Incentive Cambodja

Tempels en stranden tijdens een incentive Cambodja

Incentive Cambodja

Een incentive Cambodja neemt je mee naar een land dat met het verschrikkelijke regime van Pol Pot een gruwelijk (redelijk recent) verleden kent. Een bezoek aan de Tuol Sleng-gevangenis en de Killing Fields bij hoofdstad Phnom Penh laat niemand onberoerd.

 

Maar Cambodja is opgekrabbeld en is bij reizigers en bezoekers meer dan geliefd geworden om zijn aardige en leuke mensen, lekkere eten, mooie platteland (bij o.a. Battambang en Kampot) en natuurlijk het unieke wereldwonder Angkor Wat.

Er valt bovendien nog veel meer te ontdekken, zoals het ongerepte noordoosten, de afgelegen Preah Vihear-tempel en Kirirom National Park.

Tropische bountystranden? Jazeker! Genoeg opties bij o.a. Sihanoukville en Koh Rong.

 

Wist je trouwens dat je een incentive Cambodja heel goed kunt combineren met een landen als Thailand en Vietnam! Dan sla je meteen meerdere welbekende vliegen in 1 klap!

Wat mag je verwachten:

 

Overnachten in de meest geweldige accommodaties!

 

Ontbijt, lunch en diner wordt voor je verzorgd tijdens de complete reis

 

We nemen je mee naar de verborgen parels die de stad of regio te bieden heeft!

 

Proef de traditionele gerechten en de lokale drankjes!

 

Alle transfers en entreegelden zijn inbegrepen

Incentive Cambodja

Hoofdstad Phnom Penh

Incentive Cambodja

Onderdompelen op de lokale markt

Wat is er allemaal te doen tijdens een incentive Cambodja ?

Uiteraard wordt een incentive Cambodja samengesteld o.b.v jullie wensen en eisen, maar we nemen jullie graag mee naar enkele hoogtepunten van het land.

 

Een donkere geschiedenis, prachtige tempels en onderdompelen in local life.

 

Je zult geen spijt krijgen van je keuze om Cambodja te kiezen als unieke incentive bestemming

Incentive Cambodja

Sokha beach, Sihanoukville

Begroet een van de "Monks"

Buzzing Nightlife

Incentive Cambodja

De gruwelen van de Tuol Sleng gevangenis

Incentive Cambodja

Magisch Angkor Wat

Onvergetelijk Ta Prohm

Incentive Cambodja

Optimaal genieten in Siem Reap

Locals koken graag voor je!

Waarom een incentive Cambodja ?

Ontdek de ‘Parel van Azië’ tijdens een overgetelijke incentive reis

 

Op zoek naar prachtige tempelcomplexen, eindeloze rijstvelden en een rijke historie? Kies dan voor een incentive Cambodja.

Bewonder de boeddhistische tempels van Angkor en reis via de hoofdstad Phnom Penh naar dromerige dorpjes in een landelijke omgeving zoals je deze alleen maar kent van de plaatjes. Of vaar over de Mekongrivier en neem de natuur vol rijstvelden goed in u op.

Een incentive door en naar het tropische Cambodja is onvergetelijk!

 

Onvergetelijke indrukken in Cambodja

Maak kennis met het indrukwekkende Cambodja! Ook al is het een van de kleinste landen van Azië, het barst van de bezienswaardigheden. Zo ook de hoofdstad Phnom Penh, waar de drukte van de straat zich afwisselt met rust voor de tempels. Neem tijdens een incentive Cambodja plaats in een riksja en breng een bezoek aan het koninklijk paleis. Wandel door de troonzaal en de Zilveren Pagode, die met zijn zilveren vloer, marmeren details en gouden boeddha de bijnaam van de stad ‘Parel van Azië’ eer aan doet. Phnom Penh is echter ook een stad met een duister verleden en dit is zichtbaar in het Tuol Sleng museum. In deze voormalige gevangenis van de Rode Khmer verloren veel mensen het leven. Reis vervolgens door naar Choeung Ek, ook wel de killing fields. Beluister de indringende audiotour, verteld aan de hand van verhalen van overlevenden. Even bijkomen van alle indrukken? Waai lekker uit aan de levendige Sisowath Quay boulevard en geniet uiteindelijk van een Cambodjaanse curry! 

 

Beleef de natuur tijdens een incentive Cambodja

Tijdens een incentive Cambodja ervaart u naast de rijke historie ook de prachtige landschappen die het land rijk is. Zo reist u via ver uitgestrekte groene rijstvelden naar de koloniale stad Battambang. In deze stad is de Franse sfeer nog duidelijk merkbaar. Struin door de oude stadswijken en bekijk de prachtige villa’s, met uitzicht op het platteland. Of vaar over de Mekong rivier, waar u misschien wel dolfijnen spot? Samen met de Tonle Sap rivier is de Mekong een grote bron van voedsel voor de inwoners. Het is dan ook een waar genoegen om de twee rivieren samen te zien komen. Ontspant u liever op het strand, waar u de mooie zonsondergang kunt bekijken? Vergeet dan zeker niet om een Angkor Beer te proberen!

 

Op naar Siem Reap voor Angkor Wat

Tijdens een incentive Cambodja kan een bezoek aan het grootste tempelcomplex ter wereld uiteraard niet ontbreken. In het noorden van Cambodja vindt u de plaats Siem Reap, waar u met een tuktuk naar de ruïnes van de boeddhistische en hindoeïstische tempels van het oude Khmer-rijk Angkor kunt. Het gebied is benoemd tot Werelderfgoed, en niet geheel zonder reden. Het is een van de meest unieke plekken op aarde! Bezoek het immense gebied met eindeloze tempelruïnes en laat u betoveren door de jungle, die letterlijk door sommige tempels groeit. Zo ook bij Ta Prohm, waar de bomen vergroeid zijn met de tempel. Deze magische plek behoort tot een van de grootste monumenten van Angkor. De grootste tempel, Angkor Wat, herkent u wellicht doordat het op de vlag van Cambodja is afgebeeld. Laat u betoveren door de de mooiste plekjes van het immense tempelcomplex en zie hoe natuur en architectuur samenkomen.

 

Voor een onvergetelijke incentive bent u in Cambodja zeker aan het juiste adres!

Laat ons je incentive Cambodja samenstellen

Beyond Your Boundaries International

 

Where dreams come true

 

info@beyondyourboundaries.nl

www.beyondyourboundaries.nl

 

0031 6 5807 3305

#incentives

#uniek netwerken

#businessclub

#grensverleggend netwerken

#leef, beleef en ervaar

#inspiratiereizen

#better results with happy people

#netwerkreizen

#unieke netwerkevenementen

#bedrijfsreizen

#Nederlandwereldwijd