Incentive Bahamas

Een tropische incentive Bahamas ? Daar ga je zeker geen spijt van krijgen!

 

Alleen bij het uitspreken van de Bahamas denk je al snel aan parelwitte standen en tropische eilandjes in de blauwe Caribische Zee. Deze prachtige en luxe vakantiebestemming is erg geliefd bij de Amerikanen, maar ook steeds meer bij de Europeanen. Ook meren er wekelijks veel cruiseschepen aan bij de havens van Nassau of bij een van de privé-eilanden van de cruisemaatschappijen. Er is echter veel meer te ontdekken op de Bahamas, wat?

 

Dat lees je hier! 

Incentive Bahamas - Tropische herinneringen

Incentive Bahamas

Zwemmen met varkentjes!

Incentive Bahamas

Of toch liever met haaien?

Op schelpentocht in de zee

Incentive Bahamas

Geweldige snorkel en duik ervaringen

Waarom een Incentive Bahamas

Wist je dat………..

…… De Bahamas uit zo’n 700 eilanden bestaat? Van deze eilanden zijn er slechts 40 bewoond door de lokale bevolking. Het grootste eiland is Andros met een oppervlakte van circa 6.000 km².

 

…… Bijna 85% van de bevolking van de Bahamas oorspronkelijk uit Afrika komt? Twaalf procent van de bevolking zijn etnische Europeanen en de overgebleven drie procent zijn uit de overige landen ter wereld.

 

…… Nassau de hoofdstad van de Bahamas is? Deze stad is tegelijkertijd de grootste stad van de Bahamas. Ook woont maar liefst 70% van alle inwoners van de Bahamas in Nassau.

 

…… Er in de Bahamas een eiland ligt dat wordt bewoond door varkentjes? Het eiland Big Major Spot heeft zijn eigen Pig Beach waar varkentjes moeiteloos kunnen zwemmen in de zee. Ook zijn ze dol op toeristen en de toeristen zijn ook dol op de varkentjes

 

…… Het bekendste feest van de Bahamas de Junkanoo is? Wanneer een groot deel van de wereld kerst viert, vieren ze op de Bahamas Junkanoo. Dit zijn carnavalsoptochten die in het hele land worden gehouden. Ze beginnen op de tweede kerstdag en eindigen op nieuwjaarsdag. Door middel van traditionele muziek en dans vieren ze de bevrijding van de slavernij. Junkanoo is dan ook onmisbaar in de cultuur van de Bahamas.

 

…… Op de Bahamas zestien nationale parken zijn? In deze natuurparken leven vele planten- en dierensoorten en geven je een prachtig beeld van de omgeving. Veel van deze parken zijn de thuishaven voor roze flamingo’s en honderden andere vogelsoorten. Een aantal bekende nationale parken zijn de Little Inagua en Central Andros. Ook een aanrader is het Blue Holes National Park wat zich grotendeels onderwater bevindt.

 

….. De Bahamas een van de beste duikplekken is ter wereld? De eilanden worden omgeven door bijzondere koraalriffen die zogenoemde ‘blauwe gaten’ hebben. Deze ‘blauwe gaten’ leiden naar een onderwatergrottenstelsel. Verder kom je hier de meest bijzondere inwoners van de onderwaterwereld tegen, zoals haaien en tropische vissen.

 

…… Er bij de Bahamas heel veel haaiensoorten leven? Het gebied rondom de Bahamas is de leefomgeving voor veel hamerhaaien, tijgerhaaien en citroenhaaien. Vooral het plaatsje West End staat bekend om de vele tijgerhaaien in de zee, vandaar dat het strand ook ‘Tiger Beach’ heet. Toch zijn de haaien wel geliefd onder de toeristen, want op welke plek kun je anders duiken met haaien? Vooral het schitterende heldere water zorgt voor een mooi uitzicht onder water en voor een spectaculair fotomoment.

 

…… Er een heel bijzonder natuurfenomeen te zien is in de Bahamas? The Glass Window Bridge is een plek waar de blauwe Atlantische Oceaan en de turquoise Caribische Zee splitsen. Door middel van een lange baan zie je dat de twee verschillende kleuren van de zeeën zich van elkaar scheiden.

 

Incentive Bahamas

De meest geweldige locaties

Incentive Bahamas

En verrassende bezoekers

Cocktails op het strand

Incentive Bahamas

En je ogen uitkijken bij de cruise schepen

Incentive Bahamas

Wandelen op een roze strand

En genieten van de gaafste beachclubs!

Waarom een incentive Bahamas met Beyond Your Boundaries ?

Ervaring

Met een ruime ervaring in het organiseren van de meest geweldige uitjes ben je er zeker van dat al je verwachtingen van begin tot eind worden overtroffen

Personal Touch

Bij ons geen afgebakende kaders, maar een reis die volledig is afgestemd op jullie wensen en eisen! Wij zorgen ervoor dat deze worden ingevuld met een overtreffende trap

Kennis

Waar we de kennis zelf niet hebben, halen we deze bij geselecteerde lokale partners die werken volgens dezelfde principes als die van ons

Magisch

Wij openen deuren die voor andere gesloten blijven en zorgen voor een verbluffende sfeer, onvergetelijke momenten waarover jaren later nog gesproken wordt

Een incentive Bahamas op maat laten maken door Beyond your Boundaries?

De werkwijze van Beyond your Boundaries

Meet & Greet

Met een kopje koffie bespreken we de wensen, eisen en verwachtingen

Voorstel

We presenteren het voorstel om te kijken of we daarmee aan de eerste verwachtingen hebben voldaan

Finetunen

De laatste puntjes worden op de welbekende i gezet om niets aan het toeval over te laten

Let the magic begin

Ready, set and go ! Laat de onvergetelijke momenten en herinneringen maar komen !

Beyond Your Boundaries International

 

Where dreams come true

 

info@beyondyourboundaries.nl

www.beyondyourboundaries.nl

 

0031 6 5807 3305

#incentives

#uniek netwerken

#businessclub

#grensverleggend netwerken

#leef, beleef en ervaar

#inspiratiereizen

#better results with happy people

#netwerkreizen

#unieke netwerkevenementen

#bedrijfsreizen

#Nederlandwereldwijd