Beyond Your Boundaries - Incentive Dubai

Incentive Dubai organiseren? Dan moet je zeker even informeren naar de mogelijkheden, want Dubai is een stad waar werkelijk (bijna) alles kan!

Dubai is een ongelofelijke stad. Bijvoorbeeld voor een incentive of jubileumreis. Een bestemming die de bezoeker laat duizelen. Superlatieven in allerlei opzichten.

De stad heeft de hoogste wolkenkrabbers en het grootste winkelcentrum ter wereld, de grootste fonteinshow, de duurste hotels, het onvoorstelbare, kunstmatige palmeiland en een betoverende skyline.

 

Tijdens een incentive naar Dubai zult u niet alleen deze betoverende stad leren kennen, maar ook de imposante omgeving op de manieren en mogelijkheden zoals u dat wilt! 

Incentive Dubai - 1001 nacht, maar dan in het echt

Incentive Dubai

Burj Khalifi mag niet ontbreken

Incentive reizen

De leukste woestijn safari's

Incentive Dubai

Het iconische Burj Al Arab

Incentive Dubai

Dubai ontdekken op een unieke manier

Waarom een Incentive Dubai ?

Dubai leent zich erg goed voor een actieve, mooie beloningsreis (incentive), maar is ook uitermate geschikt voor inspiratiereizen op het gebied van retail, architectuur en hotellerie.

Bovendien is Dubai, in combinatie met Abu Dhabi, een zeer geschikte bestemming voor sportreizen. Denk eens aan de Formule 1 races in Abu Dhabi in combinatie met een bezoek aan Ferrari World.

Maar ook voor andere sporten is er plaats. Dubai biedt tal van sportfaciliteiten van hoge kwaliteit.

 

Maar Dubai is niet enkel en alleen nieuwbouw. Zo is in het oude centrum een bezoek aan de traditionele markt waar de heerlijk geurende kruiden te koop zijn, aan te raden. De straat Gold Souk biedt alle gelegenheid om goud en zilver aan te schaffen. De etalages aan weerszijden blinken van het goud en zilver. Maar als de inhoud van de portemonnee niet toereikend is, is een wandeling over de kilometerslange boulevard ook goud waard. Veel leuke terrassen waar het gaat om zien en gezien worden.

 

Wat u ook bezoekt, het nieuwe mondaine Dubai met haar ongekende luxe en rijkdom, of het oude centrum waar de historie door de straatjes waart, een bezoek aan de stad in de woestijn blijft een onvergetelijke ervaring.

Incentive reizen

Jeep safari door de woestijn

Incentive Dubai

Laat je verbluffen in Miracle Garden

Waarom een incentive Dubai met Beyond Your Boundaries ?

Ervaring

Met een ruime ervaring in het organiseren van de meest geweldige uitjes ben je er zeker van dat al je verwachtingen van begin tot eind worden overtroffen

Personal Touch

Bij ons geen afgebakende kaders, maar een reis die volledig is afgestemd op jullie wensen en eisen! Wij zorgen ervoor dat deze worden ingevuld met een overtreffende trap

Kennis

Waar we de kennis zelf niet hebben, halen we deze bij geselecteerde lokale partners die werken volgens dezelfde principes als die van ons

Magisch

Wij openen deuren die voor andere gesloten blijven en zorgen voor een verbluffende sfeer, onvergetelijke momenten waarover jaren later nog gesproken wordt

Je unieke incentive Dubai op maat laten maken door Beyond your Boundaries?

De werkwijze van Beyond your Boundaries

Meet & Greet

Met een kopje koffie bespreken we de wensen, eisen en verwachtingen

Voorstel

We presenteren het voorstel om te kijken of we daarmee aan de eerste verwachtingen hebben voldaan

Finetunen

De laatste puntjes worden op de welbekende i gezet om niets aan het toeval over te laten

Let the magic begin

Ready, set and go ! Laat de onvergetelijke momenten en herinneringen maar komen !

Beyond Your Boundaries International

Where dreams come true

 

info@beyondyourboundaries.nl

www.beyondyourboundaries.nl

 

0031 6 5803 3305

#incentives

#uniek netwerken

#businessclub

#grensverleggend netwerken

#leef, beleef en ervaar

#inspiratiereizen

#better results with happy people

#netwerkreizen

#unieke netwerkevenementen

#bedrijfsreizen

#Nederlandwereldwijd