Bedrijfsuitje Amsterdam

Ontdek Amsterdam tijdens een Bedrijfsuitje Amsterdam

Bedrijfsuitje Amsterdam

Een bedrijfsuitje Amsterdam is eigenlijk gegarandeerd een succes!

 

Onze hoofdstand heeft zo ontzettend veel te bieden! Een mooi programma samenstellen ligt daarbij dus volledig aan de wensen en eisen van jullie. 

 

Een stad boordevol bezienswaardigheden, geweldige plekken om te eten en een scala aan activiteiten om te ondernemen. En natuurlijk mogen we het meer dan bruisende nachtleven niet vergeten!

 

We gaan graag de uitdaging aan om uw verwachtingen te overtreffen. Uiteraard nemen we jullie mee naar de bekende hotspots van Amsterdam. Maar we laten jullie ook de verborgen parels van de stad zien. De plekken waar je normaal als toerist niet komt, maar die je verwachtingen meer dan zullen overtreffen!

 

Ons enthousiasme, onze gedrevenheid en onze creativiteit zullen een ongekend bedrijfsuitje Amsterdam teweeg brengen. Door de juiste mix van serieus zijn, lachen, ontdekken en genieten zullen jullie gasten een bedrijfsuitje beleven waar nog lang over nagepraat zal worden!

 

Wij gaan de uitdaging graag aan en hopen ook voor jullie een ongekend bedrijfsuitje Amsterdam te mogen verzorgen. 

Incentive in Amsterdam

Welkom in Amsterdam

Met haar prachtige grachten

Wat kun je verwachten van een bedrijfsuitje Amsterdam ?

Unieke vergader locaties

Amsterdam heeft een groot aanbod aan zakelijke faciliteiten en daaraan gekoppeld geweldige vergader locaties.

Denk aan Fort Pampus en De Beurs van Berlage bijvoorbeeld. Onvergetelijke locaties om je bedrijfsuitje Amsterdam op een formele manier te laten beginnen.

En laat het informele dan maar verder aan ons over! Wij zorgen voor een invulling die past bij jullie wensen. Daar mag je vanuit gaan. Want alle verwachtingen gaan we proberen te overtreffen!

Private boat

Luxe vanaf het water

Een tocht over de grachten mag natuurlijk niet ontbreken als je Amsterdam bezoekt tijdens je bedrijfsuitje Amsterdam.

 

Maar als we dan toch gaan varen, dan wel lekker luxe. Inclusief drankjes, hapjes en een ontzettend leuke gids die jullie de beste anekdotes van Amsterdam kan vertellen!

 

Zie je jezelf al zitten met een glaasje wijn, glaasje champagne of lekker koud biertje?

De nachtwacht nog niet gezien?

Of ga je voor de aandelen ?

De Wallen .. Mysterieus, spannend en niet te missen!

RL districht

Een mysterieuze plek met vele verborgen geheimen! Maar ongetwijfeld een gebied in Amsterdam dat tijdens een bedrijfsuitje Amsterdam niet overgeslagen mag worden!

 

Geniet van het Red Light District op een manier die je nog nooit heft meegemaakt!

Amsterdam Hidden Gems

Het Vondelpark

Beleef een van de mooiste parken op een uitdagende, unieke en onvergetelijke manier

Een stad vol unieke markten

Natuurlijk heb je de Albert Cuyp markt, maar er zijn er stiekem nog veel meer te vinden!!

Incentive in Amsterdam

Heineken Experience

Wie Amsterdam zegt, zegt natuurlijk Heineken! Een van de grootste brouwers ter wereld heeft hier zijn bakermat!

Ontdek Amsterdam tijdens een bedrijfsuitje Amsterdam

 

We zullen een paar redenen voor een bezoek aan Amsterdam opsommen voor je.

 

Activiteiten: wat te doen in de hoofdstad tijdens je bedrijfsuitje Amsterdam?

 

Om je bedrijfsuitje Amsterdam extra leuk te maken, is het belangrijk om de juiste activiteiten te kiezen. Denk daarbij aan een mooie rondvaart over de grachten, een interessante tour langs de belangrijkste bezienswaardigheden of een bezoek aan een van de vele musea. Wil jij liever winkelen of een coffeeshop bezoeken, ook dan ben je in Amsterdam op de juiste plek. 

 

Bezienswaardigheden Amsterdam

Tijdens je incentive in Amsterdam wil je natuurlijk ook wat zien. Om ervoor te zorgen dat je geen belangrijke Amsterdamse bezienswaardigheden overslaat, nemen we je graag mee. Noemenswaardige wijken in Amsterdam, die je tijdens je bezoek eigenlijk niet mag overslaan, zijn De Pijp en de Jordaan. Deze wijken zijn misschien wel de leukste van Amsterdam en zitten vol met bezienswaardigheden en Amsterdamse gezelligheid. In De Pijp vind je veel gezellige terrasjes en natuurlijk de Albert Cuypmarkt. Het is een echte studentenwijk. De Jordaan staat bekend om de grachtjes, grachtenpanden en bruggetjes. Dit pittoreske deel van de stad is perfect voor een leuke wandeling. Je vindt hier De 9 Straatjes, maar ook Café Lowietje, bekend van Baantjer. Extra Amsterdam tips: bekijk Het Smalle Huisje van 2.44 meter breed en schiet het perfecte plaatje van Amsterdam op instagramspot Oudezijds Armbrug.

 

Restaurants

Tijdens je incentive in Amsterdam gaan we je natuurlijk verrassen met lekker eten! Gelukkig heeft Amsterdam voor iedereen volop keus. Je kunt hier kiezen uit talloze restaurants met gerechten uit de hele wereld. Ook is er voor iedere portemonnee een geschikt restaurant te vinden. Of je nou zin hebt in tapas, Japans of juist de Nederlandse keuken, Amsterdam heeft het allemaal. Ga voor een speciale ervaring brunchen in Kluis (een sfeervol bankgebouw uit de jaren ‘20), Syrisch genieten bij Sham of stel je eigen burger samen in de Burger Bar. Een alternatief vormen de Food Hallen in de Kinkerbuurt in Oud-West. Wandel langs de sfeervolle stands en proef de lekkerste hapjes en drankjes!

 

Beurs van Berlage

De kans is groot dat je al eerder van de Beurs van Berlage hebt gehoord. In dit prachtige, historische gebouw worden regelmatig tentoonstellingen en leuke evenementen georganiseerd, maar een bezoek puur en alleen om het gebouw te bekijken is ook zeker een aanrader. Het gebouw staat pal in het centrum van Amsterdam en binnenin vind je een gezellige bistro om even in te relaxen en, chocoladefans opgelet, de Tony Chocolonely Super Store ?.

 

De Wallen

De wallen of The Red Light District zijn internationaal de bekendste toeristische attractie van Amsterdam. In deze hoek van Amsterdam vindt al sinds minimaal de 15e eeuw prostitutie plaats. De buurt is de laatste jaren erg opgeknapt en staat bovendien vol met historische panden. De Wallen worden doorkruist door grachten en er zijn veel winkeltjes, waaronder seksshops, kroegen, musea en zelfs theaters te vinden. Een bezoek aan deze wijk mag eigenlijk niet ontbreken, maar denk er wel om dat je de dames respecteert en hen niet fotografeert.

 

De Waag

In het oude Waaggebouw van Amsterdam geniet je tegenwoordig van een lekker hapje of drankje, maar het gebouw, dat uit de 15e eeuw stamt, begon ooit als stadspoort aan de Nieuwmarkt en is later inderdaad ook als waag in gebruik geweest. Dit prachtige, historische pand heeft een sprookjesachtige, romantische allure en is dus perfect als je een kleine versnapering op een bijzondere locatie zoekt.

 

Begijnhof

Direct achter het Amsterdam Museum vind je het Begijnhof, het enige middeleeuwse hofje in het centrum van Amsterdam. Dit pittoreske hofje werd gesticht door religieuze vrouwen die aan ziekenzorg deden. Wist je dat het Begijnhof wel een meter lager ligt dan de rest van Amsterdam? Het ligt op het middeleeuwse straatniveau. Hier vind je rust midden in de binnenstad, groen en het bekende Houten Huis uit de 16e eeuw.

 

De Dam

De plaats waaraan Amsterdam zijn naam ontleent, mag natuurlijk niet ontbreken op deze lijst, de Dam. In het hart van het centrum vind je deze historische plaats die ook meteen het bekendste plein van Amsterdam is. Bekijk hier het Koninklijk Paleis op de Dam, de Nieuwe Kerk en het Nationaal Monument. Begin jouw shopping spree goed in de Bijenkorf of breng een bezoek aan Madame Tussauds.

Stel hier je bedrijfsuitje Amsterdam samen

Beyond Your Boundaries International

 

Where dreams come true

 

info@beyondyourboundaries.nl

www.beyondyourboundaries.nl

 

0031 6 5807 3305

#incentives

#uniek netwerken

#businessclub

#grensverleggend netwerken

#leef, beleef en ervaar

#inspiratiereizen

#better results with happy people

#netwerkreizen

#unieke netwerkevenementen

#bedrijfsreizen

#Nederlandwereldwijd