series tegen, van Jaws tot Desperate Housewives. Of stap in de achtbaan van Harry Potter, waarin het net lijkt alsof je echt het verhaal in bent gestapt.

 

Met een airboat zoeven door de Everglades

Moerassen, alligators en een rivier vol gras. Met een airboat (platte bodem en flinke propeller achterop) zweef je over ondiepe moerassen en graslanden. Bij veel airboat rides in de Everglades gaat het om de fun. Ze nemen je mee voor een ‘quick spin’ in het moeras. Wij hebben een lokale aanbieder gevonden, wiens gidsen van fun houden, maar óók iets zinnigs over de natuur vertellen. Zo krijg je ook echt iets mee van dit bijzondere ecosysteem. Verder kun je ook te voet, per kajak of met een huurauto op onderzoek uit in de Everglades.

 

Je kunt rijden van eiland naar eiland op de Keys

De perfecte tropische afsluiting van je Florida-trip is een bezoek aan de Keys. Key West ligt dichter bij Cuba dan bij het vasteland van Amerika. Door de afgelegen ligging was dit jarenlang een plek voor avonturiers, hippies, kunstenaars en schrijvers als Ernest Hemmingway. De locals zijn laidback, tolerant en levensgenieters. Heerlijk om hier een paar nachten te slapen in een houten historische inn met Caribisch sfeertje, schommelend in een stoel op je veranda met een mojito in de hand. Viva la vida!

Stel hier je incentive Florida samen

Beyond Your Boundaries International

 

Where dreams come true

 

info@beyondyourboundaries.nl

www.beyondyourboundaries.nl

 

0031 6 5807 3305

#incentives

#uniek netwerken

#businessclub

#grensverleggend netwerken

#leef, beleef en ervaar

#inspiratiereizen

#better results with happy people

#netwerkreizen

#unieke netwerkevenementen

#bedrijfsreizen

#Nederlandwereldwijd