Incentive Barbados

Een incentive Barbados in gedachten?

 

Het is net Engeland, maar dan met zon. Zo wordt het Caribische eiland Barbados ook wel genoemd. Dat komt vooral door de koloniale panden die hier nog altijd te vinden zijn. Bijvoorbeeld de Parliament Buildings in de hoofdstad Bridgetown. Ook kun je tijdens je incentive Barbados relaxen op een van de hagelwitte zandstranden. Het ultieme vakantiegevoel is helemaal compleet als de barman van die ene hippe beachbar je favoriete cocktail bereidt. Een goed moment om te proosten op de mooie zonsondergangen van Barbados.

 

Cheers!

Incentive Barbados - Tropische herinneringen

Incentive Barbados

Adembenemende stranden

Incentive Barbados

Met lekker vers fruit

Incentive Barbados

Of toch die wereldberoemde rum van Barbados?

Incentive Barbados

Aan blijvende herinneringen geen gebrek

Waarom een Incentive Barbados

Barbados, veel mensen kennen het eiland wel, maar hebben het niet bezocht. Dit is het eiland waar de populaire Rihanna vandaag komt en dit eiland is werkelijk waar een paradijs op aarde. Barbados heeft geweldige bezienswaardigheden die je beslist moet bezoeken! Heb jij Barbados nog niet bezocht en staat die eiland ook nog niet op je bucketlist? Dan mag je dit snel veranderen!

 

Hieronder 5 redenen waarom Barbados op jouw bucketlist moet staan!

 

Het klimaat

Barbados heeft een tropisch klimaat met een gemiddelde temperatuur van maar liefst 26 graden. Je kunt dus het hele jaar door op vakantie naar Barbados. Wel kan er in het regenseizoen (juni-november) aardig wat regen vallen, maar aan de kust valt dit wel mee! De beste reistijd voor Barbados is tijdens onze lente. Barbados heeft een gunstige ligging wat betreft orkanen. Het Caribisch gebied wordt, zoals je misschien al weet, geregeld getroffen door heftige orkanen, maar Barbados heeft hier zelden last van.

 

De meest prachtige stranden

Zoals veel andere eilanden is ook Barbados gezegend met tientallen prachtige stranden. Barbados ligt precies op de grens van de Caraïbische zee en de Atlantische Oceaan. Aan de Atlantische kust vind je veelal rotsen en ruige stranden, maar aan de Caraïbische kust vind je ’s werelds mooiste witte zandstranden.

 

De lekkerste rum

Rum komt uit Cuba, toch? Daar is de bevolking van Barbados het niet mee eens! Volgens de Barbadianen werd de eerste rum gemaakt op hun prachtige eiland en daar zijn ze goed trots op. Je vindt hier vele rum distilleerderijen waar rondleidingen gegeven worden.  Uiteraard eindigt elke rondleiden met het proeven van deze heerlijke alcoholische versnapering!

 

Harrison’s Cave

Barbados is, zoals sommigen van jullie misschien al weten, ontstaan uit een omhooggekomen koraalrif. Hierdoor vind je veel groten en kalkstenen creaties op het eiland. Harrison’s Cave is de meest bekende grot en vanbinnen heeft deze grot wel iets weg van de bek van een monster. De kalkstenen pegels hangen als scherpe tanden aan het plafond en dit zorgt voor een uniek aanzicht. De grot heeft open ruimtes van wel 100 meter hoog en je kunt met een speciale tram tot diep in de grot komen.

 

Wildreservaat Barbados

Omdat Barbados relatief ver van het vaste land van Zuid-Amerika ligt, is de fauna van Barbados minder spectaculair als op de andere Caraïbische eilanden. Mede door het toedoen van de lokale bevolking zijn ook veel dieren uitgestorven op het eiland. Desalniettemin vind je in het wildreservaat van Barbados spectaculaire diersoorten. Zo kun je hier kaaimannen, pelikanen, schildpadden, tropische vogelsoorten en leguanen tegenkomen. Ook leven op Barbados zo’n 5.000 ‘green monkeys’.

Incentive Barbados

Genieten in het groen

Of op onderzoek in Harrison's Cave

De vis is verser dan vers

De BBQ staat in ieder geval klaar!

Bruisend Bridgetown

En de Hidden Gems van Barbados

Waarom een incentive Barbados met Beyond Your Boundaries ?

Ervaring

Met een ruime ervaring in het organiseren van de meest geweldige uitjes ben je er zeker van dat al je verwachtingen van begin tot eind worden overtroffen

Personal Touch

Bij ons geen afgebakende kaders, maar een reis die volledig is afgestemd op jullie wensen en eisen! Wij zorgen ervoor dat deze worden ingevuld met een overtreffende trap

Kennis

Waar we de kennis zelf niet hebben, halen we deze bij geselecteerde lokale partners die werken volgens dezelfde principes als die van ons

Magisch

Wij openen deuren die voor andere gesloten blijven en zorgen voor een verbluffende sfeer, onvergetelijke momenten waarover jaren later nog gesproken wordt

Een incentive Barbados op maat laten maken door Beyond your Boundaries?

De werkwijze van Beyond your Boundaries

Meet & Greet

Met een kopje koffie bespreken we de wensen, eisen en verwachtingen

Voorstel

We presenteren het voorstel om te kijken of we daarmee aan de eerste verwachtingen hebben voldaan

Finetunen

De laatste puntjes worden op de welbekende i gezet om niets aan het toeval over te laten

Let the magic begin

Ready, set and go ! Laat de onvergetelijke momenten en herinneringen maar komen !

Beyond Your Boundaries International

 

Where dreams come true

 

info@beyondyourboundaries.nl

www.beyondyourboundaries.nl

 

0031 6 5807 3305

#incentives

#uniek netwerken

#businessclub

#grensverleggend netwerken

#leef, beleef en ervaar

#inspiratiereizen

#better results with happy people

#netwerkreizen

#unieke netwerkevenementen

#bedrijfsreizen

#Nederlandwereldwijd