Beyond Your Boundaries - Incentive Dublin

Een incentive Dublin brengt je niet alleen naar de grootste en de hoofdstad van Ierland, maar ook naar een van de meest geweldige, historische en gastvrij steden die je je kunt voorstellen.

 

De stad kent een roemrucht verleden en is opgericht / gesticht door de Vikingen. De stad is erg trots op haar geschiedenis en op alle artiesten (schrijvers, zangers, dichters, kunstenaars en muzikanten) die opgroeiden of woonden in de stad. Ze worden bijna allemaal wel geëerd door middel van een standbeeld in het centrum.

 

Dublin is een levendige stad, die letterlijk bruist van energie. De sfeer in de stad en de gemoedelijkheid in de pub, dat is Dublin. Geen wonder dat een van de meest bekende bands ter wereld uit Dublin komt. De muziek klinkt je bijna vanaf alle hoeken van de straat in de oren. Dublin is een stad die je moet ervaren en zij heeft menig klant van ons aangenaam doen verrassen.

Het is de stad met middeleeuwse historie, prachtige parken, een geweldig uitgaansleven bewoond door wellicht een van de meest toegankelijke inwoners van Europa. Dublin leent zich door haar compactheid en leuke aanbod heel goed voor incentives en teambuilding activiteiten. 

 

De Ierse gastvrijheid en het aanbod van vele hotels in de stad maken Dublin een zeer aantrekkelijke congresbestemming.

Het bijzondere van Dublin is dat je ook onmiddellijk rust kunt vinden als je daar behoefte aan hebt; slechts een half uurtje rijden van het stadscentrum en je bent in de bergen, bij landhuizen met prachtige tuinen of in een leuk vissersdorpje. Kortom, Dublin biedt een prachtige mix van Incentive activiteiten voor ieder budget.

Incentive Dublin - Geniet van de Ierse gastvrijheid

Incentive Dublin

Een bezoek aan Guiness Storehouse

Netwerkreis Dublin

Whiskey proeven bij Jameson

Netwerk reizen

Live muziek in het Temple Bar district

Incentive Dublin

Techreuzen Facebook & Google

Waarom een Incentive Dublin ?

Dublin is een leuke en originele bestemming voor uw incentive reis. Zowel in de stad zelf als buiten de stad zijn er veel mogelijkheden voor allerlei activiteiten.

Natuurlijk mag een bezoek aan het Guinness Storehouse niet ontbreken. In de 7 verdiepingen tellende oude St. James Gate brouwerij kom je de geschieden te weten over het brouwproces van Guinness. Tegelijkertijd heb je een geweldig uitzicht over Dublin.

 

En als je dan de biertraditie van Dublin hebt leren kennen mag de whiskey natuurlijk niet ontbreken! In 1780 begon John Jameson met zijn whisky-stokerij, welke vandaag de dag bekend staat als uitzonderlijk zachte whisky. Vraag naar het gevarieerde tour-aanbod van de whiskey distillerij van Old Jameson. U kunt hier genieten van een whiskyproeverij, maar ook van een rondleiding of een cocktailworkshop. Voor ieder wat wils!

 

Er valt nog veel meer te ontdekken in deze stad. Zoveel dat u bij een incentive reis naar Dublin zeker gebruikt wilt maken van de expertise en ervaring van onze consultants. Boek daarom uw incentive reis Dublin met Beyond Your Boundaries!

Wij weten die bijzondere plekjes en kunnen u een verrassend programma voorstellen. Don’t go without us!

Netwerkreis Dublin

Adrenaline in Shelbourne Park Greyhound Stadium

Incentive Dublin

Actief in de natuurlijke schoonheid van Wicklow Mountains

Netwerkreis Dublin

Dublin Castle

Incentive Dublin

Dublin Bay

Waarom je incentive Dublin met Beyond Your Boundaries ?

Ervaring

Met een ruime ervaring in het organiseren van de meest geweldige uitjes ben je er zeker van dat al je verwachtingen van begin tot eind worden overtroffen

Personal Touch

Bij ons geen afgebakende kaders, maar een reis die volledig is afgestemd op jullie wensen en eisen! Wij zorgen ervoor dat deze worden ingevuld met een overtreffende trap

Kennis

Waar we de kennis zelf niet hebben, halen we deze bij geselecteerde lokale partners die werken volgens dezelfde principes als die van ons

Magisch

Wij openen deuren die voor andere gesloten blijven en zorgen voor een verbluffende sfeer, onvergetelijke momenten waarover jaren later nog gesproken wordt

Je eigen incentive Dublin op maat laten samenstellen door Beyond your Boundaries doe je hier

De werkwijze van Beyond your Boundaries

Meet & Greet

Met een kopje koffie bespreken we de wensen, eisen en verwachtingen

Voorstel

We presenteren het voorstel om te kijken of we daarmee aan de eerste verwachtingen hebben voldaan

Finetunen

De laatste puntjes worden op de welbekende i gezet om niets aan het toeval over te laten

Let the magic begin

Ready, set and go ! Laat de onvergetelijke momenten en herinneringen maar komen !

Beyond Your Boundaries International

Where dreams come true

 

info@beyondyourboundaries.nl

www.beyondyourboundaries.nl

 

0031 6 5803 3305

#incentives

#uniek netwerken

#businessclub

#grensverleggend netwerken

#leef, beleef en ervaar

#inspiratiereizen

#better results with happy people

#netwerkreizen

#unieke netwerkevenementen

#bedrijfsreizen

#Nederlandwereldwijd