Incentive China

Een incentive China is adembenemend. Al is het niet meer de mysterieuze, gesloten grootmacht van weleer: nog steeds hebben weinig landen zo’n aantrekkingskracht op reizigers als China. China is het immense land van indrukwekkende tempels, kloosters en tradities uit het Verre Oosten.

Maar ook die moderne economische supermacht. Het is een land dat al eeuwenlang tot de verbeelding spreekt door de ‘andersheid’; andere mensen en gewoonten, een andere cultuur en ander eten. Je vindt er unieke historische bouwwerken zoals de Tempel van de Hemel, de Verboden Stad, de Ming-graven, het Terracottaleger en de Chinese Muur; historische prachtplaatsjes als Lijiang, Fenghuang en Yangshuo, moderne megasteden als Hong Kong en Shanghai en natuurschoon in de vorm van eeuwenoude rijstterrassen, karstgebergtes en afgelegen berggebieden.

 

Grote afstanden leg je het best af per vliegtuig of (hogesnelheids)trein, maar het uitstippelen van de beste route kun je gewoon aan ons overlaten!

Incentive China - Maak kennis met de bijzondere Chinese cultuur

Incentive China

Sensationeel Shanghai

Incentive China

De Chinese Muur

Incentive China

Het Terracotta leger van Xi'an

Incentive China

Paradijselijk Macau

Waarom een Incentive China ?

De Chinese Muur, het Terracotta Leger en Beijing doen duizelen

Wie niet in sprookjes gelooft komt hier tijdens een incentive China, het ‘land van de draak’, helemaal op terug. Dit veelzijdige land in Oost-Azië kent vele hoogtepunten. Met stip op nummer één staat natuurlijk de Chinese Muur, waar u na het verkennen van hoofdstad Beijing zo bovenop staat. Ook de negenduizend levensgrote beelden van het terracotta leger in Xi’an en de skyline van Shanghai zullen indruk maken tijdens je incentive naar China!

 

Als een draak door het landschap, de Chinese Muur

Begeef u boven op de eindeloze Chinese Muur, maak kennis met het Terracotta Leger en kijk de ogen uit in bruisende steden zoals Beijing, Shanghai en Hongkong. Dit veelzijdige land kent talloze hoogtepunten waarvan u een deel met eigen ogen zult aanschouwen tijdens een fascinerende incentive door China in Oost-Azië. Ook de magische natuur van China met zijn groene rijstvelden, honderden natuurparken en bergen doen niet onder voor haar culturele schatten. We geven je uitgebreid de tijd om rustig te wennen aan de chaotische drukte voordat we de paleizen, historische bouwwerken en bezienswaardige pleinen gaan verkennen. Vooral het Plein van de Hemelse Vrede, het grootse plein ter wereld, waar onder leiding van ‘Mao’ grote parades werden gehouden zal je doen duizelen.

Toch zal wereldwonder nummer één, de Chinese Muur, een van de waanzinnigste hoogtepunten van je incentive China zijn. Deze magische muur van duizenden kilometers lang slingert als een Chinese draak door het landschap. Vanaf de torens zie je de enorme lengte van de muur en de groene bergen om je heen pas echt goed.

 

Het leger van terracotta soldaten dat je nooit meer vergeet

Van de Chinese Muur gaan we naar de 13,7 kilometer lange stadsmuur van Xi’an, een van de oudste steden van China. Een geweldige ervaring is een oer-Hollandse fietstocht over deze eeuwenoude muur die je binnen 1,5 uur helemaal rond kunt fietsen. Toch komen we eigenlijk niet voor een tocht over de muur van Xi’an maar juist om je te laten verbluffen door het immense Terracotta Leger. Deze wereldberoemde bezienswaardigheid ligt op slechts een klein uurtje rijden vanaf Xi’an. Het Terracotta Leger is een van de belangrijkste archeologische vondsten van China en bestaat uit een immens leger van meer dan negenduizend levensgrote terracotta soldaten. De strijders bewaakten meer dan tweeduizend jaar het graf van de eerste keizer van China, Qin Shi Huangdi. Deze bijzondere plek zul je vast nooit meer vergeten tijdens je incentive in China. Neem daarom vooral de camera mee om de unieke strijders, paarden en zelfs koetsen van klei voor eeuwig vast te leggen.

 

Wolkenkrabbers en oude tempels in Shanghai

Een andere fascinerende stad die niet kan ontbreken tijdens je incentive reis naar China is de bruisende metropool Shanghai aan de Grote Oceaan. In deze grootste stad van China passeren talloze bezienswaardigheden de revue. Maak vooral eens een wandeling over de befaamde boulevard langs de rivier Huangpu, de Bund. Hier kun je je vergapen aan de wereldberoemde skyline van Shanghai waar enorme wolkenkrabbers en de Oriental Pearl Tower het beeld bepalen. In het westen van Shanghai straalt de Jaden Boeddhatempel je tegemoet, een van de grootste tempels van Shanghai. Zodra je deze spirituele oase binnen stapt, zal de geur van wierook en de vele zingende gelovigen u meteen opvallen. Om even te ‘ontsnappen’ aan de drukte van Shanghai kun je je onderdompelen in de groene wereld van de Yayaun Tuin. Via de ‘Brug van de Negen Bochten’ stap je zo deze klassieke Chinese tuin in met zijn vele tuinen vol bamboebomen, watervallen en oude tempels.

Incentive China

Geweldige natuurschoon buiten de steden

Incentive China

Op bezoek in de Verboden Stad

Unieke plekken in China ....

... die je nooit zult vergeten

Waarom een incentive China met Beyond Your Boundaries ?

Ervaring

Met een ruime ervaring in het organiseren van de meest geweldige uitjes ben je er zeker van dat al je verwachtingen van begin tot eind worden overtroffen

Personal Touch

Bij ons geen afgebakende kaders, maar een reis die volledig is afgestemd op jullie wensen en eisen! Wij zorgen ervoor dat deze worden ingevuld met een overtreffende trap

Kennis

Waar we de kennis zelf niet hebben, halen we deze bij geselecteerde lokale partners die werken volgens dezelfde principes als die van ons

Magisch

Wij openen deuren die voor andere gesloten blijven en zorgen voor een verbluffende sfeer, onvergetelijke momenten waarover jaren later nog gesproken wordt

Een incentive China op maat laten maken door Beyond your Boundaries?

De werkwijze van Beyond your Boundaries

Meet & Greet

Met een kopje koffie bespreken we de wensen, eisen en verwachtingen

Voorstel

We presenteren het voorstel om te kijken of we daarmee aan de eerste verwachtingen hebben voldaan

Finetunen

De laatste puntjes worden op de welbekende i gezet om niets aan het toeval over te laten

Let the magic begin

Ready, set and go ! Laat de onvergetelijke momenten en herinneringen maar komen !

Beyond Your Boundaries International

 

Where dreams come true

 

info@beyondyourboundaries.nl

www.beyondyourboundaries.nl

 

0031 6 5807 3305

#incentives

#uniek netwerken

#businessclub

#grensverleggend netwerken

#leef, beleef en ervaar

#inspiratiereizen

#better results with happy people

#netwerkreizen

#unieke netwerkevenementen

#bedrijfsreizen

#Nederlandwereldwijd