Incentive Chicago

Een incentive Chicago neemt je mee naar de stad met een kleine 3 miljoen mensen en bijna 10 miljoen mensen in de metropool, waarmee Chicago veruit de grootste stad van de staat Illinois en het midwesten is. Na New York en Los Angeles is het zelfs de grootste stad van de Verenigde Staten.

 

Reizigers die de Windy City als start van een road trip reis door Amerika gebruiken hebben hier een belangrijk aandeel in. Maar Chicago is ook een echte handelsstad met een indrukwekkende skyline. Met de Willis Tower, Trump International Hotel & Tower, AON Center en John Hancock Center heeft het vier gebouwen die in de top 10 staan met hoogste gebouwen van Amerika.

 

Gedurende een incentive Chicago kun je je vermaken bij tal van bezienswaardigheden. Metershoge wolkenkrabbers, prachtige parken, honkbal, basketbal, de vele festivals en uiteraard de ligging aan het water zorgt ervoor dat er genoeg te doen is tijdens een bezoek aan Chicago. Of combineer je cincentive met een rondreis door Amerika. Een populaire reis is de wereldberoemde Route 66, die in hartje centrum begint.

 

Vergeet trouwens niet een bezoek te brengen aan de “grootheden” van deze stad… Michael Jordan en Al Capone wachten op je!

Incentive Chicago - Laat je verrassen in de Windy City

Incentive Chicago

The Magnificent Mile

Incentive Chicago

Ongekende hoogte in The Willis Tower

Incentive Chicago

Een roestvrij stalen "bean".. wel een speciale!

Incentive Chicago

Een ritje met "The EL" mag niet ontbreken

Waarom een Incentive Chicago?

Chicago is een van de grootste en bekendste steden van de VS. Dáárom – een overzicht van wat te doen in Chi-Town, The Windy City óf gewoon Chicago.

Chicago is populair. Aanvullend op de reeks bijnamen hierboven wordt de stad ook wel America’s Second City genoemd, nét onder New York City. In bepaalde zin lijkt de metropool ook wel op NYC: druk centrum, veel hoogbouw. Ware het niet dat Chicago haar eigen hoogtepunten heeft, te beginnen met de prachtige ligging aan Lake Michigan. Het maakt de metropool nét iets minder beklemmend en sfeervoller dan andere steden.

 

The Loop

Chi-Town komt tot leven in de zomer. De karakteristieke blues en jazz zijn dan overal te vinden en de beste restaurants van de Verenigde Staten openen hun deuren tot laat. Op dergelijke momenten bestaat er geen betere plek om te zijn dan The Loop, het drukke zakencentrum van Chicago. Onder de immense hoogbouw vind je het Millennium Park, het Shedd Aquarium en de Gloud Gate – een kunstwerk dat een weerspiegeling geeft van de imposante skyline.

 

John Hancock Center versus Willis Tower

Over skyline gesproken – Chicago is ook te zien vanáf de hoogbouw. Het John Hancock Center biedt een fenomenaal uitzicht over de stad vanaf haar glazen uitkijkplatform. Niet dat je vanaf de Willis Tower géén goed zicht hebt. Laatstgenoemde toren is mogelijk nog hoger. Met haar 442 meter is deze wolkenkrabber het hoogste gebouw van de Verenigde Staten.

 

Lake Michigan en Navy Pier

Het unieke aan Chicago is dat je jezelf simpel aan de drukte kunt onttrekken. Eén blik op Lake Michigan is voldoende. Het meer is zó groot dat het lijkt alsof Chicago aan zee ligt. Een soort Volendam-effect op z’n Amerikaans. Navy Pier is een van de hoogtepunten aan het water, een ietwat toeristisch geheel van attracties, theaters, biertuinen en restaurants.

En dan is er nog Mag Mile – een reusachtig winkelcentrum waar de bekendste zaken allen een filiaal hebben. Middenin de stad.

 

Sportwedstrijd bezoeken

Of het nou honkbal, basketbal, American Football of voetbal is. Een vakantie in Amerika is eigenlijk niet compleet zonder een sportwedstrijd te hebben bezocht. En laat Chicago nou net over een groot aantal succesvolle sportteams en iconische stadions beschikken, in verschillende takken van sport. Amerikaanse sport om precies te zijn. De bekendste clubs zijn de Chicago Bulls (basketbal), Chicago White Sox en Chicago Cubs (honkbal), Chicago Bears (American Football) en Chicago Fire (voetbal).

 

Incentive Chicago

In de voetsporen van Michael Jordan

Incentive Chicago

Of het leven van Al Capone??

Incentive Chicago

De unieke Chicago style Pizza

Of de net zo unieke Chicago Style Hot Dog?

Incentive Chicago

The Ultimate Sports Experience.. White Sox

Dan moet alleen de brug niet open staan..

Waarom een incentive Chicago met Beyond Your Boundaries ?

Ervaring

Met een ruime ervaring in het organiseren van de meest geweldige uitjes ben je er zeker van dat al je verwachtingen van begin tot eind worden overtroffen

Personal Touch

Bij ons geen afgebakende kaders, maar een reis die volledig is afgestemd op jullie wensen en eisen! Wij zorgen ervoor dat deze worden ingevuld met een overtreffende trap

Kennis

Waar we de kennis zelf niet hebben, halen we deze bij geselecteerde lokale partners die werken volgens dezelfde principes als die van ons

Magisch

Wij openen deuren die voor andere gesloten blijven en zorgen voor een verbluffende sfeer, onvergetelijke momenten waarover jaren later nog gesproken wordt

Je incentive Chicago op maat laten samenstellen door Beyond your Boundaries?

De werkwijze van Beyond your Boundaries

Meet & Greet

Met een kopje koffie bespreken we de wensen, eisen en verwachtingen

Voorstel

We presenteren het voorstel om te kijken of we daarmee aan de eerste verwachtingen hebben voldaan

Finetunen

De laatste puntjes worden op de welbekende i gezet om niets aan het toeval over te laten

Let the magic begin

Ready, set and go ! Laat de onvergetelijke momenten en herinneringen maar komen !

Beyond Your Boundaries International

 

Where dreams come true

 

info@beyondyourboundaries.nl

www.beyondyourboundaries.nl

 

0031 6 5807 3305

#incentives

#uniek netwerken

#businessclub

#grensverleggend netwerken

#leef, beleef en ervaar

#inspiratiereizen

#better results with happy people

#netwerkreizen

#unieke netwerkevenementen

#bedrijfsreizen

#Nederlandwereldwijd