Beyond Your Boundaries - Blog

Met onze Beyond Your Boundaries Blog nemen we je mee in “onze wereld” ..

 

Hier vindt je allerlei verschillende soorten informatie. Van reisverslagen tot regelgeving. 

Alles wat wij belangrijk achten voor onze partners, reizeigers en klanten vindt je hier!

blog

Blog - WKR Regeling versoepeld

Voor alle werkgevers in Nederland is sinds 2015 de werkkostenregeling (WKR) ingevoerd. Deze regeling houdt in dat werkgevers maximaal 1,2% van de totale fiscale loonsom onbelast kunnen besteden aan vergoedingen en beloningen. Per 1 januari 2020 is de regeling iets versoepeld, waardoor u iets meer kunt investeren in uw medewerkers.

We zullen het een beetje proberen uit te leggen

blog

Blog - Een bezoek aan Krakau en Auschwitz

Iedereen heeft natuurlijk bepaalde reisvoorkeuren en gelukkig zijn deze bij iedereen ook anders. De een geniet ervan om zich te laten onderdompelen in luxe tijdens een all inclusive vakantie waar de ander met een tentje de natuur in gaat.. back to basics.. 

 

En zo hou ik van plekken waar historische gebeurtenissen hebben plaatsgevonden.. en daar vertel ik erg graag over!

Schoolreizen

Blog - Een bezoek Tsjernobyl

Is een bezoek aan Tsjernobyl nu eigenlijk gevaarlijk of kun je met een gerust hart rondlopen en aanschouwen wat er ongeveer 30 jaar geleden is gebeurt.

 

Wij gingen op pad met onze gids en brachten een bezoek aan spookachtig Tsjernobyl en Pripyat.

 

 

Beyond your Boundaries

Blog - Waarom is netwerken en reizen een perfecte combinatie

‘s ochtends vroeg jezelf en je bedrijf pitchen tijdens een ontbijt sessie, netwerk borrels die eigenlijk meer weg hebben van een reünie of de business club gerelateerd aan evenementen hebben allemaal hun goede dingen…

 

Maar leer je daar eigenlijk mensen echt kennen? Bouw je daar echt aan je netwerk of gaat het je om die extra connectie op je LinkedIn profiel?

Blog - Incentive reizen verdienen zichzelf dubbel en dwars terug

Wist u dat een geldbeloning één van de minst effectieve manieren is om medewerkers te belonen? Toch blijkt dat iedereen gek is op extraatjes en hiervoor bereid is een stapje extra te zetten. Een incentive reis, ofwel een beloningsreis, is voor medewerkers één van de meest gewaardeerde vormen van beloning!

Waarom Beyond Your Boundaries ?

Ervaring

Met een ruime ervaring in het organiseren van de meest geweldige uitjes ben je er zeker van dat al je verwachtingen van begin tot eind worden overtroffen

Persoonlijke touch

Als een echte partner in crime zullen we op alle mogelijke gebieden meedenken en adviseren om eenieder met een onvergetelijke herinnering op te zadelen

Kennis

Door samen te werken met een bijzonder hoogwaardig geselecteerd partnerkanaal bent u er zeker van dat u alles uit uw event zult halen. Go Local!

Magisch

Wij openen deuren die voor andere gesloten blijven en zorgen voor een verbluffende sfeer, onvergetelijke momenten waarover jaren later nog gesproken wordt

Beyond Your Boundaries International

Where dreams come true

 

info@beyondyourboundaries.nl

www.beyondyourboundaries.nl

 

0031 6 5803 3305

#incentives

#uniek netwerken

#businessclub

#grensverleggend netwerken

#leef, beleef en ervaar

#inspiratiereizen

#better results with happy people

#netwerkreizen

#unieke netwerkevenementen

#bedrijfsreizen

#Nederlandwereldwijd